- 10 Kasım 2024
- 1.836
- 10.208
- 123
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah söyletmişKızın mı![]()
EvetAllahım ne büyüksün çok sevindim dolunay ilk yazdığını hatırlıyorum mübarek gün ne güzel haber![]()
Olur açılınca bakayımdolunaybekler link atamıyorum giremediğim için insta da annemektebi var oranın online dersleri oluyor bir bak istersen.
Online eğitimlerle çok öğrenen kişi var inş sen de okursun kısa zamanda
Çok sağol canımAh canım benimm gözünüz aydın![]()
Bende niyetlendim öğrenmeye dolunay. Senelerce erteledim hep öğrenmiştim senin gibi devam etmeyince kaldı öylece. Ben elifba kitabı aldım ama başlayamadım bi türlü hastalık falan derken. Youtube da bi sayfa var benim dikkatimi çeken birisi önermişti atayım
Çok şükür canım. Öksürük ve halsizlik kaldı bi .Nasıl oldun
Ben bende değilimKızın mı![]()
Geçer inşallah onlardaÇok şükür canım. Öksürük ve halsizlik kaldı bi .
Ben bende değilim![]()
Daha iyiyim ablacığım bugün Dr gittim yarın tomografi çekilecekMssPARE canım nasıl oldun iyimisin
İnşallah canım benimSağol canım evet daha iyi şükür şimdi yine uyuyor inşallah birkaç güne tamamen düzelir![]()
Su az içiliyor onun etkisi ile kilo verilmiyor benceAy o kadar ac duruyorum ramazanda hic kilo gitmiyo ya
Ne yedigim abur cubur var ne ekmek
İftardan sonra cok iciyorum ama sahura kadar 2 litreyi geciyodur. Simdi bi corba ictim bide yaptıgım mezeden yedim yemek kaldı ortada bundan sonra bi corba yapcam ya yemeklere yazık oluyoSu az içiliyor onun etkisi ile kilo verilmiyor bence
Oh ne güzel.Çok mutlu bir haber aldım. Rabbime çok şükür
Annemin kanser hücrelerinin tamamı temizlenmiş. Hatta doktor bu sonuçları senin durumunu bilmeyen başka doktora göstersen kanser olduğunu anlamaz bile demiş. 14 nissan da ameliyat olacak
Elim ayağım birbirine dolaştı
Çok şükür
Nasılsın canım senOh ne güzel.
Allaha şükür.
Gelmiş geçmiş olsun Dolunay, Allah bir daha göstermesin.
Maşaallah teyzeye
Allah bütün şifa dileyenlere şifa versin![]()