• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Allah razı olsun canım Sero.
Az sonra gelecekler. Oruçlar.
İkram yapamam da o yüzden sordum başka bi fikir alternatif bişey varsa bi adet falan
Paketli helva ve meyva suyu verilir bizde yenmez de giderken yanlarında götürülür
Tekrardan başın sağ olsun canım

Aşırı soğuk bi hava 20 derece birden düştü. Kar atıştırıyor şu anda
Ay buz gibi birde veli toplantısı var birazdan çıkacağım araba yok motorla gidemem servisle giderim dönüşte artık çıkış saatine bağlı

kızlar bugün benim doğum günüm Hoppa :KK36:
1 yaş daha yaşlandık napalım zamanı durduramıyoruz , Allah sağlık sıhhat hayırlı ömürler versin herkese
Abla doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice güzel hayırlı yaşlar yaşayasın inşaAllah

İyi öğlenler ❤️

Aynen böyleyiz buz gibi İstanbul

1000065017.webp

Boşuna bu kadar kaldın limonsuzum yaa seni ilk gören kimdi onların hatası gebelik şüphesi varsa bu şüpheyi gidermek bir tahlile bakıyor.

C vitamini d vitamini çinko takviyesi alman lazım virüs yapıyor o yorgunluğu bağışıklığın savaşta şu an
Hastanede aile hekimi emekli olmuş şansıma o yüzden gidemedim. Sağlık ocağı da günün geçerse gel dedi. Cuma günü gideceğim bakalım. İlaçsız yatarak atlattım zaten 🤷🏼‍♀️
Nasıl oldun canım
Çok şükür canım ilk günlere bakarak baya iyiyim.

Back
X