- 13 Mart 2019
- 14.209
- 50.447
- 598
Yalnız olmadığımı için muhteşem attımBen ben ahseni uyuturken 8 de uyumuşum şimdi uyandım ühühüüü
Haha çok tatlıymışBel fıstığı olmasa olurda işte fıstık var
Ah bugün hepimiz uyumuşuz şükürBen de aynıyim yaa kızla cebelleşirken uyumuşum şimdi uyandım
Evet abla haklısınUyuyup uyup gelmişler
Ses etmeyin uyuycamm ben
Bende 1 saat diye yatmıştımYalnız olmadığımı için muhteşem attım
Bi saat diye yattım 23 30 da kalktım
Oğlumu uyutmaya çalışmış babası ama uyumamış bi enerjik bi enerjik
Gecelikler de giyilmemiş onları giydirdim
Masal anlattım konuştuk 1 e doğru anca uyudu benimde şarj bitti yine uyumuşum yeni kalktım
Hadi sana iyi uykular bende sofra hazırlıcamBende 1 saat diye yatmıştımşimdi yattım bakalım inşallah uyurum
Canım çok geçmiş olsunDün hiç uyumadık eşim rahatsızdı biraz bir türlü uyuyamadı beni de uyutmadı sabah 11 e kadar yattım sonrada kızımı okuldan aldım.
Göz dr una götürmüştüm hafta içi gözlüğü yenilendi geldi taktı bulanık görüyor.
Eski dr una tekrar götürdük bugün gözlükçü yanlış yapmış aksları yanlış olmuş dedi şaşırdı.
Gelince çocuklara yemek hazırladım hiç.bir iş ettiğim yok
Bi ben sevemedim galiba. Tarif versene canım son bi şans vereyim ton balığınaBen salatayı ton balıklı peynirli cok seviyorum öyle olsa her hün yerim de kim uğraşacak
Ben bu mesajı atlamışım canım kusura bakma şimdi gördüm beğeni gelinceEvet biraz büyüdü şükürBir kere öğle uykusu yapıyor 1,5 saat kadar
Geçmiş olsun tekrar insallah temiz cıkmıstır sonuclarTeşekkür ederim rahimde kalınlaşma ve polip vardı onu aldılar
Biyopsi yapıldı
Ben metenin yanında on dakka anca uyudum ya malesef
Aa ben ton balıgını cok severim sandvic yaparım bak iki türlü biri taze ekmek arasına domates süzme peynir ton balıgı aysberg mayonezBi ben sevemedim galiba. Tarif versene canım son bi şans vereyim ton balığına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?