- 22 Şubat 2019
- 428
- 1.191
Hımm anladım şimdi, rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur inşallah üzülme vardır bi hayır burada cok arkadaş vardı çocuk isteyen çoğuna nasip oldu inşallah darısı sanaHımm gastrit için sıkıntı yaratabikir. Ben bebek için uğraşıyorum canım 63 kiloydum 53 kiloya düştüm belki faydası olur spor da yaptım ama hala bir gelişme yok bir de tedavi oluyorum hormonlar iğneler kilo yapıyor ama işe yaramadı malesef
Tamam olur bayram sonrası benide etiketleyin yetti gari bu kilolarCanım şu bayram geçsin bizde sıkı diyete başlıycaz, malinin sayfası var diyet için
Benimkileri de yapsana
Oyy oyy diyet irade sabır işi
Ah ah biz çok güzel vermiştik de bir kaç aydır geri aldıkTamam olur bayram sonrası benide etiketleyin yetti gari bu kilolar
Ben mutfak temizliğini hiç sevmiyorum
Sabredicez artık bi kaç zaman inşallah hayırlısıyla sonuç alırım
Sen kaç kilo vermeyi hedefliyorsun cnm ?Ah ah biz çok güzel vermiştik de bir kaç aydır geri aldık
Amin canım inşallahHımm anladım şimdi, rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur inşallah üzülme vardır bi hayır burada cok arkadaş vardı çocuk isteyen çoğuna nasip oldu inşallah darısı sana
Selam kızlar bende geldim hadi bakalım yaptığım işleri yazayım
Ev süpürüldü
Silindi
Toz alındı
Çamaşır toplandı( dah
Şimdi Mina kuşum uyuyor kk da takılıyorum
Hepinize kolay gelsinnn
O1deren87 buraya gel kızzzzz❤❤❤❤
Ben de kulaklarım niye çınlıyo diyorum.adım geçmiş ama etiket yokCanım şu bayram geçsin bizde sıkı diyete başlıycaz, malinin sayfası var diyet için
Benimkileri de yapsana
Oyy oyy diyet irade sabır işi
10 kilo canımSen kaç kilo vermeyi hedefliyorsun cnm ?
Ee hoş geldin aramıza o zamanKızlar bende geldim bende bendehepinize selamlar.bugün evin temizlenmesi gerekiyordu eşim evde diye yarın yaparım dedim.sonra bir telefon yarın misafir var.dedim yarın sabah erken kalkar yaparım.sonra bi telefon daha akşama misafir var.bende duş almış uzanıyordum.neyse kalktım evi süpürdüm Salonun tozunu aldîm.tuvaleti sabah yıkamıştım.ortalığı topladım.brovni kek yaptım.misafirler de ilk defa geliyorlardı.sağolsun kadın poğaça kurabiye yapmış getirmiş.
Oo iyi hepimiz diyet de yaparız beraberAyrıca bende diyete basladım
günaydın göynümün baharıGünaydınnnnnnn
Evet bak güzel olurtoz dün aldım.ama dolapların üstünü almadım onu yapayım bugün
baaa cilve mi yapıyonEvet bak güzel olur
Olabülürbaaa cilve mi yapıyon