Düzenli Evimiz & Hayatımız

🌷 Evi ve yatağı topladım
🌷 nevresimi değiştirdim
🌷 Y.odası, k.oda ve salon camlarını sildim
🌷 evi robot süpürdü
🌷 tüm evi buharlı ile sildim
🌷 mutfak balkonunu buharlı ile sildim
🌷 detaylı toz aldım
🌷 iç kapıları ve çelik kapıyı sildim
🌷 bul.mak. ve çam.mak. çalıştırdım

☕ kahve molasındayım bitince;

❌ k.odanın balkonu buharlı ile detaylı temizlenecek
❌ banyo detaylı buharlı ile temizlenecek
❌ ütü yapılacak
Buharlı dan memnun musun bende almak istiyorum

Buharlı dan memnun musun bende almak istiyorum
Daha yeni aldık sayılır ama çoğu yerde kullandık. Memnun kaldım canımm
Koltuk silme, duvar, yer zemini, camlar vs...

Bu gün balkonda da kullandım kuşlar sağolsun pislik içinde bırakmışlar. Buharı verdikçe kirler lekeler çok rahat çıktı.

Tavsiye ederim :super: sadece parkelerde çok yüksek ayarda silmemek lazım ki ıslak kalıp kabarma olmasın. Birde koltukları ilk silerken düşük ayarda yapılmalı renk falan atmasın diye

Daha yeni aldık sayılır ama çoğu yerde kullandık. Memnun kaldım canımm
Koltuk silme, duvar, yer zemini, camlar vs...

Bu gün balkonda da kullandım kuşlar sağolsun pislik içinde bırakmışlar. Buharı verdikçe kirler lekeler çok rahat çıktı.

Tavsiye ederim :super: sadece parkelerde çok yüksek ayarda silmemek lazım ki ıslak kalıp kabarma olmasın. Birde koltukları ilk silerken düşük ayarda yapılmalı renk falan atmasın diye
Abla senün marka ne

Eklentiler

• IMG_5566.webp
    IMG_5566.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 27
Yok canım böyle şeyler koymadık. Bakacağız bunlara bonus da yazdı :super:

Eski usul poşet ve cd bağladık, işe yaramadı ama :olamaz:
Annemin balkonada cok güvercin geliyodu bundan almıstı gelmediler bi daha denersin bi
Bugün çok sıcak ve güneşliydi yürüyüş yaptım. Alınacak birkaç bir şey vardı onları aldım. Ama akşam yemeği sonrası aşırı bir gevşeme geldi uzandığım yerde şöyleyim 🫠
Sen nerde oturuyodun 🙈

Kızlar bunu okuyan tanıtsın kendini bende sizleri merak ediyorum ama önceden tanıttıysanız 13883 sayfasının arasında bulamam valla :D
Bende 30 yaşındayım. Kayserideyim. İki bebem var. Kızım 4 yaşında. Metem yaşasaydı 2 olacaktı. Çalışmıyorum :)) bu kader

Back
X