• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

sweetgirlcandy sweetgirlcandy watsonslara bi leke çıkarıcı gelmiş minik minik şişeler oksijen bazlı toz. Denedim bakalım işe yarayacak gibi

Eklentiler

• 1000065110.webp
    1000065110.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 25
Ay valla değişik bişey bu yaa sabah çok fenaydım ben öksürükten istifra ettim sonra kesildi. Oruçta gitti tabi. Bi oluyor boğuyor bi oluyor hiç yok

Git git nolur nolmaz bi baksınlar 1 haftadır geçmedi diyorsun. Kııız yoksaaaaaa:KK8:
Hastalıklarda degisti bu sene.
Ay yok dur Allah korusun spiralle de hamile kalırsam artık düsünemiyorum.ramazının 3. Günü regl oldum bide sanmıyorum öyle bisey olacağını
Daha iyi ilknur sağol 10 çocuk bakayım da hasta erkek görmeyeyim ruh emiciler resmen
Evet ya cocuklar onlardan iyi en azından sesleri cıkmıyo. Bisey istemiyolar
sweetgirlcandy sweetgirlcandy watsonslara bi leke çıkarıcı gelmiş minik minik şişeler oksijen bazlı toz. Denedim bakalım işe yarayacak gibi
Bu rossmanın ürünü degil miydi

Hastalıklarda degisti bu sene.
Ay yok dur Allah korusun spiralle de hamile kalırsam artık düsünemiyorum.ramazının 3. Günü regl oldum bide sanmıyorum öyle bisey olacağını

Evet ya cocuklar onlardan iyi en azından sesleri cıkmıyo. Bisey istemiyolar

Bu rossmanın ürünü degil miydi
Bilmem olabilir orda gördüm mü hiç hatırlamıyorum yeni geldi dedi whatsndaki adam

Gündüz mutfağı süpürdüm sildim bir halsizlik çöktü uzandım kaldım.

İftar öncesi bi odamı toparladım toz aldım eşim hasta hep yatıyor dağıldı haliyle.
Bir de son yarım saat bi poğça yaptım yemekler yetmez diye bizim iftar iptal oldu
Geçmiş olsun Allah şifa versin bonus

Evet onun markasıymıs baktım simdi dışından tanıdım. Bunlara cok güzel diyolar ben denemedim ama. Güzelse bende alıyım deneyince söylersin
Bak resim attım çıkmış toz şeklinde döküp bekletiyosun.
Diğer türlerini de alırım koyarım eve harikaymış

Aaa cok iyi metenin bi kıyafeti var tahta kalemiyle cizmis bayadır duruyo ama cıkarmadı hic bisey ona deneyim
Çeşitleri var bu meyve kahve vs için bize en çok lazım olan yatağın üstüne şeftali suyu döktü eşim büyük bardakla battaniye yorgan hepsine geldi yatak korumasına da ufak gelmişti oraya da döktüm onu da çıkarmış

Çeşitleri var bu meyve kahve vs için bize en çok lazım olan yatağın üstüne şeftali suyu döktü eşim büyük bardakla battaniye yorgan hepsine geldi yatak korumasına da ufak gelmişti oraya da döktüm onu da çıkarmış
Süper ya bende kac tane leke cıkarıcı aldım beğenmedim bide homm bitkiselin leke cıkarıcısı yok iyiydi annem satarken almıstım. Oje bulaşmıstı kıyafete onu bile cıkarmıstı

Hayırlı akşamlar 🌸
Çay sonrası oğlumu uyutmaya geçtim✅
Şuruplarını içirdim şifa olsun 🤲🏻
Bugün gündüz çok uyudu bakalım uyuyacak mı 🫠
Sağ kolum baya ağrıyor geçen ters bi hareket yapmıştım bugün yine kolumu kaldırırken farkettim ve baya acıdı akşamdan beri de ağrıyor 😒🫤
Bi krem sürsem güzel olur 🫠

Back
X