- 30 Ocak 2015
- 18.673
- 20.406
- 598
- 29
Bilmiyo işte söyleniyo kaynana gibiMaşallah bacım normali o da benimki anormalişte o yüzden ne kadar erken yatsa kar benim için
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyo işte söyleniyo kaynana gibiMaşallah bacım normali o da benimki anormalişte o yüzden ne kadar erken yatsa kar benim için
![]()
Amaaa bunı bilmiyordum bir miktar üzüldüm şimdi kızıma hadi hadi uyu dediğim içinUyku öncesi zihinleri boşaltıp kendilerini güvende hissetmek istiyorlarmış o yüzden çok konuşuyorlarmış![]()
Sebze yaparız sebzeye laf eder ete laf eder yemegin yanında corbaya laf ederBen gürmeyim![]()
Rahimde oluşan kistik bir yapı, aynı zamanda yapışıklık oluşturuyor. Adet dönemleri çok şiddetli ağrıyla geçiyor ve ara ara aniden başlayan bel, kasık, bacak ağrıları yapıyor ama dayanılabilir gibi değil. Aç karnına arveles gibi ağır ağrı kesiciler içiyorum günde 5-6 taneBu tam olarak neydi arya
Kuru fasulyenin yanında çorbaSebze yaparız sebzeye laf eder ete laf eder yemegin yanında corbaya laf eder![]()
Yaa bunun tedavisi yok muRahimde oluşan kistik bir yapı, aynı zamanda yapışıklık oluşturuyor. Adet dönemleri çok şiddetli ağrıyla geçiyor ve ara ara aniden başlayan bel, kasık, bacak ağrıları yapıyor ama dayanılabilir gibi değil. Aç karnına arveles gibi ağır ağrı kesiciler içiyorum günde 5-6 tane
Kız bunlar çok benziyorEvet bunu görmüstüm bazen off üff diyorum onu görünce cok üzülmüstüm. Simdi dememeye çalışıyorum. Bide her gün bi seni cok seviyorum anne der yatmadan eritir icimi![]()
Benim yükselenim terazi bende bebek gibi oldugum icin tahmin et isteTERAZİ burçları nasıl olur acaba bebekte
Geçmiş olsun Arya etiket yapamadım seni dönemedimde eski mesajlaraRahimde oluşan kistik bir yapı, aynı zamanda yapışıklık oluşturuyor. Adet dönemleri çok şiddetli ağrıyla geçiyor ve ara ara aniden başlayan bel, kasık, bacak ağrıları yapıyor ama dayanılabilir gibi değil. Aç karnına arveles gibi ağır ağrı kesiciler içiyorum günde 5-6 tane
Arkadaşlar kuru fasulye yaptıgınız gün corba yapmaz mısınızKuru fasulyenin yanında çorba![]()
Ahahahah ay valla benimki de geç kalksa bende arada geç yatırırımHe canım orası öyle tabi. Allah affetsin ben ramazanda gündüz uyuyun diye ilk günler geç yatırdım![]()
Aa gerçekten benziyorlar huy olarak. Maşallah hep böyle sevgi dolu olsunlarKız bunlar çok benziyorAhsende yatmadan seni seviyorum canımın içi der
![]()
Aslında ameliyat tek çare çünkü eğer bağırsaklara geçerse büyük sıkıntı yaratacak.Yaa bunun tedavisi yok mu
Yavrum bizde içeriz çorbayı her şeyin yanındaKuru fasulyenin yanında çorba![]()
Benim bu mesaj araya karıstı gitti bilenler elden ele bi cevaplarsaYa kızlar aranızda bilen var mı
Şimdi pazartesi adet oldum dedim ama aksam leke geldi dün hic bisey gelmedi bugünde yine leke daha başlamadı ama ben adet tarihinin icindeyim. Yani adet baslayacak spiral oldugu icin her ay böyle oluyo bu lekelenmeler olurken oruç tutabiliyor muyuz
Oh be biri şuna normal olmayanın kendi oldugunu söylesinYavrum bizde içeriz çorbayı her şeyin yanında![]()
Senin gibiyse iyi vur ensesine al ekmeğiniBenim yükselenim terazi bende bebek gibi oldugum icin tahmin et istebeni bozacak simdi dur bekliyorum
Sadece regl dönemi mi oluyor peki ağrıAslında ameliyat tek çare çünkü eğer bağırsaklara geçerse büyük sıkıntı yaratacak.
Ama ameliyat durumunda da bir daha çocuk sahibi olamama ihtimali var çünkü bendeki ileri seviyede ve ameliyat rahime zarar verirmiş.
Doktor kararı bize bıraktı hem gençsin hem de tekrar çocuk sahibi olmak isterseniz bekleyin dedi ve ilaç verdi.
Ama ilaçlar neredeyse hiç fayda etmiyor aksine sürekli kanama yapıyor.
Şuanda doğum kontrol hapı ve agnucaston kullanıyorum. Yarın farklı bir ilaca başlayacağım.
Yav gidin yaYavrum bizde içeriz çorbayı her şeyin yanında![]()