Düzenli Evimiz & Hayatımız

Teşekkür ederim ama aynı anda üçe beşe bölününce hepsi yarım yamalak oluyor maalesef.

Ev küçük olunca ufak dağınıklık göze batıyor hemen. Seni çok iyi anlıyorum. Çocuk var mı bu arada? Varsa eğer hele de küçükse çocuklu evi düzenli tutmak kar yağarken kapının önünü küremeye benziyor. O yüzden düzen sağlamak için çok fazla eşya almamaya çalıştım. İhtiyacım olmayanı da elden çıkarıyorum ama yine de istediğim gibi olmuyor ☹☹☹
çocuk yok .ama çocuk olsa kesin darmadağın olurum,ben zaten dağınığım çocuk da dağıtır ooh tam şenlik olur :KK70:
ben de eşya tutmayı sevmiyorum evde,kullanmıyosam direk evin dışına koyuyorum ihtiyacı olan alsın diye.elimden gelse yere minder atıp otururm bomboş odada:KK14:

Kızlar bende geldim bende bende :halay: hepinize selamlar.bugün evin temizlenmesi gerekiyordu eşim evde diye yarın yaparım dedim.sonra bir telefon yarın misafir var.dedim yarın sabah erken kalkar yaparım.sonra bi telefon daha akşama misafir var.bende duş almış uzanıyordum.neyse kalktım evi süpürdüm Salonun tozunu aldîm.tuvaleti sabah yıkamıştım.ortalığı topladım.brovni kek yaptım.misafirler de ilk defa geliyorlardı.sağolsun kadın poğaça kurabiye yapmış getirmiş.
Ohhhh afiyet olsun 😋
Hala kahvaltı sofrasından kalkamadım inşallah birazdan alırım tozları🙏🙏🙏🙏
Aynen canım.hem evler temizlensin:KK76: hem kilocuklar gitsin
Aynen yaaa benimde başlamam lazımmm😭😭😭
Bugün yatılı misafirlerim gelecek, evde 5 çocuk olacak, zaman zaman 7 çocuk varın gerisini siz düşünün :ruh:
Çok işim var hadi kaçtım. Fırsat buldukça gelirim, boş bırakmayın burayı 😊
Ayyyyy düşünemiyorum yaaa 7 çocukkkk😜😜😜

29 Temmuz yapılacaklar;

☆Mutfak detaylı temizlenecek (hiç sevmiyorum)
☆Ev köşe bucak süpürüp silinicek
☆ toz alınıcak
☆2 balkon yikanicak
☆banyo tuvalet (duşa kabin parlatici ile silinicek)
☆yemek yapılacak
☆çocuğun okulu için kayıp yaptırıcam çıkmam lazım

Çoktan yazdım gelmemiş 😕

çocuk yok .ama çocuk olsa kesin darmadağın olurum,ben zaten dağınığım çocuk da dağıtır ooh tam şenlik olur :KK70:
ben de eşya tutmayı sevmiyorum evde,kullanmıyosam direk evin dışına koyuyorum ihtiyacı olan alsın diye.elimden gelse yere minder atıp otururm bomboş odada:KK14:
Yeni mi evlisin? Eğer öyleyse ilk zamanlar alışana kadar bir düzen oturamıyorsun. Bu arada en kisa zamanda inşallah is bulabilirsin.
Bir de fazla eşya daha çok iş demek. Sana katılıyorum minder konusunda. :KK70:

Ben tozları mi aldîm.ortalığı topladım.salonusüpürdüm.diğer yerleri akşam süpürmüstüm temiz.ćamaşır topladım.bulaşık mak.boşalttım. Arkadaşıma kısır yaptım. Poğaça kurabiye ıslak kek.ama nerde kaldı:63:. Gelecem der gelmez hep

Ben de 5-6 arası istiyorum bakalım 10 da çok değil zorlanmayiz inşallah 😊
Evet başlasam gerisi gelir de tatilde zor oluyor, 20 vermiştim 10 geri aldım :olamaz:
Kolay gelsin canım işin zor 😂
Sağol canım zor ki ne zor, anlaşıp oynasalar aslında harika bir fırsat ama hepsi ayrı telden çalıyor 😂
29 Temmuz yapılacaklar;

☆Mutfak detaylı temizlenecek (hiç sevmiyorum)
☆Ev köşe bucak süpürüp silinicek
☆ toz alınıcak
☆2 balkon yikanicak
☆banyo tuvalet (duşa kabin parlatici ile silinicek)
☆yemek yapılacak
☆çocuğun okulu için kayıp yaptırıcam çıkmam lazım

Çoktan yazdım gelmemiş 😕
Kolay gelsin canım
Hocam ödev tamam :temizlik:
Aferin çekirge 😁
Ben tozları mi aldîm.ortalığı topladım.salonusüpürdüm.diğer yerleri akşam süpürmüstüm temiz.ćamaşır topladım.bulaşık mak.boşalttım. Arkadaşıma kısır yaptım. Poğaça kurabiye ıslak kek.ama nerde kaldı:63:. Gelecem der gelmez hep
Eline sağlık, hiç sevmem beklemeyi 😒

Evet başlasam gerisi gelir de tatilde zor oluyor, 20 vermiştim 10 geri aldım :olamaz:

Sağol canım zor ki ne zor, anlaşıp oynasalar aslında harika bir fırsat ama hepsi ayrı telden çalıyor 😂

Kolay gelsin canım

Aferin çekirge 😁

Eline sağlık, hiç sevmem beklemeyi 😒
Sağol canım aynen😣

Erkenden yataklar havalandı ve toplandı,
Kahvaltı faslı bitti,
Ev toparlandı,süpürüldü ve toz alındı,
Makineye çamaşır atıldı,
Banyo gene şakır şakır yıkandı (en sevdiğim :KK70: )
Minnak uyutuldu (en zoru)
Yemeğim var eşim gece'de gelmeyecek, bize yeter çocuklarla.
Belki bir avm kaçamağı yaparız bir kaç saat sonra ama eminde değilim çok sıcak :KK43:
Sırada duş almak var,ardından kahve+kitap keyfi :)

Bu saate kadar neler yaptım

Kahvaltı hazırladım, yaptık
Sofrayı topladım
Bulaşıkları büyük oğlumla makineye yerleştirdik
Çocukların kitap raflarını düzenledim, tozunu aldım
Yatakları topladım
Şarkı açtım mutfağa girdim
Biber doldurdum, mercimek çorbası yaptım, patatesli börek yaptım, bu arada çıkan bulaşıkları yıkadım
Balkonu sildim, koltuk minderlerini silkeledim
Çamaşır astım
Wc yi temizledim
Banyonun lavabosunu ovdum
Benim giysilerin olduğu bölümü düzenledim
Hazırlandık kursa geldik

Eve geçince devam 😁

Kahvaltı faslı bitti,
Makineye çamaşır atıldı,
Belki bir avm kaçamağı yaparız bir kaç saat sonra ama eminde değilim çok sıcak :KK43:
Ooo sende epey iş yapmışsın eline sağlık.
Sabah ödev için seni etiketlemeyi unutmuşum, alışmaya çalışıyorum hepinize kusura bakma 😊

Ooo sende epey iş yapmışsın eline sağlık.
Sabah ödev için seni etiketlemeyi unutmuşum, alışmaya çalışıyorum hepinize kusura bakma 😊
Sağol canım hepimizin eline sağlık. Önemli değil :) sen etiketlersin evde birtane fenalık var ondan fırsat bulursam yaparım inşallah :) çıtlatayım sana bari biraz ütüm var ve gözüm kesmiyor sıcaktan :KK70:

Sağol canım hepimizin eline sağlık. Önemli değil :) sen etiketlersin evde birtane fenalık var ondan fırsat bulursam yaparım inşallah :) çıtlatayım sana bari biraz ütüm var ve gözüm kesmiyor sıcaktan :KK70:
Aklında kalıp darlayacağına yap kurtul ütüyü 😁

Yaaaa ıslak kek😋😋😔😔
Kahvaltı faslı bitti,
Makineye çamaşır atıldı,
Ohhhh bayağı iş yapılmışşl🙏👍👍
Minnak ın ne kadarlık????
Bu saate kadar neler yaptım

Kahvaltı hazırladım, yaptık
Sofrayı topladım
Bulaşıkları büyük oğlumla makineye yerleştirdik
Çocukların kitap raflarını düzenledim, tozunu aldım
Yatakları topladım
Şarkı açtım mutfağa girdim
Biber doldurdum, mercimek çorbası yaptım, patatesli börek yaptım, bu arada çıkan bulaşıkları yıkadım
Balkonu sildim, koltuk minderlerini silkeledim
Çamaşır astım
Wc yi temizledim
Banyonun lavabosunu ovdum
Benim giysilerin olduğu bölümü düzenledim
Hazırlandık kursa geldik

Eve geçince devam 😁
Maşallahhhh🧿🧿🧿

Evet kızlar bende yazayım neler yaptığımı

Kahvaltı yapıldı
Bulaşıklar makinaya yerleştirildi
1 makina çamaşır katlandı yerleştirildi