- 13 Mart 2019
- 15.298
- 57.786
- 598
Hadi başlayalım o zaman ama çok üşüyorumBenim gelmem lazım gelmek zorundayim![]()
Kendime de bakım zamanı ayırmam lazım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi başlayalım o zaman ama çok üşüyorumBenim gelmem lazım gelmek zorundayim![]()
Bingo sıvıyı 1 senedir falan kullanıyorum yok ondan da memnun kalmadım ben. Yani çok çok iyi diyemem benim için orta seviyede kaldıBende bingo sivi kullanıyorum ama temiz yıkıyor hic problem yaşamadım
Hızlıca bir yapalım bende bakim zamanı istiyorum bebem kalkmadanHadi başlayalım o zaman ama çok üşüyorum
Kendime de bakım zamanı ayırmam lazım![]()
Beyazlar içinde tozunu kullanıyorum renkli ve siyahlar için sıvısını memnunum bebek camasirlarinda da ekstra leke cikarici ve dogal deterjan kullaniyorum. Boykot olan markalarla arada fark varsa kiyas yapamam ben hiç diğer markaları kullanmadım hep boykotu onlar bizim evde.Bingo sıvıyı 1 senedir falan kullanıyorum yok ondan da memnun kalmadım ben. Yani çok çok iyi diyemem benim için orta seviyede kaldı
Sen yapay zekanın hakkını veriyon heeeHerkese güzel haftasonları diliyorum
Eşime ve oğluma kahvaltı hazırlaıdm️
krep ve melemen yaptım️ mutfak şuan dağınık baya
Hızlı bir temizlik yapmam lazım
maratona gelen varmı
Eki Görüntüle 3575267
Beyazlarda toz kullanıyorum bende. Daha önce perwol de kullandım hiç farkı yok bence. Perwol un adı var güyaBeyazlar içinde tozunu kullanıyorum renkli ve siyahlar için sıvısını memnunum bebek camasirlarinda da ekstra leke cikarici ve dogal deterjan kullaniyorum. Boykot olan markalarla arada fark varsa kiyas yapamam ben hiç diğer markaları kullanmadım hep boykotu onlar bizim evde.
Yatak odasını havalandırdım
Nevresimleri değiştirdim
Nevresimler yıkandı, kurutmada
Küçük banyo wc ve lavabo yıkadım
Mutfağı havalandırdım
Mutfağı topladım
Bulaşık makinesini boşalttım
Ahsene ve kendime kahvaltı hazırladım topladım, elde yıkanacakları yıkadım
Tavuklu musakka nasılmışGeç kalktım akşamdan mutfak duruyordu topladım makineyi çalıştırdım
Kahvaltı hazırladım yedik topladım kenara.
Kuruyan çamaşırları topladım yenisini astım
Tavuklu musakka yaptım pişiyor
TEkrar mutfağı topluyorum şu an
Ben beyaz ve renkli çamaşırlarda bingonun tozunu kullanıyorum sadece siyah camasirlarda bingo sıvı kullanıyorum canimEvet 2018 de
Bingo alcam bende. Başta toz kullanıyordum siyahların rengi atmıştı sıvıya geçmiştim onun için. Senelerdir sıvı kullanıyordum ama yok temiz yıkamıyor bence
Kıyma yerine tavuk pişiri koyuyorum en üstüneTavuklu musakka nasılmış