- 13 Mart 2019
- 14.198
- 50.382
- 598
Baya yoğun yorucu bir gün olmuş çok geçmiş olsunnDün hiç uyumadık eşim rahatsızdı biraz bir türlü uyuyamadı beni de uyutmadı sabah 11 e kadar yattım sonrada kızımı okuldan aldım.
Göz dr una götürmüştüm hafta içi gözlüğü yenilendi geldi taktı bulanık görüyor.
Eski dr una tekrar götürdük bugün gözlükçü yanlış yapmış aksları yanlış olmuş dedi şaşırdı.
Gelince çocuklara yemek hazırladım hiç.bir iş ettiğim yok
Bacım gizlilikten görülmeni kapat altta çıkıyon halaÜsenmezsem bende yapıyorum böyle ama ben çoban salata cok seviyorum zaten yeşillikle salatayı her yemekte aramıyorum
Zaten borcum cok bonus gülme
Oldu muBacım gizlilikten görülmeni kapat altta çıkıyon hala
Evet olduOldu mu
Suan su icmeminde bi anlamı yok ki bekleyim bari iftara kadar sinirlerim bozulduTuşlarım bozulmuş gülemiyorum zaten yani gülüyorum da ifade edemiyorum hahahaha
Ne oldugunuda anlamadımda yaptımEvet oldu
Bende diyorum niye halsizim kolum kalkmıyorBende çok acıktım yemeye alışmayım diye bişey yemem bende gözüm pilava baktı ahsen yerken
Ben bu ramazan salataya ağırlık vermek istiyorum ama bakalımÜsenmezsem bende yapıyorum böyle ama ben çoban salata cok seviyorum zaten yeşillikle salatayı her yemekte aramıyorum
Ben kapatmıştım görünüyor muyumBacım gizlilikten görülmeni kapat altta çıkıyon hala
Bende dedim Bonus bize sinirlendi heralde hep beğeni atıyor rahatladım bak şimdiTuşlarım bozulmuş gülemiyorum zaten yani gülüyorum da ifade edemiyorum hahahaha
Boz boz Allah sana izin vermiş hemen bi suyla bozman daha güzelSuan su icmeminde bi anlamı yok ki bekleyim bari iftara kadar sinirlerim bozuldu
Ben salatayı ton balıklı peynirli cok seviyorum öyle olsa her hün yerim de kim uğraşacakBen bu ramazan salataya ağırlık vermek istiyorum ama bakalım
Şimdi içtim ama içimden gelmeyerekBoz boz Allah sana izin vermiş hemen bi suyla bozman daha güzel
Acziyeti ifade etmek için
Allahım sen tut dedin tuttum boz diyorsun bozuyorum
Bende duvara monte etmedim ama hep şarjda duruyor ya markaya göre fark ediyornmu bilmiyorumBen kılavuz okumadım
Duvara monteli de değil
Bitince takıyorum dolunca çıkarıyorum
Evim 3+1 bütün evi hemen hemen iki kere süpürünce bitiyor ama benim ki şey Altus
Hadi la ordanOnun ki dyson gönül bizi begenmez simdi
Valla etiket yapcaktım da mübarek gün vardır bi telaşı dedimİyi akşamlar
Siz beni hiç mi merak etmediniz diye giriş yapsam yeridir
O benimHas garı sofrayı salatasız bırakmazmış bi yerde okumuştum
Benim gözüküyor muBacım gizlilikten görülmeni kapat altta çıkıyon hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?