çocuk yok .ama çocuk olsa kesin darmadağın olurum,ben zaten dağınığım çocuk da dağıtır ooh tam şenlik olurTeşekkür ederim ama aynı anda üçe beşe bölününce hepsi yarım yamalak oluyor maalesef.
Ev küçük olunca ufak dağınıklık göze batıyor hemen. Seni çok iyi anlıyorum. Çocuk var mı bu arada? Varsa eğer hele de küçükse çocuklu evi düzenli tutmak kar yağarken kapının önünü küremeye benziyor. O yüzden düzen sağlamak için çok fazla eşya almamaya çalıştım. İhtiyacım olmayanı da elden çıkarıyorum ama yine de istediğim gibi olmuyor ☹☹☹
Ohhhh afiyet olsunKızlar bende geldim bende bendehepinize selamlar.bugün evin temizlenmesi gerekiyordu eşim evde diye yarın yaparım dedim.sonra bir telefon yarın misafir var.dedim yarın sabah erken kalkar yaparım.sonra bi telefon daha akşama misafir var.bende duş almış uzanıyordum.neyse kalktım evi süpürdüm Salonun tozunu aldîm.tuvaleti sabah yıkamıştım.ortalığı topladım.brovni kek yaptım.misafirler de ilk defa geliyorlardı.sağolsun kadın poğaça kurabiye yapmış getirmiş.
Hala kahvaltı sofrasından kalkamadım inşallah birazdan alırım tozları29 temmuz ödevi :
Toz almak
Nego
@malii
@Bonus
Skyler White
@Limonsuzzcay
@Lices_s
Kmsl Hnd
O1deren87
Aynen yaaa benimde başlamam lazımmmAynen canım.hem evler temizlensinhem kilocuklar gitsin
Ayyyyy düşünemiyorum yaaa 7 çocukkkkBugün yatılı misafirlerim gelecek, evde 5 çocuk olacak, zaman zaman 7 çocuk varın gerisini siz düşünün
Çok işim var hadi kaçtım. Fırsat buldukça gelirim, boş bırakmayın burayı
Oo hemde diyet yapıyorsunuz hoşgeldiniz sırlarınızı alalımAyrıca bende diyete basladım
Ben de 5-6 arası istiyorum bakalım 10 da çok değil zorlanmayiz inşallah10 kilo canım
Ee hoş geldin aramıza o zaman
Oo iyi hepimiz diyet de yaparız beraber
Kolay gelsin canım işin zorBugün yatılı misafirlerim gelecek, evde 5 çocuk olacak, zaman zaman 7 çocuk varın gerisini siz düşünün
Çok işim var hadi kaçtım. Fırsat buldukça gelirim, boş bırakmayın burayı
Hocam ödev tamam29 temmuz ödevi :
Toz almak
Nego
@malii
@Bonus
Skyler White
@Limonsuzzcay
@Lices_s
Kmsl Hnd
O1deren87
Yeni mi evlisin? Eğer öyleyse ilk zamanlar alışana kadar bir düzen oturamıyorsun. Bu arada en kisa zamanda inşallah is bulabilirsin.çocuk yok .ama çocuk olsa kesin darmadağın olurum,ben zaten dağınığım çocuk da dağıtır ooh tam şenlik olur
ben de eşya tutmayı sevmiyorum evde,kullanmıyosam direk evin dışına koyuyorum ihtiyacı olan alsın diye.elimden gelse yere minder atıp otururm bomboş odada
Canım ben herseyden az yiyorum.öyle şekeri falan çok kesemiyorum kan şekerim düşüyor.Mart ayında 6 kilo civarında bu yolla vermiştim.Oo hemde diyet yapıyorsunuz hoşgeldiniz sırlarınızı alalım
Evet başlasam gerisi gelir de tatilde zor oluyor, 20 vermiştim 10 geri aldımBen de 5-6 arası istiyorum bakalım 10 da çok değil zorlanmayiz inşallah
Sağol canım zor ki ne zor, anlaşıp oynasalar aslında harika bir fırsat ama hepsi ayrı telden çalıyorKolay gelsin canım işin zor
Kolay gelsin canım29 Temmuz yapılacaklar;
☆Mutfak detaylı temizlenecek (hiç sevmiyorum)
☆Ev köşe bucak süpürüp silinicek
☆ toz alınıcak
☆2 balkon yikanicak
☆banyo tuvalet (duşa kabin parlatici ile silinicek)
☆yemek yapılacak
☆çocuğun okulu için kayıp yaptırıcam çıkmam lazım
Çoktan yazdım gelmemiş
Aferin çekirgeHocam ödev tamam
Eline sağlık, hiç sevmem beklemeyiBen tozları mi aldîm.ortalığı topladım.salonusüpürdüm.diğer yerleri akşam süpürmüstüm temiz.ćamaşır topladım.bulaşık mak.boşalttım. Arkadaşıma kısır yaptım. Poğaça kurabiye ıslak kek.ama nerde kaldı. Gelecem der gelmez hep
Sağol canım aynenEvet başlasam gerisi gelir de tatilde zor oluyor, 20 vermiştim 10 geri aldım
Sağol canım zor ki ne zor, anlaşıp oynasalar aslında harika bir fırsat ama hepsi ayrı telden çalıyor
Kolay gelsin canım
Aferin çekirge
Eline sağlık, hiç sevmem beklemeyi
Ooo sende epey iş yapmışsın eline sağlık.Erkenden yataklar havalandı ve toplandı,
Kahvaltı faslı bitti,
Ev toparlandı,süpürüldü ve toz alındı,
Makineye çamaşır atıldı,
Banyo gene şakır şakır yıkandı (en sevdiğim)
Minnak uyutuldu (en zoru)
Yemeğim var eşim gece'de gelmeyecek, bize yeter çocuklarla.
Belki bir avm kaçamağı yaparız bir kaç saat sonra ama eminde değilim çok sıcak
Sırada duş almak var,ardından kahve+kitap keyfi :)
Sağol canım hepimizin eline sağlık. Önemli değil :) sen etiketlersin evde birtane fenalık var ondan fırsat bulursam yaparım inşallah :) çıtlatayım sana bari biraz ütüm var ve gözüm kesmiyor sıcaktanOoo sende epey iş yapmışsın eline sağlık.
Sabah ödev için seni etiketlemeyi unutmuşum, alışmaya çalışıyorum hepinize kusura bakma
Aklında kalıp darlayacağına yap kurtul ütüyüSağol canım hepimizin eline sağlık. Önemli değil :) sen etiketlersin evde birtane fenalık var ondan fırsat bulursam yaparım inşallah :) çıtlatayım sana bari biraz ütüm var ve gözüm kesmiyor sıcaktan
Yaaaa ıslak kekBen tozları mi aldîm.ortalığı topladım.salonusüpürdüm.diğer yerleri akşam süpürmüstüm temiz.ćamaşır topladım.bulaşık mak.boşalttım. Arkadaşıma kısır yaptım. Poğaça kurabiye ıslak kek.ama nerde kaldı. Gelecem der gelmez hep
Ohhhh bayağı iş yapılmışşlErkenden yataklar havalandı ve toplandı,
Kahvaltı faslı bitti,
Ev toparlandı,süpürüldü ve toz alındı,
Makineye çamaşır atıldı,
Banyo gene şakır şakır yıkandı (en sevdiğim)
Minnak uyutuldu (en zoru)
Yemeğim var eşim gece'de gelmeyecek, bize yeter çocuklarla.
Belki bir avm kaçamağı yaparız bir kaç saat sonra ama eminde değilim çok sıcak
Sırada duş almak var,ardından kahve+kitap keyfi :)
MaşallahhhhBu saate kadar neler yaptım
Kahvaltı hazırladım, yaptık
Sofrayı topladım
Bulaşıkları büyük oğlumla makineye yerleştirdik
Çocukların kitap raflarını düzenledim, tozunu aldım
Yatakları topladım
Şarkı açtım mutfağa girdim
Biber doldurdum, mercimek çorbası yaptım, patatesli börek yaptım, bu arada çıkan bulaşıkları yıkadım
Balkonu sildim, koltuk minderlerini silkeledim
Çamaşır astım
Wc yi temizledim
Banyonun lavabosunu ovdum
Benim giysilerin olduğu bölümü düzenledim
Hazırlandık kursa geldik
Eve geçince devam