• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Gittim iğnemi yedim geldim.

Dikloron ampül varmış ben de artık onu vurmuyolarmış topallamaya kadar giden yan etki yapabiliyomuş başka yazdı fenalardayım
Yaa yapılmıyor mu anneminde bel fıtığı var acilde o iğneden yapmışlardı geçenlerde, hangisi iyimiş acaba 🥺
Allah şifa versin inşallah 🤲

Ben de denedim ama olmadı stres yapıyordu. Bir gün akşama kadar ne tuvalete ne de altına yapmadı ben de sıkmak istemedim. Bayramdan sonra tekrar deneyecem

Kızın çabuk öğrenir benim kızım hiç sinyal vermiyor 😄
Benimki çiş yapıyorum bezim var mı diyor baya baya diyor da bakalım inşallah hemen öğrenir 😂

Dün zaten belim ağrıyodu ev süpürürken oturmuştum orda iyice fena oldu ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum çok zorlandım eve gelip nasıl yattım bilmiyorum.

Şu an çocuklara kahvaltı hazırlıyorum mutfak sahurdan sonra toplu
Geçmiş olsun bonusum Allah şifa versin inşallah

Zaten çok kötü kızlar aynen ayakta 10 dk dursam başlıyo bu sefer çok fazla oldu.

Aile hekimine gidip iğnelerimi göstericem ya onları yaparlar ya da yeni yazar.

Bacaklarıma vuruyor Allah beterinden korusun
Dinlen bonusum fıtık geçecek birşey değil maalesef tek çare dikkat etmek

Yaa yapılmıyor mu anneminde bel fıtığı var acilde o iğneden yapmışlardı geçenlerde, hangisi iyimiş acaba 🥺
Allah şifa versin inşallah 🤲

Bonus Bonus geçmiş olsun 💐 dikloron zararlı mıymış ? Bizdede var eşiminde fıtığı ağrıdığında onu vurduruyor hastanede kimse bir şey dememişti. Oda vurulmasın o zaman tehlikeliyse

Valla öyle dedi kızlar bende olmuştum kötü bi etki görmemiştim

✅Tüm evi havalandırdım
✅Wc ve lavaboları yıkadım
✅Havluları değiştirdim
✅Tüm evi süpürdüm, sildim, toz aldım
✅Yemek yaptım
✅Küçük sunumluk kaplar almıştım onları yıkadım elde
✅Ahsene kahvaltı yaptırdım bulaşıkları elde yıkadım

Son düzenleme:
Dün zaten belim ağrıyodu ev süpürürken oturmuştum orda iyice fena oldu ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum çok zorlandım eve gelip nasıl yattım bilmiyorum.

Şu an çocuklara kahvaltı hazırlıyorum mutfak sahurdan sonra toplu
Bonusum Allahım Şafii ismiyle acil şifa versin 🤲🏻🥺🙁
Daha önceden yazdım mı hatırlayamadım. Kayınvalidem fıtıktan dolayı zor yürüyordu doktor ameliyat demişti. Sülük tedavisi oldu da şükür iyi geldi. Denedin mi hiç?

Back