- 8 Aralık 2011
- 45.500
- 164.789
- 798

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah hayırlısını versin ne diyeyimAmin canım sağolasın , iyi bi haber yok malesef yoğun bakıma almışlar bugün entübe etmişler![]()
![]()
aslında hiç niyetim yoktu mutfağı silince dedim dün gezilen yerleri elimle sileyim içime sinsin dedim yarında Rabbim kismet ederse yatak odalarını sileyim dedimEfser hanıma bak yerleri elle silmiş![]()
Dizlerini yere mi koydun?aslında hiç niyetim yoktu mutfağı silince dedim dün yezilen yerleri elimle sileyim içime sinsin dedim yarında Rabbim kismet ederse yatak odalarını sileyim dedim![]()
evetDizlerini yere mi koydun?
Yok o benim algımın berbatlığıEl cevap Sweetcimden gelmiş.
Ne peyniri kız o kadar da midesiz değilim![]()
Hayırdır limonsuz sorun yok inşallahEvimin işini bitirdim sağlık ocağına geldim![]()
Canm tanıdık eczane var mı sorabilir misin ilaçlarıİlacın adı ne bende sorayım burdan istersen
İnşallah bulursun ilaçlarıMalesef eczaneden haber geldi ilacı bulamamış depoda 1 tane varmış ama bana 5 tane lazım ve ücretli olarak satılıyor dedi rapor karşılamıyormuşof ne yapacam
![]()
Varsa büyükşehirlerde vardr bi şekilde buz kalıplarıyla gelir de inşallah vardrİnşallah bulursun ilaçları
Bizim de tanıdık eczacı var sordurabilirim istersen
Ama istanbuldan nasıl gönderilir bilemedim varsa bile
Malesef eczaneden haber geldi ilacı bulamamış depoda 1 tane varmış ama bana 5 tane lazım ve ücretli olarak satılıyor dedi rapor karşılamıyormuşof ne yapacam
![]()
Canm tanıdık eczane var mı sorabilir misin ilaçları![]()
İnşallah bulursun ilaçları
Bizim de tanıdık eczacı var sordurabilirim istersen
Ama istanbuldan nasıl gönderilir bilemedim varsa bile
Baloncuk tanıdık eczaneleri olan arkadaşımıza özelden ilacın adını yaz.Varsa büyükşehirlerde vardr bi şekilde buz kalıplarıyla gelir de inşallah vardr
Sorabilirsen çok mutlu edersin beni canım![]()
Yok canım sağolHayırdır limonsuz sorun yok inşallah
Aynen soracak olurlarsa öyle yapacam abla teşekkür ederim inşallah bulurum bu da benim şansım yaBaloncuk tanıdık eczaneleri olan arkadaşımıza özelden ilacın adını yaz.
Sonra varsa, o eczanenin Numarasını sana özelden mesaj atarlar sende ezc.ile irtibata girersin.
Aklıma bu geldi. Allah yardımcınız olsun
Yok canım sağoloğlum ishal olmuştu biraz. Boşuna gitmişim ama doktor ilaç vermedi. "3 gün olmuş, zaten 1/2 güne biter delikanlı kıpır kıpır hasta değil” dedi gönderdi
![]()