Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aynen ilaç vermicem çok küçük dedi zaten doktor ilerlerse hava veririz dedi bide göğsünden nefes alışını takip et artıp artmadığını ordan anlarsın dedi
Dediğin gibi sık sık burnunu çekşyoruz verdiği damlada hamd olsun hemen etki etti gözüne inşallah düzelir uyumuyor hiç bugün emzirirken bildiğin dalmışım kendi annemde hasta gelemiyor Kayınvalideme rica ettim gelmesini en azından biraz bakar kucakta tutar bende uyurum

Amin inşallah Allah razı olsun canım

Keşke bize ders oldu daha hasta olan var mi diye sormadan gitmeyiz amin Allah razı olsun

Geçmiş olsun. Neden verdiniz ki kucağına bile bile. 3 aydan küçük çocuğunuz, şimdi ki hastalıklar zaten malum öksürüğün ciğere inmemesi için bol bol burun temizlenmeli diye biliyorum onu dışında yapabileceğin bişey yok sanırım

Ben verir miyim biz elimle yemek yemek için sofraya oturduk o sıra gitti aldı ben eşime baktım birşey yapsın diye oda anlamamış bende salak gibi saygıdan birşey yalamadım

Ben verir miyim biz elimle yemek yemek için sofraya oturduk o sıra gitti aldı ben eşime baktım birşey yapsın diye oda anlamamış bende salak gibi saygıdan birşey yalamadım
İnsanlardaki kafayı anlamıyorum hiç ya. El kadar bebek nasıl alıyorsun.

Bugün işim çok. Dün protesto ettim bahçeden gelen bulaşıkları falan yıkamadım gözüme battı orda durdukça. Mutfak karman çorman orayı halletcem. Çamaşırlar yıkanacak. Valiz hazırlıycam yarın 3 günlüğüne şehir dışına çıkcaz. Evi sil süpür falan. Ama hiç halim de yok tüm vücudum ağrıyor

geçmiş olsun canım , hasta olduğunu bilmiyomu bebeği nedemeye alıyo kucağına
Allah şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…