• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

İyiyim çok şükür 🌸
Hava bir anda soğudu burda yağmur var 🥶
Bebişim de iyi çok şükür büyüyor. Cuma günü 2.ay aşıları var onun telaşı sardı. Ateşlenir diye çok korkuyorum 😟
Kv de değil miydin sen o havayı sordum 🤭😂😂

Hiç korkma öyle yüksek ateşler olmuyor. Benim kızda hiç biri ateş yapmadı özel aşılar da dahil. Ateşten ben çok korkuyordum tecrübe kazandıkça korkmuyorsun 38.5 a kadar normal

Geçmiş olsun diyen bütün canlarım

Çok çok teşekkür ederim

Enfeksiyon yüksek cıktı sol böbrekte sıkıntı var benim ameliyat diyorlar
Böbrek sol tarafa vurur rahatsiz eder dedi Dr

Şükür iyiyim

Allah razı olsun bal peteklerim💐🌹🌹💝🌺💜💜💚💜💚💜💜💚
Dut kurusu yap o da düşürüyor enfeksiyonu parem tekrar geçmiş olsun Rabbim şifalar versin

Geçen tek tük vardır öksürük 2 gün öyleydi. Bugün tek tüktü yine ama baya derindendi. İnşallah iyi gelir ya zaditen damla verdi o da uyku yapıyor bi uyudu maşallah dinlendi

Alerji ilacı için test falan yapılmıyor mu bonus direkt verince tereddüt ettim bende

Alerji testleri var da zaten hastayken yapılmıyor. Kolay kolay yapmıyo devlette randevu çok zor.
Bazı dr lar ağır griplerde veriyorlar çocuk büyük farketmiyor

Hiç korkma öyle yüksek ateşler olmuyor. Benim kızda hiç biri ateş yapmadı özel aşılar da dahil. Ateşten ben çok korkuyordum tecrübe kazandıkça korkmuyorsun 38.5 a kadar normal
Yok ben evimdeyim 😅 kv gelmez çok haftada 1 biz gideriz
İnşallah olmaz benim de tek temennim 😬

O okyanustu 😀 sende mi benim gibi ikisini karıştırıyorsun 😀

Sabah ahsen çok iyi uyandı sonra öksürmeye başladı öksürük baya kötüydü derinden. Hemen götürdüm doktora burnu gözü akıyordu dün dedim alerji dedi ateşi de oldu 39 larda 1 gün dedim o zaman alerji diyemem net dedi. Ben dedim rüzgarda kaldı geçen ondan oldu diye düşündüm baya ciğerine inmiş röntgen istedi zatürre değil dedi. Baya ilaç yazdı alerji ilacı da verdi bakalım inşallah düzelir hemen
Oyyy geçmiş olsun ilaç iyi gelir inşallah kuzuya 💙

Sabah ahsen çok iyi uyandı sonra öksürmeye başladı öksürük baya kötüydü derinden. Hemen götürdüm doktora burnu gözü akıyordu dün dedim alerji dedi ateşi de oldu 39 larda 1 gün dedim o zaman alerji diyemem net dedi. Ben dedim rüzgarda kaldı geçen ondan oldu diye düşündüm baya ciğerine inmiş röntgen istedi zatürre değil dedi. Baya ilaç yazdı alerji ilacı da verdi bakalım inşallah düzelir hemen
Kanda ige testi yapıyorlar o değere göre anlaşılıyor alerjisi olup olmadığı

İyi akşamlar kızlar
Gündüz evi toplayıp cıkmıstım
Aksama dogru geldik eve biraz uyumusum koltukta. Kalktım bi corba yaptım balık almıstık onu fırına attım salata yaptım bide kemalpaşa yedik çok şükür.
2 gündür gece sahura kalkamıyorum alarm kuruyorum ama kapatıyorum sanırım hatırlamıyorumda😂
Dün Mete’nin odasının kapısının önüne geldim 5 dakka bekledim bekledim sonra gidip geri yatmısım. Ben sahursuz tutmaya alışkınımda eşimde sahursuz kaldı🙈
Aksam ezanı beklerken Mete tabletten ezan sesi acmıs eşimde ezan okundu sandı niye çağırmıyorsun diye geldi sofraya sıpa bizi kandıracak😂

Sabah oğlum baya geç uyandı🌸
Hemen ona krep yaptım ama çok yemedi
Şrup içirdim şimdi daha iyi🤲🏻
Sahurluk poğaça yoğurdum (ikram olarak pişince paketleyip götürücem)🤲🏻
O mayalanırken bide gelin tatlısı yapıcam Buda ikramlık🤲🏻🌹
Oğlum da pasta istedi ama düğün pastaları gibi 3 katlı ben naısl yapayım bilmedim
Un şeker meydana çıkmışken yapayım bi şeyler 🫠

Saat 2 gibi yazmıştım ama göndermemişim sanırım bu yazımı🫠

Back
X