- 13 Ağustos 2024
- 2.196
- 5.487
- 73
Yaa yapılmıyor mu anneminde bel fıtığı var acilde o iğneden yapmışlardı geçenlerde, hangisi iyimiş acabaGittim iğnemi yedim geldim.
Dikloron ampül varmış ben de artık onu vurmuyolarmış topallamaya kadar giden yan etki yapabiliyomuş başka yazdı fenalardayım
Benimki çiş yapıyorum bezim var mı diyor baya baya diyor da bakalım inşallah hemen öğrenirBen de denedim ama olmadı stres yapıyordu. Bir gün akşama kadar ne tuvalete ne de altına yapmadı ben de sıkmak istemedim. Bayramdan sonra tekrar deneyecem
Kızın çabuk öğrenir benim kızım hiç sinyal vermiyor
Geçmiş olsun bonusum Allah şifa versin inşallahDün zaten belim ağrıyodu ev süpürürken oturmuştum orda iyice fena oldu ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum çok zorlandım eve gelip nasıl yattım bilmiyorum.
Şu an çocuklara kahvaltı hazırlıyorum mutfak sahurdan sonra toplu
Dinlen bonusum fıtık geçecek birşey değil maalesef tek çare dikkat etmekZaten çok kötü kızlar aynen ayakta 10 dk dursam başlıyo bu sefer çok fazla oldu.
Aile hekimine gidip iğnelerimi göstericem ya onları yaparlar ya da yeni yazar.
Bacaklarıma vuruyor Allah beterinden korusun
Yaa yapılmıyor mu anneminde bel fıtığı var acilde o iğneden yapmışlardı geçenlerde, hangisi iyimiş acaba
Allah şifa versin inşallah
Bonus geçmiş olsun dikloron zararlı mıymış ? Bizdede var eşiminde fıtığı ağrıdığında onu vurduruyor hastanede kimse bir şey dememişti. Oda vurulmasın o zaman tehlikeliyse
Yatıyordu ben kalktıHerkesler nerde
Bonusum Allahım Şafii ismiyle acil şifa versinDün zaten belim ağrıyodu ev süpürürken oturmuştum orda iyice fena oldu ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum çok zorlandım eve gelip nasıl yattım bilmiyorum.
Şu an çocuklara kahvaltı hazırlıyorum mutfak sahurdan sonra toplu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?