- 11 Nisan 2007
- 86.064
- 503.224
- 1.223
Daha iyi ilknur sağol 10 çocuk bakayım da hasta erkek görmeyeyim ruh emiciler resmenGeçmiş olsun bonus. Kızın nasıl oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha iyi ilknur sağol 10 çocuk bakayım da hasta erkek görmeyeyim ruh emiciler resmenGeçmiş olsun bonus. Kızın nasıl oldu
Hastalıklarda degisti bu sene.Ay valla değişik bişey bu yaa sabah çok fenaydım ben öksürükten istifra ettim sonra kesildi. Oruçta gitti tabi. Bi oluyor boğuyor bi oluyor hiç yok
Git git nolur nolmaz bi baksınlar 1 haftadır geçmedi diyorsun. Kııız yoksaaaaaa![]()
Evet ya cocuklar onlardan iyi en azından sesleri cıkmıyo. Bisey istemiyolarDaha iyi ilknur sağol 10 çocuk bakayım da hasta erkek görmeyeyim ruh emiciler resmen
Bu rossmanın ürünü degil miydisweetgirlcandy watsonslara bi leke çıkarıcı gelmiş minik minik şişeler oksijen bazlı toz. Denedim bakalım işe yarayacak gibi
Bilmem olabilir orda gördüm mü hiç hatırlamıyorum yeni geldi dedi whatsndaki adamHastalıklarda degisti bu sene.
Ay yok dur Allah korusun spiralle de hamile kalırsam artık düsünemiyorum.ramazının 3. Günü regl oldum bide sanmıyorum öyle bisey olacağını
Evet ya cocuklar onlardan iyi en azından sesleri cıkmıyo. Bisey istemiyolar
Bu rossmanın ürünü degil miydi
Geçmiş olsun Allah şifa versin bonusGündüz mutfağı süpürdüm sildim bir halsizlik çöktü uzandım kaldım.
İftar öncesi bi odamı toparladım toz aldım eşim hasta hep yatıyor dağıldı haliyle.
Bir de son yarım saat bi poğça yaptım yemekler yetmez diye bizim iftar iptal oldu
İdrar yolu enfeksiyonum var demiştin o da bulantı yapabilirHafta sonundan beri bi mide bulantısı var ki gecmek bilmiyo. Neden kaynaklı bilmiyorum. Ama aşırı rahatsız edici gündüz yok gibi akşam iftardan sonra aşırı bulantım oluyo
Evet onun markasıymıs baktım simdi dışından tanıdım. Bunlara cok güzel diyolar ben denemedim ama. Güzelse bende alıyım deneyince söylersinBilmem olabilir orda gördüm mü hiç hatırlamıyorum yeni geldi dedi whatsndaki adam
Bulantı ondan önce baslamıstı. Enfeksiyon icinde suya dökülen tozlardan ictim gecti ama yinede dahiliyeye bi randevu aldım yarın kan veriyimİdrar yolu enfeksiyonum var demiştin o da bulantı yapabilir
Bak resim attım çıkmış toz şeklinde döküp bekletiyosun.Evet onun markasıymıs baktım simdi dışından tanıdım. Bunlara cok güzel diyolar ben denemedim ama. Güzelse bende alıyım deneyince söylersin
Aaa cok iyi metenin bi kıyafeti var tahta kalemiyle cizmis bayadır duruyo ama cıkarmadı hic bisey ona deneyimAyy neler yaptık bu lekeye çıkarmışstresim geçti şu an
Çeşitleri var bu meyve kahve vs için bize en çok lazım olan yatağın üstüne şeftali suyu döktü eşim büyük bardakla battaniye yorgan hepsine geldi yatak korumasına da ufak gelmişti oraya da döktüm onu da çıkarmışAaa cok iyi metenin bi kıyafeti var tahta kalemiyle cizmis bayadır duruyo ama cıkarmadı hic bisey ona deneyim
Süper ya bende kac tane leke cıkarıcı aldım beğenmedim bide homm bitkiselin leke cıkarıcısı yok iyiydi annem satarken almıstım. Oje bulaşmıstı kıyafete onu bile cıkarmıstıÇeşitleri var bu meyve kahve vs için bize en çok lazım olan yatağın üstüne şeftali suyu döktü eşim büyük bardakla battaniye yorgan hepsine geldi yatak korumasına da ufak gelmişti oraya da döktüm onu da çıkarmış
Bugün
Çöpleri çıkardım
Kuruyan çamaşırları katladım yerleştirdim
Akşam yemeği yaptım
(Türlü
Makarna)
.
Bugün işim yoktu evi dünden süpürmüş toz almıştım zaten rahatsızdım bu kadar iş bile yordu uykusuzluk hastalık bebiş durmuyor![]()
Aseton denedin mibenim o mutfak masa örtümde ki tükenmez kalem lekesi maalesef çıkmadı.
![]()
onu henüz denemedim.Aseton denedin mi