Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çok geçmiş olsun Feraceli inşallah çabucak iyileşir bebeğin.
Malesef insanlar çok düşüncesiz, madem hastasın niye alıyorsun el kadar bebeği kucağına
Hastaların olduğu yerlerden uzak tutmaya çalışırsan daha iyi olur hem senin hem bebeğinin rahatı için

Doktorların anlaştığı eczaneler oluyor canım doktorun yönlendirmedi mi eczane için ?
Yok canm ilaçlar Türkiye geneli bulunmuyor firma ile anlaşmada sıkıntı varmiş hemşire dedi şimdiden ilaçlarını bulmaya çalış elinde bulunsun, bnde eczaneleri aradım sordum ama yok dediler, bi eczane depodan getiririm dedi ondan haber bekliyoruz inşallah bulunur ya

Yolculuk nereye canım

Yani direkt demese bile. Bişey oluyor mesela benle bi bağlantısını buluyor ben yapmışım gibi. Geçenlerde dedim hiç mi benim suçum ben haksızım demezsin ya pes dedim. Her şey benim hatam doğru dedim
Bizde de haksızlığı kabul eder, hatta hep o eder. Ama mutlaka sende şunu yaptın, yapmasaydın böyle olmazdı cümlesi

Evet öyle ama doktorlar anlaştıkları eczaneler var ordan alınıyor hep. İnşallah bulursunuz Sen devlete mi gidiyorsun canım ?

Hava güneşli mis gibi
Odaları havalandırdım
Yatağı topladım
Kahvaltı bulaşığını koyup makineyi çalıştırdım
Ocak tezgah lavabo temizledim
Tüm evi süpürdüm
Büyük banyonun klozet lavabosunu temizledim
Ebeveyn banyosunu çamaşır suyuyla yıkadım
Paspasları değiştirdim
Çamaşır katladım
Makineye çamaşır attım
Kahve içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…