Ayy yaşıt olup bekar olunca bir tuhaf hissettim yaaaaBende 30 yaşındayım. Kayserideyim. İki bebem var. Kızım 4 yaşında. Metem yaşasaydı 2 olacaktı. Çalışmıyorum :)) bu kader
32 yaşındayım evliyim Kırıkkale de yaşıyorum yengeç burcuyum. 1 kızım var 3 yaşındaKızlar bunu okuyan tanıtsın kendini bende sizleri merak ediyorum ama önceden tanıttıysanız 13883 sayfasının arasında bulamam valla
Ayy maşallah bizim 3 yaş bir erkek bebe var sevmelere doyamıyoruz 2 yaş sendromunu atlatınca bir tatlandı. Öncesinde çok kafam götürmedi, uzaktan seviyordum32 yaşındayım evliyim Kırıkkale de yaşıyorum yengeç burcuyum. 1 kızım var 3 yaşında
Evet hayalcim 19 yaşıma 3 ay kala evlendim bi çılgınlık yapıp haziranda 11 sene dolacak insallahErken evlenmişsin İlknurmaşallah
Evet yaşıtızAllah bağışlasın canım. Severim Ankarayı. Yaşıtmışız maşallah çok gençsinnn
Benim eşimde 3 bucuk aydır evde işten ayrıldı evde günlük işler dışında hiç bişey yapmak istemiyorumHayırlı geceler
ramazandan beri eşim evde bebekten sonrada bi duzen oturtamadim evde sürekli 4 dönüyorum ama sanki boş dönüyorum hiç bi düzen yok iş yapıyor gibi hissetmiyorum kendimi ondan pek yazamıyorum buraya
.pazartesi eşim iş başı yapacak temizlik perileri gelir inşallah
Bundan sonrada sürekli sorgulama dönemi günde yüzlerce soruAyy maşallah bizim 3 yaş bir erkek bebe var sevmelere doyamıyoruz 2 yaş sendromunu atlatınca bir tatlandı. Öncesinde çok kafam götürmedi, uzaktan seviyordum
Of buradaki bebişlerin de yaşı hep küçükmüş. Candym öp benim için şimdi tam mıncıklanmalık
Genç ve anaç bir yengeç hanımı
Bu aralar kuş ve çeşitlerini bilmek ve görmek istemiyorumpenyez83 civcivlikten çıkan kuş tavık değil mi ya habahahaga
Benim ufaklıkta var alerji ben bi bakayım alsam iyi olur sanki,teşekkür ederimDeterjansız temizlik olduğu için, astım alerji gibi rahatsızlığı olanlar için çok faydalı.
Bende ev tozu alerjisi var. O nedenle de aldık makineyi
He palaz mışBu aralar kuş ve çeşitlerini bilmek ve görmek istemiyorumtavık değil sanki
Erkekler evdeyken temizlik görünmüyor malesef günlük isleri bile tam yapamıyorum bi yeri düzeltip başka yere geçene kadar yine dağılıyorEvet hayalcim 19 yaşıma 3 ay kala evlendim bi çılgınlık yapıp haziranda 11 sene dolacak insallah
Evet yaşıtız
Benim eşimde 3 bucuk aydır evde işten ayrıldı evde günlük işler dışında hiç bişey yapmak istemiyorum
Kocaeli'nde yaşıyorumKızlar bunu okuyan tanıtsın kendini bende sizleri merak ediyorum ama önceden tanıttıysanız 13883 sayfasının arasında bulamam valla
28 yaşındayım .4 yıldır evliyim . Biri 3 yasinda biri 3 aylik 2 kızım var. Yengeç burcuyumKızlar bunu okuyan tanıtsın kendini bende sizleri merak ediyorum ama önceden tanıttıysanız 13883 sayfasının arasında bulamam valla
İlk defa duydumHe palaz mış
Bizimde öyle bide cocuklar sürekli dağıtıyo yaptıgım hic bisey göze gözükmüyoErkekler evdeyken temizlik görünmüyor malesef günlük isleri bile tam yapamıyorum bi yeri düzeltip başka yere geçene kadar yine dağılıyor
Ben 29 yaşındayım. İstanbul da yaşıyorumKızlar bunu okuyan tanıtsın kendini bende sizleri merak ediyorum ama önceden tanıttıysanız 13883 sayfasının arasında bulamam valla
42 yaşındayım 18 yaşında kızım 10 yaşında oğlum var çalışmıyorumKızlar bunu okuyan tanıtsın kendini bende sizleri merak ediyorum ama önceden tanıttıysanız 13883 sayfasının arasında bulamam valla
MerhabalarKızlar bunu okuyan tanıtsın kendini bende sizleri merak ediyorum ama önceden tanıttıysanız 13883 sayfasının arasında bulamam valla
Memnun oldummm seninle ilk kez konuşuyoruzMerhabalarElazığ'da yaşıyorum, 30 yaşındayım, öğretmenim. 4 gün sonra 2 yaşına girecek bir kızım var
Selin tam gezmelik bir burca sahip. Yay dedin mi aklıma ilk seyehat geliyor42 yaşındayım 18 yaşında kızım 10 yaşında oğlum var çalışmıyorum
28 yaşındayım .4 yıldır evliyim . Biri 3 yasinda biri 3 aylik 2 kızım var. Yengeç burcuyum
İstanbul da yaşıyorum yay burcuyum
Ayy lohusa sayılırsın sen daha dolunaycımBen 29 yaşındayım. İstanbul da yaşıyorum
Yenice bebeğim var haftaya 3 aylık olacak.
Hayatıma ev hanımı olarak devam ediyorum ama aslında muhasebeciyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?