- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.215
Afiyet olsun bizde yapıcaz şimdikahvaltımı yapıyom ben.diyet macerası devam
Günaydın canımgünaydin..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun bizde yapıcaz şimdikahvaltımı yapıyom ben.diyet macerası devam
Günaydın canımgünaydin..
Aldım gittiGünaydın ❤
Huzurlu haftalar ❤
İyi bir kahvaltı hazırlıyorum iyi başlamak için.
Sizede bir miktar sarılıyorum böyle limonun suyunu çıkarır gibi. ❤
Artık kim üstüne alırsa 🕶
Canım kimse kaçmıyordur sen hassas olduğun için öyle algılıyor olabilirsin. Bırak ya insanlar dediğin kim sen kendine yetersinhaftasonu dopdolu geçti.
düğünlerden dolayı.
insanlara yakın olmak için nelere yapıyorum insanlara benden köşebucak kaçiyor. neyim var benim ya.
uğramazsan olacağı buGeçmiş yapacük demek
Uyuyamadın mıçok uykum var ya
ya gece uyandım hep huzursuz uyudum.saat 3te rüyamda kapı sesi duydum.bizim dış kapının yarısı cam. biri ona tıklattı.bikaç dk sonra kalkıp bakabildim anca.kimse yoktu.öyle bi huzursuz oldum bi saat uyuyamadım.herif dedi yan dairenin kapısını çaldılarsa bizimki sanmışsındır dedi ama bilmiyomUyuyanadın mı
Bencede yan dairedir, uyku sersemi öyle gelmiştir sana. Yat uyu gün içinde bariya gece uyandım hep huzursuz uyudum.saat 3te rüyamda kapı sesi duydum.bizim dış kapının yarısı cam. biri ona tıklattı.bikaç dk sonra kalkıp bakabildim anca.kimse yoktu.öyle bi huzursuz oldum bi saat uyuyamadım.herif dedi yan dairenin kapısını çaldılarsa bizimki sanmışsındır dedi ama bilmiyom
ağzından da bal damliyi haaBencede yan dairedir, uyku sersemi öyle gelmiştir sana. Yat uyu gün içinde bari
gel gel tık sesine uyanırım kapıda kalmazsın yani
he valla.eskiden annemin yaşlı bi komşusu vardı sesi çok güzeldi kadının ama çok osurukçuydu ,apartman aralığından dinlerdik hem alttan hem üstten şakırdı teyzeAma ne güzel sözleri var demi lan
Aynen canım.hem evler temizlensin hem kilocuklar gitsin10 kilo canım
Ee hoş geldin aramıza o zaman
Oo iyi hepimiz diyet de yaparız beraber
A ha ha ciddi düşünen, evi, arabası güzel gelirli bir mesleği olanDiyet topiğimiz burda bacitelerim
Ciddi düşünen hanımları bekliyoruz
Diyet Obası...
DİYET OBASIIII!!!! Kalk ve silkelen!!! Bu sen değilsin!!! Elindeki poğaçayı kurabiyeyi bırak ve hizaya geel!!! Hedef sağlıklı beslenmek!! Egzersiz yapmak!! İdeal kilomuza ulaşmak..!! Kurallar basit.. Her cuma tartı günümüz. Kilomuzu; geçen haftaki kilo/güncel kilo/fark/ şeklinde...www.kadinlarkulubu.com