Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bende 30 yaşındayım. Kayserideyim. İki bebem var. Kızım 4 yaşında. Metem yaşasaydı 2 olacaktı. Çalışmıyorum :)) bu kader
Ayy yaşıt olup bekar olunca bir tuhaf hissettim yaaaa Prensesle beraber sağlıklı uzun bir ömrün olsun Serocum. Cennetin en güzel köşesinde tüm sevdikleriyle kavuştursun rabbim Meteyi Sen güçlü bir kadınsın canım eminim seni görüyorsa annesiyle gurur duyuyordur.

Hayırlı geceler

ramazandan beri eşim evde bebekten sonrada bi duzen oturtamadim evde sürekli 4 dönüyorum ama sanki boş dönüyorum hiç bi düzen yok iş yapıyor gibi hissetmiyorum kendimi ondan pek yazamıyorum buraya
.pazartesi eşim iş başı yapacak temizlik perileri gelir inşallah

32 yaşındayım evliyim Kırıkkale de yaşıyorum yengeç burcuyum. 1 kızım var 3 yaşında
Ayy maşallah bizim 3 yaş bir erkek bebe var sevmelere doyamıyoruz 2 yaş sendromunu atlatınca bir tatlandı. Öncesinde çok kafam götürmedi, uzaktan seviyordum
Of buradaki bebişlerin de yaşı hep küçükmüş. Candym öp benim için şimdi tam mıncıklanmalık
Genç ve anaç bir yengeç hanımı

Erken evlenmişsin İlknur maşallah
Evet hayalcim 19 yaşıma 3 ay kala evlendim bi çılgınlık yapıp haziranda 11 sene dolacak insallah
Allah bağışlasın canım. Severim Ankarayı. Yaşıtmışız maşallah çok gençsinnn
Evet yaşıtız
Benim eşimde 3 bucuk aydır evde işten ayrıldı evde günlük işler dışında hiç bişey yapmak istemiyorum

Bundan sonrada sürekli sorgulama dönemi günde yüzlerce soru Mete de 4 yasında aksama kadar sürekli soru soruyo bazı soruların cevabı bende de yok

Deterjansız temizlik olduğu için, astım alerji gibi rahatsızlığı olanlar için çok faydalı.

Bende ev tozu alerjisi var. O nedenle de aldık makineyi
Benim ufaklıkta var alerji ben bi bakayım alsam iyi olur sanki,teşekkür ederim

Erkekler evdeyken temizlik görünmüyor malesef günlük isleri bile tam yapamıyorum bi yeri düzeltip başka yere geçene kadar yine dağılıyor

Kızlar bunu okuyan tanıtsın kendini bende sizleri merak ediyorum ama önceden tanıttıysanız 13883 sayfasının arasında bulamam valla
Kocaeli'nde yaşıyorum
çalışıyorum, özel sektör muhasebe
Evliyim 21.yıl bitecek çocuk yok
Yengeç burcuyum 42 yaşındayım

Kızlar bunu okuyan tanıtsın kendini bende sizleri merak ediyorum ama önceden tanıttıysanız 13883 sayfasının arasında bulamam valla
28 yaşındayım .4 yıldır evliyim . Biri 3 yasinda biri 3 aylik 2 kızım var. Yengeç burcuyum

Ben 29 yaşındayım. İstanbul da yaşıyorum
Yenice bebeğim var haftaya 3 aylık olacak.
Hayatıma ev hanımı olarak devam ediyorum ama aslında muhasebeciyim.

Merhabalar Elazığ'da yaşıyorum, 30 yaşındayım, öğretmenim. 4 gün sonra 2 yaşına girecek bir kızım var
Memnun oldummm seninle ilk kez konuşuyoruz Allah bağışlasın oyy tam kaçmalık zaman bir sene sonra mıncırmak isterimmmm
Selin tam gezmelik bir burca sahip. Yay dedin mi aklıma ilk seyehat geliyor maşallah ya bu topicte annelerimiz hep gencecik oyy ben geç kalmışım
Deseniz çeyizin var mı o bile yok ben zamanı gelince her şey olsuncuyum valla size biraz ters geç kalmış gelebirim belki : D
Ben 29 yaşındayım. İstanbul da yaşıyorum
Yenice bebeğim var haftaya 3 aylık olacak.
Hayatıma ev hanımı olarak devam ediyorum ama aslında muhasebeciyim.
Ayy lohusa sayılırsın sen daha dolunaycım amannn lidle yaşıtmış kızçeler sağıma soluma alıp bir onu bir bunu öpmelik tam Burnuma mis gibi bebek kokusu geldi mesajları okurken.

Önceden şimdiden tanıştığım herkesle memnun oldum hanımlar valla topic çok sıcak gelmişti geldiği kadar varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…