Düzenli Evimiz & Hayatımız

Nasıl yani Bonus.
Neden?
Anlamadım
Neyim görünüyor da gizliyim bşy mi olmuş

Pro üyeler kendini gizleyebiliyor sayfa altında görünmüyor son girişi görünmüyor çevrımdışı geziyor yani forumda.

Onu dedim sen kendini gizlememişsin genelde herkes gizliyorda

Pro üyeler kendini gizleyebiliyor sayfa altında görünmüyor son girişi görünmüyor çevrımdışı geziyor yani forumda.

Onu dedim sen kendini gizlememişsin genelde herkes gizliyorda
Tamam gizledim.
Şuanda bişey oldu sandım da.
Ben de gizli geziyim madem proyum
Ziyaretçilere bak hele maşallah onları da görüyom

Başım çok agrıyor ama ilaç içmemek icin direniyorum. Artık her başım agrıdıgında ilaç içmicem dedim ama benimde agrımayan günü yok ki maşallah
Başına masaj yap bi 5 dk yapabilirsen kan dolaşımı hızlansın.
Magnezyum varsa o iyi geliyor iki kaş arası ve baş parmak işaret parmak arasında ağrı noktaları var oralara basılı tut biraz bekle tekrar tut inş iyi gelir.

Tansiyonun yüksekse limon iç ensene buz koy abdest alır gibi boyun ve kulakları yıka bu kadar geldi aklıma

İki kaşımın ortasını cok sıkınca iyi geliyodu burun kemiğinden yukarı dogru cekince onu yapamıyorum burun ameliyatından sonra korkuyorum magnezyum var iciyim hic bilmiyodum iyi geldigini. Teşekkürler bonus

Başım çok agrıyor ama ilaç içmemek icin direniyorum. Artık her başım agrıdıgında ilaç içmicem dedim ama benimde agrımayan günü yok ki maşallah
Magnezyumun yanında türk kahvesi içersen daha etkili oluyor. Birde ben çayıma karanfil atıyorum. Onun da ağrı kesici özelliği var. Sürekli ilaç içince ağrı dirençli hale geliyor ilaçta etki etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…