Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kaç yaşında kuşunuz bonus

Yaa nesi var bonus

Alıntıladım da yazamadım kızlar kabarık duruyordu siyah kakası vardı o bizi endişelendirdi bir kuşumuzu kaybettik hastalıktan onun huzursuzluğuyla dr götürdük ilaç aldık.
Başımızı ağrıtıyor dediğimiz kuşun kaç gündür sesi çıkmıyor gözü kapalı duruyordu çok üzdü beni.
Dün akşam minik minik sesler çıkarıyodu sevindik henüz ötmedi ama olsun

Feraceli geçmiş olsun yavruna benim de daha 1 aylıkken gözü çapaklanmıştı kızımın pamuğun ucuyla aldık onları damla damlattık.
Başını üşütmemeye çalıştım.

Anne sütünü hep derler dr lar çiğ süt enfeksiyonu artırır sebep olur falan diyor ama ben artık dr uda sorguluyorum onlarında erkenden verdiği ilaçların zararı çok süte zararlı diyorlar

Öksürüğü için en çok burnunu temizleyeceksin sümükleri çekiceksin.

Bende kesintilerden nefret ediyorum. Su, elektrik ikisi de gidince gelene kadar beklemek eziyet resmen.
Elektrik yine aksam degilse telefonun şarjıda varsa idare ediliyo ama susuzluk cok kötü ya hic bisey yapılmıyo su olmayınca
Ya kendini niye sucluyosun sacmalama Allah şifa versin bonusta demis burnunu sürekli temizleyip bol bol emzirirsen toparlar odasınıda sık sık havalandır baska odaya götür havalandır geri odasına koy
Benimki başak
Çalışma falan mı var niye kestiler ki
Arıza varmıs gece kacta geldi kim bilir sabah uyanır uyanmaz mutfagı temizledim
Oda evin bi üyesi oluyo iste insan üzülüyo. İnsallah biseyi kalmaz

Ahh canım inşallah iyi olur biran önce

Sen niye kendini suçluyorsun ki. Hasta olmayan bebek yok. Sen tabiki dikkat et ama şuan hasta olması senin bakamamanla falan alakalı değil. Kp gil keşke biraz duyarlı olsaymış.
İnşallah bir an önce iyileşir❤

Âmin Allah razı olsun canım Evet maalesef şu an bir salgın var öperim tabi seve seve
Ah canım yaa kendini neden suçluyorsun
Çok geçmiş olsun Rabbim şifasını versin
Malesef oluyor çocuklar bebekler hasta öyle öyle büyüyorlar
Çabuk da iyileşiyorlar ona en güzel ilaç bol bol emzirmen
Aynen biri daha dedi bana bol bol emzirir anne sütü antikor etkisi sağladığı için amin Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…