- 22 Kasım 2024
- 190
- 610
- 18
Ben cam sildim yeterli mi hocamBugün ne iş yapıyok
Abla gramla yarım gram aynı üstüne bakmadan anlaşılmıyo ki nerden bileceksin Allahtan degistirmis kuyumcugünaydın, hayırlı sabahlar
dün başından geçenleri anlatayım
ben kızımdan altın borç almıştım evi alırken şimdi aydan aya ödüyorum Allah ın izniyle
maaşımı alınca hemen yapıyorum borcum kızıma neyse geçen ay 8 gram yapmıştım 1 er gram 8 tane iğneye taktı
kutuya koydu bende tanıdık kuyumcu diye tek tek bakmadım çantama koydum kızıma verdim sonra
dünde kızımla başka bi kuyumcuya gittik anne o gramlarla bilezik yapalım üstüne katayımda dedi, gittik adam kutuyu açtı ki gramlardan biri 0.50 grammış tabi biz şokbiz ordan bileziği aldık o gramı ayırdık, geçerkende aldığım yere gittim böyle böyle olmuş dedim adam kabul etti beni tanıdığı için sürekli ordan alıyorum . ama kabul etmesede ispat edemezdim abla sen bakmadınmı diyo ben size güvendiğim için bakmadım dedim ama bi daha yaparmıyım yapmam
normaldede çok dikkat ederim öyle şeylere aslında ama oldu bi kere
sizinde aklınızda olsun aman....
Ya iyi mi geliyomus turna yemisi bende deneyimBenim gibi geçmeyen idrar yolu enfeksiyonu çekenler için Bim markete turna yemişi meyvesi gelmiş almak isteyen olursa diye söyleyeyim dedim, ben aldm deneyecem inşallah faydası olur
Canım eşim akşam yatarken yapıyodu sabaha kadar duruyodu pes etme yap bide bi damla gibi bisey vardı onuda sürüyodu ara bulunca fotosuny atıyım sanaBir de şu ayağımdaki nasırı geçirebilseydim2 gündür yine ağrı yapıyor sabah domates koyup poşetle bağladim yumuşattı ama geçmiyor
Temizlik iş güç yapılır pinhan boşver. Allah huzur versin insallah sorunlarını çözerler hayırlısıyla. Sıkma canını her şey olacagına varırÖdevi yapamadım.
Eşimin kardeşi evliliğinde problem yaşıyor.
Ciddi...
Malesef.
O gün kaldı öyle gidince.
Sonrasında da işte ne bilim birkaç gündür ruh gibiyim kendim de.
Bahane ettim belki de.
Saldım.
Canım istemiyor
Yaşamsal düzeyde temizim diyim.
Ama yarın misafir vesilesiyle bi toparlanma yaşıyorum bugun.
Sağlık olsun.
Devam edelim rutinlere.
Neydi? Rutin rahmettir.
EhhhhBen cam sildim yeterli mi hocam
Biseyide begen lan
Bir de şu ayağımdaki nasırı geçirebilseydim2 gündür yine ağrı yapıyor sabah domates koyup poşetle bağladim yumuşattı ama geçmiyor
Bazen böyle oluyor ya anlamıyorum teli alıyorum okuyorum çıkmam gerekiyor yazamıyorum bi daha giriyorum yine aynısı.Günlerdir yoksun eksikliğin çok belli bizi boşladın
Lokum koyup sarmayı denedin mi? Ablama çok iyi gelmişti.Bir de şu ayağımdaki nasırı geçirebilseydim2 gündür yine ağrı yapıyor sabah domates koyup poşetle bağladim yumuşattı ama geçmiyor
Sabah erkenden kalktım yaptımNaptın poğaçayı :)
Lokum mu ilk defa duydumLokum koyup sarmayı denedin mi? Ablama çok iyi gelmişti.
Çok geçmiş olsunİmplant yaptırıyorum, bugün vidası takıldı. O an hissetmedim ama eve gelince uyuşukluk geçti nasıl ağrıdı yabaşımı kaldıramıyorum resmen saatlerdir
Sigil icin geçerli değil mi o nasiri okuduklarını duymadım. Bende sigili okumuştum oyle geçmiştiOKutman lazım kendin oku ya da kalemle yuvarlak çiz o siğili nasırı başka ilacı yok onun.
Bazı dr lar bile artık okutun diyor
Evet doğrudur tabiiBazen böyle oluyor ya anlamıyorum teli alıyorum okuyorum çıkmam gerekiyor yazamıyorum bi daha giriyorum yine aynısı.
DOğum günleri falan yoğun geçti biraz
Geçmiş olsun zordur yaaİmplant yaptırıyorum, bugün vidası takıldı. O an hissetmedim ama eve gelince uyuşukluk geçti nasıl ağrıdı yabaşımı kaldıramıyorum resmen saatlerdir
Kız harikasın ya erinmiyor da böyle foto yapmayaEki Görüntüle 3578343
Selamlar ben eve geldimm taze fasulye yapmaya geçiyorumm
Sonra ev işlerine bakıcam
Sigil icin geçerli değil mi o nasiri okuduklarını duymadım. Bende sigili okumuştum oyle geçmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?