Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş geldin pareBol bol gezdim izmiri alt üst ettik resmençok yağmurlu olmasına rağmen
1 senedir evden çıkmıyorum...Iyi geldi bana canim swetim ❤
Sıra kurban bayramını da bir atlatayim
Gerisi olur gider![]()
27 yaşındayım ekimde 28 olacağımKızlar bunu okuyan tanıtsın kendini bende sizleri merak ediyorum ama önceden tanıttıysanız 13883 sayfasının arasında bulamam valla![]()
Ben antepliyim .Kızlar bunu okuyan tanıtsın kendini bende sizleri merak ediyorum ama önceden tanıttıysanız 13883 sayfasının arasında bulamam valla![]()
Ben geliyorum az biraz var yapım kalksın bariTüm işlerim bitti
Ütü masasını açıyorum
Gelen var mı![]()
Ben pek anlamam açılmasınBi burç konusu açılmasın mı![]()
Burçlarla uğraşacağına hamur çırpmak için bi tas al kendineBi pankek yaptım küçük kapta mikserle çırptım her yere sıçradı ortalık nanay![]()
Ooo hemşerimmmAy ne iyi olmuş ben de herkesi öğrenmiş oldum sjdjjs
Ben 26 yaşındayım 10 aydır evliyim. İç mimarım Kırklareli de yaşıyorum, balık burcuyum, aslen kayseriliyim ailem antalya da vs vs yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum![]()
Var 2 tane de küçükle yapayım dedim çok küçük geldiBurçlarla uğraşacağına hamur çırpmak için bi tas al kendine![]()
Eline sağlık bitti benim ütüBen geliyorum az biraz var yapım kalksın bari
Benim de bitti 7 parça idi yerleştirdim masayı kaldırdımEline sağlık bitti benim ütü
10 parça yaptım yerleştirdim![]()
Kendisi süzülüyor hemen doğruyorumSuyunu kurutmuyor musun
Yok Serocum yaAa makina gelmedi mi daha
Ütü mü? Yarın itibariyle başlıyor çilem, her güne bir pantolon bir gömlek ütülemek lazım ama hiç yapasım yokTüm işlerim bitti
Ütü masasını açıyorum
Gelen var mı![]()