- 13 Ağustos 2024
- 2.530
- 7.115
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Serom ben yeni öğrendim kusuruma bakmaSağolun kızlar. Evdeyim. Pazartesi kürtaj olcam.
Rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş, metoşumdan sonra herşey biraz daha kolay geliyor bana. Allahım onu unutturacak acılar vermesin.
Hayırlısını istedim, demekki buymuş hayırlı olan..
Geçmiş olsun canmHayırlı sabahlar☺
Kızımı anneme bırakıp hastaneye geldim kontrol için. Yürüyerek geldim hareket olsun diye ne güzel oldu ya![]()
Maşallah maşallah hakkını yemeyim o huyu iyidir. Ne küser ne tartışır bişey olmamış gibi devam ederKıymetini bil maşAllah de valla. Küsen, trip atan koca çok çok zor
Ayy gözünüz aydın bonusum![]()
İlacın adı ne bende sorayım burdan istersenBende dünden beri giremedim, dün bütün gün malum ilaçlarla uğraştım bulmakta bu kadar zorlanacağımızı tahmin etmemiştim aramadığım eczane kalmadı farklı şehirleri aradım yok depolarda yok nasl oluyor bu böyle ilk kez başıma geldiAllah yardımcımız olsun inşallah bulabilirim
![]()
Allah razı olsun canmİlacın adı ne bende sorayım burdan istersen
Doktorların anlaştığı eczaneler oluyor canım doktorun yönlendirmedi mi eczane için ?Allah razı olsun canm
Burdan bi eczaneyle eşim konuşmuş haber bekliyoruz depodan getirtirim demiş inşallah getirir, olmazsa araştırmaya devam edecem, soğuk zincir iğneler canm
İnşallah bu sefer güzel haberler alır mucizene kavuşursunBende dünden beri giremedim, dün bütün gün malum ilaçlarla uğraştım bulmakta bu kadar zorlanacağımızı tahmin etmemiştim aramadığım eczane kalmadı farklı şehirleri aradım yok depolarda yok nasl oluyor bu böyle ilk kez başıma geldiAllah yardımcımız olsun inşallah bulabilirim
![]()
Anam sweet işleri kolaylamışsın ben daha yeni başlayacağımYatak odasını havalandırdım
Yatağımızı topladım
Yatak odasını ve ebeveyn banyosunu süpürdüm
Klozet ve lavaboyu yıkadım
1 posta çamaşır attım şimdi bitti kurutmaya atcam
Mutfağı topladım dünden kalanları elde yıkadım
Mutfağı havalandırdım
Marketten bişeyler sipariş ettim onları dolaba koydum
3 posta daha çamaşır yıkanacak
Mutfak, oturma odası, antre, çocuk odası ve salon havalandırılıp, süpürülecek
Yemek yapcam
Valiz hazırlanacak
Allah razı olsun limonsuz teşekkür ederimSerom ben yeni öğrendim kusuruma bakmaÇok üzüldüm Allah sabır versin hakkında herşeyin en hayırlısı olsun inşAllah
![]()
Afiyet olsun bacım da kahvenin yanına peynir neden
5 oda süpürülecek daha yawAnam sweet işleri kolaylamışsın ben daha yeni başlayacağım![]()