Normalde benim regl şaşmaz daHicte aksama dogru oldugumu bilmem her zaman sabah olurum hiç şaşmaz. Çokta zor gecmisti bugun neyse kısmet degilmis
Yemiyoruz demedim be çay içmiyoruz dedimyoksa aksam neler yedigimizi sen biliyosun
Benimki de aynı sürekli bişey yer ufak tefek oluyor aynen bende ellememBizde çay içmiyoruz cogunlukla cok nadir ama esim sagolsun durmadan abur cubur biseyler yer kola icer cekirdek citler yatmadan önce acıkır dün 11de cucuk ekmek yedi meselaarkasından 3 tane eticin yedi cips yedi ufak tefek seyler cıkıyo onlarıda ellemiyorum
Geçmiş olsun ne ameliyatı oldunuzNormalde benim regl şaşmaz da
Ameliyat oldum o nedenle düzenim değişti maalesef
Dürüm söyledi duramadı yine adam kiloda almıyo o kadar yemeyeBenimki de aynı sürekli bişey yer ufak tefek oluyor aynen bende ellemem
Oh iyi olmus be bende uyumustum metenin yanında kocam sagolsun mesaj attı uyandımBen ben ahseni uyuturken 8 de uyumuşum şimdi uyandım ühühüüü
Teşekkür ederim rahimde kalınlaşma ve polip vardı onu aldılarGeçmiş olsun ne ameliyatı oldunuz
Dürüm söyledi duramadı yine adam kiloda almıyo o kadar yemeye
Oh iyi olmus be bende uyumustum metenin yanında kocam sagolsun mesaj attı uyandım
dünden kalmadığı için sıkıntı oluşmazMUtfak facia gibi duruyor bunun günaası nedirpenyez83
Geçmiş olsun ablacımDün hiç uyumadık eşim rahatsızdı biraz bir türlü uyuyamadı beni de uyutmadı sabah 11 e kadar yattım sonrada kızımı okuldan aldım.
Göz dr una götürmüştüm hafta içi gözlüğü yenilendi geldi taktı bulanık görüyor.
Eski dr una tekrar götürdük bugün gözlükçü yanlış yapmış aksları yanlış olmuş dedi şaşırdı.
Gelince çocuklara yemek hazırladım hiç.bir iş ettiğim yok
Ben de aynıyim yaa kızla cebelleşirken uyumuşum şimdi uyandımBen ben ahseni uyuturken 8 de uyumuşum şimdi uyandım ühühüüü
Ay ne güzel bende yeyip yeyip kilo almasaydımGeçmiş olsun ne ameliyatı oldunuz
Dürüm söyledi duramadı yine adam kiloda almıyo o kadar yemeye
Oh iyi olmus be bende uyumustum metenin yanında kocam sagolsun mesaj attı uyandım
Sabahlar olmasınBen de aynıyim yaa kızla cebelleşirken uyumuşum şimdi uyandım
Ayy bende yapmak istiyorum sen yap güzel olursa tarifini ver
Evet yaSabahlar olmasın
dünden kalmadığı için sıkıntı oluşmaz
Sahur yapacak kadar topluysa bırak kalsın
Hadi inşallah uyursunEvet yaben kalkınca da uyandi peşime. Geri uyuttum şimdi ben de bi deniyim uyumayı
Evet işte dün gece baya daraldım, üzüldüm sabah 8 de kalktım işe koyuldum bir hırsla yaptımKız sen gece yetişemiyorum diye şey etmiyo muydun bu neyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?