İyidir canım, rutin işlere dönme çabası.Nasılsın canım sen
Benim yemeklerim yetmedi bugünİftardan sonra cok iciyorum ama sahura kadar 2 litreyi geciyodur. Simdi bi corba ictim bide yaptıgım mezeden yedim yemek kaldı ortada bundan sonra bi corba yapcam ya yemeklere yazık oluyo
Aynı ev çocuklar kv kb koşuşturmaca tatildi okul bugün kar yağıyor baya soğukİyidir canım, rutin işlere dönme çabası.
Çoluk çocuk vakit geçiyor, nasılım diye dinlemiyorum kendimi.
Sen nasılsın, hastalık falan yoktur inşallah. Kimseyi okumadım bu sıra
Bize kar yağmıyor soğuğu geliyor. Epey soğuk.Aynı ev çocuklar kv kb koşuşturmaca tatildi okul bugün kar yağıyor baya soğuk
Değişik bir gün oluyordu Ya Sabır diyerek devam
Tüm evi havalandırdım
Wc leri yıkadım
Yatak odası, banyoları, mutfağı süpürdüm
Yatağımızı topladım
Çöpleri attım
Kuru patlıcan dolması koydum ocağa
Amin inşallahOh ne güzel.
Allaha şükür.
Gelmiş geçmiş olsun Dolunay, Allah bir daha göstermesin.
Maşaallah teyzeye
Allah bütün şifa dileyenlere şifa versin
çeşit iyiymiş aslında mantıda güzel oluyo geçen yaptım azmıs ikinci tabak olsa yerdimBenim yemeklerim yetmedi bugün
Tavuk çorbası
Mantı (birer kase)
Salçalı sebzeli bulgur pilavı
Salata vardı
Bugün herzamanki kadar yaptım oysa ki
Hafta sonu 10lu derecelere cıkacak pinhan. Haftaya da 20li dereceler gösteriyoBize kar yağmıyor soğuğu geliyor. Epey soğuk.
Yaz gibi hava vardı oysa.
Bakalım kaç gün sürecek.
Hiç sevmiyorum soğuğu.
Allah kolaylık versin Nanecim, koşturman çok senin
Geçmiş olsun bonus. Kızın nasıl olduGündüz mutfağı süpürdüm sildim bir halsizlik çöktü uzandım kaldım.
İftar öncesi bi odamı toparladım toz aldım eşim hasta hep yatıyor dağıldı haliyle.
Bir de son yarım saat bi poğça yaptım yemekler yetmez diye bizim iftar iptal oldu
Hastayken bi huy değiştiriyorlar malesef gecti mi öksürügüKar yağıyor ama tutmuyor ahseni indirdim uyku öncesi mutlu oldu ona bile. Bugün beni mahvetti hastalıktan mı neyse huyu değişti resmen sırtım resmen deliniyor yorgunluk ve stresten. Uyudu şimdi şükür
Öksürük yok öyle boğucu arada geliyor ama hala derinden. Havayı almıyor sıpa şimdi de bu çıktı. Geçen seferde ilaçları içmiyorduçeşit iyiymiş aslında mantıda güzel oluyo geçen yaptım azmıs ikinci tabak olsa yerdim
Hafta sonu 10lu derecelere cıkacak pinhan. Haftaya da 20li dereceler gösteriyo
Geçmiş olsun bonus. Kızın nasıl oldu
Hastayken bi huy değiştiriyorlar malesef gecti mi öksürügü
Bi gitsen tahlil falan yaparlardıHafta sonundan beri bi mide bulantısı var ki gecmek bilmiyo. Neden kaynaklı bilmiyorum. Ama aşırı rahatsız edici gündüz yok gibi akşam iftardan sonra aşırı bulantım oluyo
Gecen gün benimkilerde gece ikisi aynı anda bi öksürmeye basladılar dedim yandık sabah biseyleri yoktu çok şükürÖksürük yok öyle boğucu arada geliyor ama hala derinden. Havayı almıyor sıpa şimdi de bu çıktı. Geçen seferde ilaçları içmiyordu
Bilmiyorum ki bi bulantı icin gitmek istemedim. Yarına randevu varsa bakıyım biBi gitsen tahlil falan yaparlardı
Ay valla değişik bişey bu yaa sabah çok fenaydım ben öksürükten istifra ettim sonra kesildi. Oruçta gitti tabi. Bi oluyor boğuyor bi oluyor hiç yokGecen gün benimkilerde gece ikisi aynı anda bi öksürmeye basladılar dedim yandık sabah biseyleri yoktu çok şükür
Bilmiyorum ki bi bulantı icin gitmek istemedim. Yarına randevu varsa bakıyım bi
Geçmiş olsun Allah şifa versinGündüz mutfağı süpürdüm sildim bir halsizlik çöktü uzandım kaldım.
İftar öncesi bi odamı toparladım toz aldım eşim hasta hep yatıyor dağıldı haliyle.
Bir de son yarım saat bi poğça yaptım yemekler yetmez diye bizim iftar iptal oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?