Lavaboya tıktın....bide bunu iş yapmış gibi...tik mi attınMutfak da sahur bulaşığı vardı onları lavaboya topladım️
Ay bu gözler ne okuyor böyleDünden tepsi vardı elde yıkadım
Bende de var sero neydim dönüşüm mıhteşem olur inşallahLavaboya tıktın....bide bunu iş yapmış gibi...tik mi attın
Ay bu gözler ne okuyor böyledünden
Anlamadım gııı bana mı bşy demeye çabaladınBende de var sero neydim dönüşüm mıhteşem olur inşallah
Ayy sorma gönül 4 senedir hastane yollarındayım Allah bekleyişte olanlara hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahEvet canım bozmaman gerekiyor iyi yapmışsın
İnşallah hayorl7 güzel sonuçlar olur
Bende olmuştum muayene çok gerilmiştim uykularım kaçmıştı ama gelip geçiyor
Bende de var sero neydim dönüşüm mıhteşem olur inşallah
Yazan ben, ama sen yazdın sandıAnlamadım gııı bana mı bşy demeye çabaladın
Yazık bugün yorulmuş ellemeyekYazan ben, ama sen yazdın sandı
Anlamadım gııı bana mı bşy demeye çabaladın
Ulan hahahahahaha sero gibiydin tövbeee yannış görmüşümYazan ben, ama sen yazdın sandı
Abla yaa napayım vaktim yoktu ama tezgah üzerinde de görmek istemedim onları hala aynı yerindelerLavaboya tıktın....bide bunu iş yapmış gibi...tik mi attın
Ay bu gözler ne okuyor böyledünden
Evet canım bu mübarek günler hürmetine Rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsinAyy sorma gönül 4 senedir hastane yollarındayım Allah bekleyişte olanlara hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahRabbim kimseye aratmadan nasip etsin zor süreç
Başınız sağolaun mekanı cennet olsın inşallahDün akşam iftar vaktinde ağzımızın tadı kaçtı. Çocukluk anılarıma renk olmuş bir aile dostumuz amcamı kaybettik.
Allah mekanını cennet eylesin, çok cömert bir insandı ve çok sık oruç tutardı. Ömrünün çoğunu oruçlu geçirmiştir herhalde. Oruçlu olmasıyla ünlüydü sanki. Allah da ramazan günü aldı aramızdan.
Ölümü sık hatırlamak lazım.
Ne büyük bir gerçek yanıbaşımızda duruyor.........
Sabah sabah mod düşürmek istemezdim ama.
Öyle işte.
Dün gittim geldim derken geç yattım.
Şimdi de sabah işlerimi yaptım,bulaşık makine çalıştırdım.
Durdum biraz.
Herkese hayırlı bereketli günler
Geçmiş olsun canmDün hiç uyumadık eşim rahatsızdı biraz bir türlü uyuyamadı beni de uyutmadı sabah 11 e kadar yattım sonrada kızımı okuldan aldım.
Göz dr una götürmüştüm hafta içi gözlüğü yenilendi geldi taktı bulanık görüyor.
Eski dr una tekrar götürdük bugün gözlükçü yanlış yapmış aksları yanlış olmuş dedi şaşırdı.
Gelince çocuklara yemek hazırladım hiç.bir iş ettiğim yok
Ne kadar anlamlı
Altta konuyu görüntüleyenler çıkıyor ya artık orda yoksun bide nerde olduğun kimin konusunda olduğun gözükmezNe oldugunuda anlamadımda yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?