• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bu saatte uyutuyın sonra 7 de kalkıyo diye ağlıyon
Lan bi yere gidince yada biri gelince 12 yattıgı oluyo o zaman daha erken kalkıyo 6 6 bucukta kalkıyo onla alakası yok kaynanam gibi konusma😂
Lan o tavuk muydu
Evet kankam ne sandın ahahah
Yarın zor bi gün olacak. 2 farklı hastaneye kontrole gideceğiz çocuklarla 😩
Hayırdır canım geçmis olsun
Anaaa ahsende bugün bana sordu yılanlar ne yer diye 😂😂😂
Aaa gerçekten mi ne dedin ben bi afalladım baktım bi sonra sustu cevap vermedim 😂
Mutlaka oruç hediyesi ver limonsuzum
Arda dedesine sattı orucunu öyle bisey varmıs ya eskiden. Dedesine söylemisti oda bana sat orucunu dedi 🙈

Ben nereye yetişemm mübarekler :63:
Burayı okuyorum temizlikler yapılmış
Manevi günlüğü okuyorum cüzler okunmuş

Yavaş olun daaaa ev, iş, ibadetler bende insanım yaaa:KK67: uyku uyumuyorum sizlere yetişebilmek için

Bonus Bonus @Efser @MssPARE Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
Sizlere diyorum sizlere :nazar:

Çay içeyim bari :kahve:
Abla asıl biz sana yetişmeye çalışıyoruz maşallahın var🥰❤️ senin gözünden bi şeyler ettiysem bi mutlu oldum bak 😍😍

Lan bi yere gidince yada biri gelince 12 yattıgı oluyo o zaman daha erken kalkıyo 6 6 bucukta kalkıyo onla alakası yok kaynanam gibi konusma😂

Evet kankam ne sandın ahahah

Hayırdır canım geçmis olsun

Aaa gerçekten mi ne dedin ben bi afalladım baktım bi sonra sustu cevap vermedim 😂

Arda dedesine sattı orucunu öyle bisey varmıs ya eskiden. Dedesine söylemisti oda bana sat orucunu dedi 🙈
Ahsende geç yatınca daha erken kalkar 😂😂😂 birbirlerine benziyorlar😂

Bilmiyorum ki dedim ısrarla sorunca ot yer dedim 😂😂😂

Herkese selammmmm
Mutfak coktan toplu
Mete yi uyuttum
Uyuturken her gün farklı bi soru soruyo
Bugunki sorunuz yılanlar ne yer ?
Nerden aklına geliyo böyle sorular bilmiyorum 😂
Ya çok acayipler 😁geçen oğlum da anne vücudu hareket ettiren asıl şey ne biliyor musun ne dedin iskelet dedi 🤭🤭

Back