- 28 Ekim 2022
- 8.014
- 21.537
- 278
- 29
Kolay gelsin.Salonu detaylı temizliyorum
Yani misafir sonrası
Detaylı süpürdüm️
Toz aldım️
Şimdi silicem inşallah
Aşk gelmesi için fotii![]()
Bu modelin mor rengi bende var . Viledanın
Suyu kendi sıkınca pratik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay gelsin.Salonu detaylı temizliyorum
Yani misafir sonrası
Detaylı süpürdüm️
Toz aldım️
Şimdi silicem inşallah
Aşk gelmesi için fotii![]()
Buharlı dan memnun musun bende almak istiyorumEvi ve yatağı topladım
nevresimi değiştirdim
Y.odası, k.oda ve salon camlarını sildim
evi robot süpürdü
tüm evi buharlı ile sildim
mutfak balkonunu buharlı ile sildim
detaylı toz aldım
iç kapıları ve çelik kapıyı sildim
bul.mak. ve çam.mak. çalıştırdım
kahve molasındayım bitince;
k.odanın balkonu buharlı ile detaylı temizlenecek
banyo detaylı buharlı ile temizlenecek
ütü yapılacak
Daha yeni aldık sayılır ama çoğu yerde kullandık. Memnun kaldım canımmBuharlı dan memnun musun bende almak istiyorum
Deterjansız temizlik olduğu için, astım alerji gibi rahatsızlığı olanlar için çok faydalı.Buharlı dan memnun musun bende almak istiyorum
Bende yakında değiştirmeyi düşünüyorum çeyizimdenKolay gelsin.
Bu modelin mor rengi bende var . Viledanın
Suyu kendi sıkınca pratik
Abla senün marka neDaha yeni aldık sayılır ama çoğu yerde kullandık. Memnun kaldım canımm
Koltuk silme, duvar, yer zemini, camlar vs...
Bu gün balkonda da kullandım kuşlar sağolsun pislik içinde bırakmışlar. Buharı verdikçe kirler lekeler çok rahat çıktı.
Tavsiye ederimsadece parkelerde çok yüksek ayarda silmemek lazım ki ıslak kalıp kabarma olmasın. Birde koltukları ilk silerken düşük ayarda yapılmalı renk falan atmasın diye
Pirantech canımAbla senün marka ne
Ha yakın yozgata sivasın yemekleride.Sivaslı canım
Böyle Bisey var penyez bunlardan koydun mu hicİki balkonda da branda var. cd poşet taktık yinede korkup kaçmadılar. bu kuşlar nasıl gidecek bizim balkonlardan önerisi olan var mı?
Temizlemekten bezdim yahuu. Daha yarım saat olmadı gelmişler. Tekrar sildim
Abartmıyorum bazen 10-15 tane oluyorlar
Eki Görüntüle 3571114
Yok canım böyle şeyler koymadık. Bakacağız bunlara bonus da yazdıHa yakın yozgata sivasın yemekleride.
Böyle Bisey var penyez bunlardan koydun mu hic
Annemin balkonada cok güvercin geliyodu bundan almıstı gelmediler bi daha denersin biYok canım böyle şeyler koymadık. Bakacağız bunlara bonus da yazdı
Eski usul poşet ve cd bağladık, işe yaramadı ama![]()
Sen nerde oturuyodunBugün çok sıcak ve güneşliydi yürüyüş yaptım. Alınacak birkaç bir şey vardı onları aldım. Ama akşam yemeği sonrası aşırı bir gevşeme geldi uzandığım yerde şöyleyim![]()
İstanbull sizler?Annemin balkonada cok güvercin geliyodu bundan almıstı gelmediler bi daha denersin bi
Sen nerde oturuyodun![]()
Bende ankaradayım. 29 yaşındayım tanıtmadık biz tabi kendimizi sanaİstanbull sizler?
Erken evlenmişsin İlknurBende ankaradayım. 29 yaşındayım tanıtmadık biz tabi kendimizi sanaiki oğlum var biri 9 biri 4 yasında.
Allah bağışlasın canım. Severim Ankarayı. Yaşıtmışız maşallah çok gençsinnnBende ankaradayım. 29 yaşındayım tanıtmadık biz tabi kendimizi sanaiki oğlum var biri 9 biri 4 yasında.
Bende 30 yaşındayım. Kayserideyim. İki bebem var. Kızım 4 yaşında. Metem yaşasaydı 2 olacaktı. Çalışmıyorum :)) bu kaderKızlar bunu okuyan tanıtsın kendini bende sizleri merak ediyorum ama önceden tanıttıysanız 13883 sayfasının arasında bulamam valla![]()