Düzenli Evimiz & Hayatımız

dünden baya temizlik yapmıştım
🌸Bugün sadece yatak çarşaflarını değiştirip bazayı ve başlığını temizledim süpürdüm
🌸kızımın çarşaflarını değiştirdim
🌸Kahvaltıyı hazırladım
🌸bulaşıkları makineye dizip çalıştırdım
🌸bir de mutfağı süpürdüm
kızımı yatırdım uyanınca yürüyüşe çıkacağız

Bugün ne iş yapıyok
Ben cam sildim yeterli mi hocam
günaydın, hayırlı sabahlar
dün başından geçenleri anlatayım
ben kızımdan altın borç almıştım evi alırken şimdi aydan aya ödüyorum Allah ın izniyle
maaşımı alınca hemen yapıyorum borcum kızıma neyse geçen ay 8 gram yapmıştım 1 er gram 8 tane iğneye taktı
kutuya koydu bende tanıdık kuyumcu diye tek tek bakmadım çantama koydum kızıma verdim sonra
dünde kızımla başka bi kuyumcuya gittik anne o gramlarla bilezik yapalım üstüne katayımda dedi, gittik adam kutuyu açtı ki gramlardan biri 0.50 grammış tabi biz şok :eek: biz ordan bileziği aldık o gramı ayırdık, geçerkende aldığım yere gittim böyle böyle olmuş dedim adam kabul etti beni tanıdığı için sürekli ordan alıyorum . ama kabul etmesede ispat edemezdim abla sen bakmadınmı diyo ben size güvendiğim için bakmadım dedim ama bi daha yaparmıyım yapmam
normaldede çok dikkat ederim öyle şeylere aslında ama oldu bi kere
sizinde aklınızda olsun aman....
Abla gramla yarım gram aynı üstüne bakmadan anlaşılmıyo ki nerden bileceksin Allahtan degistirmis kuyumcu
Benim gibi geçmeyen idrar yolu enfeksiyonu çekenler için Bim markete turna yemişi meyvesi gelmiş almak isteyen olursa diye söyleyeyim dedim, ben aldm deneyecem inşallah faydası olur 🤲 ☺️
Ya iyi mi geliyomus turna yemisi bende deneyim
Bir de şu ayağımdaki nasırı geçirebilseydim 🥺 2 gündür yine ağrı yapıyor sabah domates koyup poşetle bağladim yumuşattı ama geçmiyor 😔
Canım eşim akşam yatarken yapıyodu sabaha kadar duruyodu pes etme yap bide bi damla gibi bisey vardı onuda sürüyodu ara bulunca fotosuny atıyım sana
Ödevi yapamadım.
Eşimin kardeşi evliliğinde problem yaşıyor.
Ciddi...
Malesef.
O gün kaldı öyle gidince.
Sonrasında da işte ne bilim birkaç gündür ruh gibiyim kendim de.
Bahane ettim belki de.
Saldım.
Canım istemiyor
Yaşamsal düzeyde temizim diyim.

Ama yarın misafir vesilesiyle bi toparlanma yaşıyorum bugun.
Sağlık olsun.
Devam edelim rutinlere.
Neydi? Rutin rahmettir.
Temizlik iş güç yapılır pinhan boşver. Allah huzur versin insallah sorunlarını çözerler hayırlısıyla. Sıkma canını her şey olacagına varır🌸

Evi havalandırdım
Yatakların çarşaflarını cırptım serdim
Mutfagı topladım
Ardaya kahvaltı hazırladım beslenme hazırladım
Sonra bize hazırladım bi tur daha mutfak toplandı
Tuvalet lavabolar çamaşır suyuyla yıkandı
Odaların camını sildim
Ev süpürdüm
Bulaşık makinesini calıstırdım
Kahvemi ictim
Manikür pedikür yaptım
Meteye corba icirip hazırlanıp cıkcam
Ardayı alırım dolanırım biraz sonra park anneligi online🫠

Bir de şu ayağımdaki nasırı geçirebilseydim 🥺 2 gündür yine ağrı yapıyor sabah domates koyup poşetle bağladim yumuşattı ama geçmiyor 😔

OKutman lazım kendin oku ya da kalemle yuvarlak çiz o siğili nasırı başka ilacı yok onun.
Bazı dr lar bile artık okutun diyor

Bazen böyle oluyor ya anlamıyorum teli alıyorum okuyorum çıkmam gerekiyor yazamıyorum bi daha giriyorum yine aynısı.
DOğum günleri falan yoğun geçti biraz
Evet doğrudur tabii😌
Her zaman halimiz bir olmuyor bende arada öyle oluyorum 🫠
Sadece seni görmek güzel oluyor onu yazmak istedim🥹❤️

file_000000007e3461f689a7f6f9f1b93330_conversation_id=6801043b-b060-8010-aea1-408bc34e30e9&me...webp

Selamlar ben eve geldimm taze fasulye yapmaya geçiyorumm😊
Sonra ev işlerine bakıcam😌

Back
X