amin gönülcüm sağolasınÇok geçmiş olsun abla Allah şifa versin
Benim bi daha olsa 5 sene olmuş olacak iyi bi süre değil miAynı yerden kesi oluyor kesinin yırtılma riski hep vardır derler ama bunun olduğunu biz hiç duymuyoruz ihtimal sadece.
Her keside vucut yara alıyor toparlaması zor oluyor.
Ama normal de olamıyorsa doğum mecbur sezeryan olucan tabi
Anaa çok nadir denk geliyorum hatta hiç denk gelmedim sen beni çok iyi anlarsın o zamanSahura sırf eşim icin kalkıyorum ben. Oruc tutmak bana hep zor geldigi icin o sahur yapmanın güzelligini alamıyorum. Daha dogrusu bekarken evet hazır sofraya kalkması güzel oluyodu hafta sonları hafta ici yine ben hazırlıyodum annem calıstıgı icin
Bende üstten gaz cıkaramıyorum biliyo musun hic cıkmaz zorlasamda cıkmaz
Benimde kısır yiyince eriste yiyince midem bozuluyo. Pizza yaglı bi börek yiyince de ahnı sekilde tuvaletten cıkamıyorum.
Bi baktırmak istiyorum ama ne demek lazım gluten mi acaba ne bu
Geçmiş olsun abla
İnsallah parecim bizede haber ver
Sarmayı akşam mı yiceniz bayramda mıMakineyi boşalttım sarmayı balkona kaldırdım çok iş var da inş biraz dinlenince yapıcam.
İçim arttı yaprak bitti marketten aldım bakalım biraz daha sararım.
Çamaşır koydum ev toplu değil elbet toplanır
Bi telefon geldi onla konuşana kadar evi paklamışsınTam oturim sonra yapim diyodum vazgeçtim.
Bütün evi süpürdüm
Kuruyan çamaşırları topladım
Yatağa yeni çarşaf serdim mis gibi o lekenin çıktığı yer kusma falan yapmamış
Sarmayı akşam mı yiceniz bayramda mı
Ellerine sağlık evet gerçekten çerez gibi gidiyorBayram da bana gelen olmaz ikramlık yapmıyorum akşama ablama götürcem birazı da eve kalacak.
Etli sarma yine yemek gibi oluyor da bu hiç değil çerez gibi
2 gün süpürmedim yine uçuyordu erenler.Bi telefon geldi onla konuşana kadar evi paklamışsın
Amin AysenimÇok geçmiş olsun abla şimdi gördüm seni de Allah acil kalıcı şifalar versin sana da tertemiz gelsin sonuçların
Allah güç kuvvet versin yine iyi yapmışsın maşallah2 gün süpürmedim yine uçuyordu erenler.
Halim olsa bir de su yapsam iyi olur da halim yok.
TAm oturup dinlenm diyorum kızın diş kontrolü var oraya gitmem gerek
Yok zaten normal doğurmak istemem de. Dün merkez sağlık ocağımı dedi bişey dedi ordan aradılar. Riskli gebelik olarak sistemimize düştünüz her ay sizi arayacaz dedi de. Niye arıyor ki yani hamileyken mi bi problem olacak onu anlamadım.Aynı yerden kesi oluyor kesinin yırtılma riski hep vardır derler ama bunun olduğunu biz hiç duymuyoruz ihtimal sadece.
Her keside vucut yara alıyor toparlaması zor oluyor.
Ama normal de olamıyorsa doğum mecbur sezeryan olucan tabi
Aaa bak bunu hiç duymadım kız. Allahım inşallah ikiz olur da bi daha doğurmak istemem yaYapışıklik artıyor 4 sezaryen doğum yaptım birde ilk 3 den sonra her dr ve hastane kabul etmiyor doğum yaptırmayı hem daha uzun sürüyor ameliyat hem risk almak istemiyor
Sen istersen normal bile doğurursun kız gönül. Hadi doğurakBenim bi daha olsa 5 sene olmuş olacak iyi bi süre değil mi
Tüllere merdivensiz uzanacak kadar uzun olmak istemezdim yavKeşke boyum uzun olsaydı
Yada evde merdiven olsaydı
Şu türleri söküp hemen yıkar takardım
Niye riskli diye düştün acaba belki ufak bi değer falan yüksektirYok zaten normal doğurmak istemem de. Dün merkez sağlık ocağımı dedi bişey dedi ordan aradılar. Riskli gebelik olarak sistemimize düştünüz her ay sizi arayacaz dedi de. Niye arıyor ki yani hamileyken mi bi problem olacak onu anlamadım.
8 sene sonra beni normal almadı dr riske atamam dedi kesiyiSen istersen normal bile doğurursun kız gönül. Hadi doğurak
Peki ben normal doğurmak ister miyim ?Sen istersen normal bile doğurursun kız gönül. Hadi doğurak
En azından sandalye koyaydıkTüllere merdivensiz uzanacak kadar uzun olmak istemezdim yav
Oha 8 sene mi8 sene sonra beni normal almadı dr riske atamam dedi kesiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?