• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çok mutlu bir haber aldım. Rabbime çok şükür
Annemin kanser hücrelerinin tamamı temizlenmiş. Hatta doktor bu sonuçları senin durumunu bilmeyen başka doktora göstersen kanser olduğunu anlamaz bile demiş. 14 nissan da ameliyat olacak
Elim ayağım birbirine dolaştı
Çok şükür
Gözünüz aydın 💐

Annemin kanser hücrelerinin tamamı temizlenmiş. Hatta doktor bu sonuçları senin durumunu bilmeyen başka doktora göstersen kanser olduğunu anlamaz bile demiş. 14 nissan da ameliyat olacak
Çok şükür

Allahım ne büyüksün çok sevindim dolunay ilk yazdığını hatırlıyorum mübarek gün ne güzel haber 🧿

Çok şükür
Ah canım benimm gözünüz aydın 🥰❤️😍

Bebeğim küçük bırakacak kimse de yok 😟
Eşim de pazar izinli sadece o gün olan bi yerde zor
Bende niyetlendim öğrenmeye dolunay. Senelerce erteledim hep öğrenmiştim senin gibi devam etmeyince kaldı öylece. Ben elifba kitabı aldım ama başlayamadım bi türlü hastalık falan derken. Youtube da bi sayfa var benim dikkatimi çeken birisi önermişti atayım

Herkese Öğle arasından Selamlar 🌸

Sabah oğluma kahvaltı yaptırdım iştahı pek yok🙁✅
İlaçlarını içirdim✅
Evi bi üzerinden topladım✅
Yatakları falan düzelttim✅
Makinede çamaşır vardı duruladım kurutmaya attım✅
Bi posta da makineye attım✅
Hazırlandım çıktım ✅
Derse gidip geldim 1 saat 45 dk sürmüştür✅
Oğlumla babası evdeydi✅
Geldiğin de uyumuştu şimdi hala uyuyor 🥹
Namaz kılıp manevi saate oturıcam inşallah 🤲🏻🌸