- 1 Aralık 2021
- 13.084
- 45.095
- 548
- 34
Çif le çıkar o lekeEki Görüntüle 3554604 merhaba bu mutfaktaki şeffaf renk masa örtüm eşimin yiğeni çizmiş . Kalemle çizmiş bu leke çıkarmı? Yoksa kalırmı?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çif le çıkar o lekeEki Görüntüle 3554604 merhaba bu mutfaktaki şeffaf renk masa örtüm eşimin yiğeni çizmiş . Kalemle çizmiş bu leke çıkarmı? Yoksa kalırmı?![]()
Güneş alıyor, aydınlık. Yerini çok sevdi.
Buna da bakayım.
Paşa kılıcı, para çiçeği, monstera da var ama onlara hakkıyla bakamıyorum. Gelişmiyorlar![]()
İyi o halde umut uyudu silerim biÇif le çıkar o leke
Seda bu kumaş mı tam anlayamadım?
Ah annelik işte benim de oğlumdan sonra oldu ilk önce bileklerimde sinir sıkışması sonra da boynum da fıtık ağrı çekmek zor istediğin gibi iş yapamamak zor. Allah şifa versin herkeseEvet boyun ve bel. Boynum çok daha eski belim küçük kızdan sonra oldu.
Amin yarım insan gibi oluyorsun Allah muhtaç etmesinAh annelik işte benim de oğlumdan sonra oldu ilk önce bileklerimde sinir sıkışması sonra da boynum da fıtık ağrı çekmek zor istediğin gibi iş yapamamak zor. Allah şifa versin herkese
Ben geceden gündüzden beraber korkuyorum çok zorAy inşallah ben geceden korkuyorum![]()