• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bu tam olarak neydi arya
Rahimde oluşan kistik bir yapı, aynı zamanda yapışıklık oluşturuyor. Adet dönemleri çok şiddetli ağrıyla geçiyor ve ara ara aniden başlayan bel, kasık, bacak ağrıları yapıyor ama dayanılabilir gibi değil. Aç karnına arveles gibi ağır ağrı kesiciler içiyorum günde 5-6 tane

Rahimde oluşan kistik bir yapı, aynı zamanda yapışıklık oluşturuyor. Adet dönemleri çok şiddetli ağrıyla geçiyor ve ara ara aniden başlayan bel, kasık, bacak ağrıları yapıyor ama dayanılabilir gibi değil. Aç karnına arveles gibi ağır ağrı kesiciler içiyorum günde 5-6 tane
Yaa bunun tedavisi yok mu

Evet bunu görmüstüm bazen off üff diyorum onu görünce cok üzülmüstüm. Simdi dememeye çalışıyorum. Bide her gün bi seni cok seviyorum anne der yatmadan eritir icimi🫠
Kız bunlar çok benziyor 🤭 Ahsende yatmadan seni seviyorum canımın içi der 🥰

TERAZİ burçları nasıl olur acaba bebekte
Benim yükselenim terazi bende bebek gibi oldugum icin tahmin et iste 🤪 beni bozacak simdi dur bekliyorum
Geçmiş olsun Arya etiket yapamadım seni dönemedimde eski mesajlara

Yaa bunun tedavisi yok mu
Aslında ameliyat tek çare çünkü eğer bağırsaklara geçerse büyük sıkıntı yaratacak.
Ama ameliyat durumunda da bir daha çocuk sahibi olamama ihtimali var çünkü bendeki ileri seviyede ve ameliyat rahime zarar verirmiş.
Doktor kararı bize bıraktı hem gençsin hem de tekrar çocuk sahibi olmak isterseniz bekleyin dedi ve ilaç verdi.
Ama ilaçlar neredeyse hiç fayda etmiyor aksine sürekli kanama yapıyor.
Şuanda doğum kontrol hapı ve agnucaston kullanıyorum. Yarın farklı bir ilaca başlayacağım.

Ya kızlar aranızda bilen var mı
Şimdi pazartesi adet oldum dedim ama aksam leke geldi dün hic bisey gelmedi bugünde yine leke daha başlamadı ama ben adet tarihinin icindeyim. Yani adet baslayacak spiral oldugu icin her ay böyle oluyo bu lekelenmeler olurken oruç tutabiliyor muyuz
Benim bu mesaj araya karıstı gitti bilenler elden ele bi cevaplarsa😂

Aslında ameliyat tek çare çünkü eğer bağırsaklara geçerse büyük sıkıntı yaratacak.
Ama ameliyat durumunda da bir daha çocuk sahibi olamama ihtimali var çünkü bendeki ileri seviyede ve ameliyat rahime zarar verirmiş.
Doktor kararı bize bıraktı hem gençsin hem de tekrar çocuk sahibi olmak isterseniz bekleyin dedi ve ilaç verdi.
Ama ilaçlar neredeyse hiç fayda etmiyor aksine sürekli kanama yapıyor.
Şuanda doğum kontrol hapı ve agnucaston kullanıyorum. Yarın farklı bir ilaca başlayacağım.
Sadece regl dönemi mi oluyor peki ağrı

Back