- 1 Aralık 2021
- 13.364
- 46.508
- 548
- 34
Gözünüz aydınÇok mutlu bir haber aldım. Rabbime çok şükür
Annemin kanser hücrelerinin tamamı temizlenmiş. Hatta doktor bu sonuçları senin durumunu bilmeyen başka doktora göstersen kanser olduğunu anlamaz bile demiş. 14 nissan da ameliyat olacak
Elim ayağım birbirine dolaştı
Çok şükür
Dikkat et kendine dinlen yinede tekrar etmesinÇok şükür abla daha iyiyimöksürükle halsizlik kaldı işte.
Büyük şehirlerde kısıtlama varmışBenim watsap instagram hiç biri çalışmıyor şuan sizde durumlar nasıl
aynen burda var you toube , ıstagram, face açılmıyo vatsap bile zor çalışıyoBüyük şehirlerde kısıtlama varmış
Çok mutlu bir haber aldım. Rabbime çok şükür
Annemin kanser hücrelerinin tamamı temizlenmiş. Hatta doktor bu sonuçları senin durumunu bilmeyen başka doktora göstersen kanser olduğunu anlamaz bile demiş. 14 nissan da ameliyat olacak
Çok şükür
Nasıl oldunHayırlı günler
Ah canım benimm gözünüz aydınÇok mutlu bir haber aldım. Rabbime çok şükür
Çok şükür
Bende niyetlendim öğrenmeye dolunay. Senelerce erteledim hep öğrenmiştim senin gibi devam etmeyince kaldı öylece. Ben elifba kitabı aldım ama başlayamadım bi türlü hastalık falan derken. Youtube da bi sayfa var benim dikkatimi çeken birisi önermişti atayımBebeğim küçük bırakacak kimse de yok
Eşim de pazar izinli sadece o gün olan bi yerde zor
Canım benim oğlum daha iyi şükür ateşi düştü ilaçlarını içiyor tabi halsiz baya inşallah bir kaç güne toparlarCanım nasıl oldu kızın
Canım çok sevindimtamamen iyileşmeyi nasip etsin Allahım
Bizim kısıtlama var pazar gününe kadar böyleymiş sanırım yeni öğrendinBende sorun yok arada bi yavaşlıyor sadece wifi de
Sağol canım evet daha iyi şükür şimdi yine uyuyor inşallah birkaç güne tamamen düzelir
Sağol canım evet İstanbul'da var malesefİstanbulda var sanırım sadece erişim engeli bizde hic sıkıntı olmadı. Ogluna geçmis olsun gönülcüm
Gözünüz aydın canım. Allah göstermesin bi daha
Kafam o kadar doku ki pazar gününü nerde gördüm diyorum sen söylemişsin ablaerişim kısıtlaması var herkesde öyle pazar gününe kadar öyleymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?