- 1 Aralık 2021
- 13.817
- 48.801
- 548
- 34
Seda nick değiştirmişsiniyi geceler
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seda nick değiştirmişsiniyi geceler
![]()
Teşekkür ediyorumAllah kolaylık versin .. .
![]()
Evet .Seda nick değiştirmişsin
Benim ben aynı kişi.Umutun Annesi
Nane Limon Kabugu
Seda mı yahu Allah seni Sedooş
Foto da yabancı gelmedi ama ne bilim acemi gibi oldum 1 hafta girmeyince![]()
Nasıl yani Bonus.
Neden?
Anlamadım
Neyim görünüyor da gizliyim bşy mi olmuş
Tamam gizledim.Pro üyeler kendini gizleyebiliyor sayfa altında görünmüyor son girişi görünmüyor çevrımdışı geziyor yani forumda.
Onu dedim sen kendini gizlememişsin genelde herkes gizliyorda
Evet ya ben o reklam repliğini antepli seda diye duyuyorum elimde değilNane Limon Kabugu cangada gofret ismi olarak hatırladım sanki cangayı .
Ben gizlimiyimPro üyeler kendini gizleyebiliyor sayfa altında görünmüyor son girişi görünmüyor çevrımdışı geziyor yani forumda.
Gizlemesemde olurdu ama bende gizledim siz diyincePro üyeler kendini gizleyebiliyor sayfa altında görünmüyor son girişi görünmüyor çevrımdışı geziyor yani forumda.
Değilsin beybiBen gizlimiyim
Değilsem öyle kalayım
Evet buna artık kanaat getirdimErkeklerden böyle bir performans çok şey istiyorsun sanki.Bazen anlatınca bile anlamıyorlar![]()
Bir dam varsa başımızda iyi akşamlar
Başına masaj yap bi 5 dk yapabilirsen kan dolaşımı hızlansın.Başım çok agrıyor ama ilaç içmemek icin direniyorum. Artık her başım agrıdıgında ilaç içmicem dedim ama benimde agrımayan günü yok ki maşallah
İki kaşımın ortasını cok sıkınca iyi geliyodu burun kemiğinden yukarı dogru cekince onu yapamıyorum burun ameliyatından sonra korkuyorum magnezyum var iciyim hic bilmiyodum iyi geldigini. Teşekkürler bonusBaşına masaj yap bi 5 dk yapabilirsen kan dolaşımı hızlansın.
Magnezyum varsa o iyi geliyor iki kaş arası ve baş parmak işaret parmak arasında ağrı noktaları var oralara basılı tut biraz bekle tekrar tut inş iyi gelir.
Tansiyonun yüksekse limon iç ensene buz koy abdest alır gibi boyun ve kulakları yıka bu kadar geldi aklıma
Magnezyumun yanında türk kahvesi içersen daha etkili oluyor. Birde ben çayıma karanfil atıyorum. Onun da ağrı kesici özelliği var. Sürekli ilaç içince ağrı dirençli hale geliyor ilaçta etki etmiyorBaşım çok agrıyor ama ilaç içmemek icin direniyorum. Artık her başım agrıdıgında ilaç içmicem dedim ama benimde agrımayan günü yok ki maşallah