Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa bizde niye sıkıntı yok. Acaba istanbul için mi yaptılar kısıtlamayıAKşam ki wp mesajları sabah geldi bana.
Yutub yeni açılıyor insta yok
Evet öyleymiş arkadaşım sakarya da onda bir sıkıntı yokAa bizde niye sıkıntı yok. Acaba istanbul için mi yaptılar kısıtlamayı
Olaylardan da hiç haberim yok varya. Bizim evde tv çalışmıyor haberlere bakmıyoruz hiç. Sosyal medyamda yok.Evet öyleymiş arkadaşım sakarya da onda bir sıkıntı yok
erişim kısıtlaması var herkesde öyle pazar gününe kadar öyleymişBenim watsap instagram hiç biri çalışmıyor şuan sizde durumlar nasıl
En iyisi boşverOlaylardan da hiç haberim yok varya. Bizim evde tv çalışmıyor haberlere bakmıyoruz hiç. Sosyal medyamda yok.
Böylesi iyi mi kötü mü tabi bilmiyorum ama
Evet gerçektenEn iyisi boşver
Hep bir kaos insanın içi şişiyor
Geri düşer de diyorlar abla. İnşallah düşer. Bizimde var borçhayırlı sabahlar
kızlar altın ,dolar , euro ne olmuş çok çıkmış benim altın borcum var baya Allah yardımcımız olsun
ay canım ne kadar güzel bi haber bu mübarek günlerde çok sevindim gelmiş geçmiş olsunÇok mutlu bir haber aldım. Rabbime çok şükür
Annemin kanser hücrelerinin tamamı temizlenmiş. Hatta doktor bu sonuçları senin durumunu bilmeyen başka doktora göstersen kanser olduğunu anlamaz bile demiş. 14 nissan da ameliyat olacak
Elim ayağım birbirine dolaştı
Çok şükür
inşallah sero ama çok düşeceğini sanmıyorumGeri düşer de diyorlar abla. İnşallah düşer. Bizimde var borç![]()
Amin abla Allah razı olsunay canım ne kadar güzel bi haber bu mübarek günlerde çok sevindim gelmiş geçmiş olsun
Rabbim kalıcı şifasını versin anneciğinin
Gözünüz aydın geçmiş olsunÇok mutlu bir haber aldım. Rabbime çok şükür
Annemin kanser hücrelerinin tamamı temizlenmiş. Hatta doktor bu sonuçları senin durumunu bilmeyen başka doktora göstersen kanser olduğunu anlamaz bile demiş. 14 nissan da ameliyat olacak
Çok şükür
Amin çok sağ olGözünüz aydın geçmiş olsun
Rabbim kalıcı şifalar versin
Gözünüz aydın ne güzel bir haberÇok mutlu bir haber aldım. Rabbime çok şükür
Çok şükür
Gözünüz aydın geçmiş olsun
Amin çok teşekkür ederimGözünüz aydın ne güzel bir haber
İstanbulda var sanırım sadece erişim engeli bizde hic sıkıntı olmadı. Ogluna geçmis olsun gönülcümBenim watsap instagram hiç biri çalışmıyor şuan sizde durumlar nasıl
Gözünüz aydın canım. Allah göstermesin bi dahaÇok mutlu bir haber aldım. Rabbime çok şükür
Çok şükür