- 12 Haziran 2019
- 18.986
- 116.080
- 598
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl oldun canımSelam canlarım![]()
Hadi bununla geçmiş olsun inşallahÇok şükür bugün biraz daha iyiyim. Biraz baş ağrım ve halsizliğim var.
Oruç tutuyorum bugün. Çünkü zaten az kaldı daha fazla kazaya bırakmak istemedim.
Paketli helva ve meyva suyu verilir bizde yenmez de giderken yanlarında götürülürAllah razı olsun canım Sero.
Az sonra gelecekler. Oruçlar.
İkram yapamam da o yüzden sordum başka bi fikir alternatif bişey varsa bi adet falan
Ay buz gibi birde veli toplantısı var birazdan çıkacağım araba yok motorla gidemem servisle giderim dönüşte artık çıkış saatine bağlıAşırı soğuk bi hava 20 derece birden düştü. Kar atıştırıyor şu anda
Abla doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice güzel hayırlı yaşlar yaşayasın inşaAllahkızlar bugün benim doğum günüm![]()
1 yaş daha yaşlandık napalım zamanı durduramıyoruz , Allah sağlık sıhhat hayırlı ömürler versin herkese
Hastanede aile hekimi emekli olmuş şansıma o yüzden gidemedim. Sağlık ocağı da günün geçerse gel dedi. Cuma günü gideceğim bakalım. İlaçsız yatarak atlattım zatenBoşuna bu kadar kaldın limonsuzum yaa seni ilk gören kimdi onların hatası gebelik şüphesi varsa bu şüpheyi gidermek bir tahlile bakıyor.
C vitamini d vitamini çinko takviyesi alman lazım virüs yapıyor o yorgunluğu bağışıklığın savaşta şu an
Çok şükür canım ilk günlere bakarak baya iyiyim.Nasıl oldun canım
Hakettin ama2 gündür misafirim vardı ev tertemiz. Bugün iftara davetliyiz rahatım çok şükür![]()
İyileşmeye döndü limonsuzumBonus bonusum kızın nasıl oldu?
Oh oh çok şükürİyileşmeye döndü limonsuzum
Yok oruçluyum bonus 1 hafta oldu başlayalı orucaHakettin amaoruç deyılsin sanırım
He gıdalı emoji görünce şey sandımYok oruçluyum bonus 1 hafta oldu başlayalı oruca