Düzenli Evimiz & Hayatımız

Feraceli Feraceli geçmiş olsun yavruna benim de daha 1 aylıkken gözü çapaklanmıştı kızımın pamuğun ucuyla aldık onları damla damlattık.
Başını üşütmemeye çalıştım.

Anne sütünü hep derler dr lar çiğ süt enfeksiyonu artırır sebep olur falan diyor ama ben artık dr uda sorguluyorum onlarında erkenden verdiği ilaçların zararı çok süte zararlı diyorlar

Öksürüğü için en çok burnunu temizleyeceksin sümükleri çekiceksin.
Aynen ilaç vermicem çok küçük dedi zaten doktor ilerlerse hava veririz dedi bide göğsünden nefes alışını takip et artıp artmadığını ordan anlarsın dedi
Dediğin gibi sık sık burnunu çekşyoruz verdiği damlada hamd olsun hemen etki etti gözüne inşallah düzelir uyumuyor hiç bugün emzirirken bildiğin dalmışım kendi annemde hasta gelemiyor Kayınvalideme rica ettim gelmesini en azından biraz bakar kucakta tutar bende uyurum

Elektrik yine aksam degilse telefonun şarjıda varsa idare ediliyo ama susuzluk cok kötü ya hic bisey yapılmıyo su olmayınca

Ya kendini niye sucluyosun sacmalama Allah şifa versin bonusta demis burnunu sürekli temizleyip bol bol emzirirsen toparlar odasınıda sık sık havalandır baska odaya götür havalandır geri odasına koy

Benimki başak 😬

Arıza varmıs gece kacta geldi kim bilir sabah uyanır uyanmaz mutfagı temizledim 😂

Oda evin bi üyesi oluyo iste insan üzülüyo. İnsallah biseyi kalmaz 🌸
Amin inşallah Allah razı olsun canım

Sen niye kendini suçluyorsun ki. Hasta olmayan bebek yok. Sen tabiki dikkat et ama şuan hasta olması senin bakamamanla falan alakalı değil. Kp gil keşke biraz duyarlı olsaymış.
İnşallah bir an önce iyileşir❤
Keşke bize ders oldu daha hasta olan var mi diye sormadan gitmeyiz amin Allah razı olsun

Bugün 💕
🌸kuruyan çamaşırları katladım ✔️
🌸robot evi süpürdü ✔️
🌸bulaşık makinesini çalıştırdım boşalttım ✔️
🌸evin tozunu aldım✔️
🌸banyo lavabo ve aynasını sildim ✔️
🌸akşam yemeği yaptım ✔️
(kereviz yemeği(dün yapmıştım)
Bulgur pilavı
Salata
Yoğurt)
Akşam yemeği bulaşığını kaldırdım✔️
Ocağı sildim✔️
.
Bu işleri bile yarı yarıya eşim geldikten sonra yaptım bebeğim çok hasta bütün gün onunla ilgilendim 😪 nolur dua edin doktor çok dikkatli olman lazım henüz inmemiş tam ciğerlere ama başlamış dedi öksürüyor o minik bedeni nasıl içim yanıyor ben mi beceremedim bakamadım diye ama cumartesi Kayınvalideme girmiştim kayınpeder çok hastaydı o halle çocuğu kucağına aldı 😔
Geçmiş olsun. Neden verdiniz ki kucağına bile bile. 3 aydan küçük çocuğunuz, şimdi ki hastalıklar zaten malum 🥺 öksürüğün ciğere inmemesi için bol bol burun temizlenmeli diye biliyorum onu dışında yapabileceğin bişey yok sanırım

Geçmiş olsun. Neden verdiniz ki kucağına bile bile. 3 aydan küçük çocuğunuz, şimdi ki hastalıklar zaten malum 🥺 öksürüğün ciğere inmemesi için bol bol burun temizlenmeli diye biliyorum onu dışında yapabileceğin bişey yok sanırım
Ben verir miyim biz elimle yemek yemek için sofraya oturduk o sıra gitti aldı ben eşime baktım birşey yapsın diye oda anlamamış bende salak gibi saygıdan birşey yalamadım

Ben verir miyim biz elimle yemek yemek için sofraya oturduk o sıra gitti aldı ben eşime baktım birşey yapsın diye oda anlamamış bende salak gibi saygıdan birşey yalamadım
İnsanlardaki kafayı anlamıyorum hiç ya. El kadar bebek nasıl alıyorsun.

Bugün işim çok. Dün protesto ettim bahçeden gelen bulaşıkları falan yıkamadım gözüme battı orda durdukça. Mutfak karman çorman orayı halletcem. Çamaşırlar yıkanacak. Valiz hazırlıycam yarın 3 günlüğüne şehir dışına çıkcaz. Evi sil süpür falan. Ama hiç halim de yok tüm vücudum ağrıyor

Bugün 💕
🌸kuruyan çamaşırları katladım ✔️
🌸robot evi süpürdü ✔️
🌸bulaşık makinesini çalıştırdım boşalttım ✔️
🌸evin tozunu aldım✔️
🌸banyo lavabo ve aynasını sildim ✔️
🌸akşam yemeği yaptım ✔️
(kereviz yemeği(dün yapmıştım)
Bulgur pilavı
Salata
Yoğurt)
Akşam yemeği bulaşığını kaldırdım✔️
Ocağı sildim✔️
.
Bu işleri bile yarı yarıya eşim geldikten sonra yaptım bebeğim çok hasta bütün gün onunla ilgilendim 😪 nolur dua edin doktor çok dikkatli olman lazım henüz inmemiş tam ciğerlere ama başlamış dedi öksürüyor o minik bedeni nasıl içim yanıyor ben mi beceremedim bakamadım diye ama cumartesi Kayınvalideme girmiştim kayınpeder çok hastaydı o halle çocuğu kucağına aldı 😔
geçmiş olsun canım , hasta olduğunu bilmiyomu bebeği nedemeye alıyo kucağına :KK43:
Allah şifalar versin

Back
X