- 2 Ağustos 2013
- 36.158
- 113.490
- 798
Hee nerdesin farkettim de dedim yoğun heraldeİyi akşamlar
Siz beni hiç mi merak etmediniz diye giriş yapsam yeridir
Oooo hiç yapmam arada ancakHas garı sofrayı salatasız bırakmazmış bi yerde okumuştum
Ahhaha aşırı güldümHas garı sofrayı salatasız bırakmazmış bi yerde okumuştum
Sahur yapan eşimden daha çok açım şuan
Uff o çok kötü yaaAğlamak istiyorum ya adet oldum su saatte olacak iş miydi bi saat kalmıstı ya o kadar tuttum
Görmeseydim keşke olduğumu
İlknuru da ekleyelim
Yaa hoşgeldin merak etmez miyiz hiç neredeydin nasılsınİyi akşamlar
Siz beni hiç mi merak etmediniz diye giriş yapsam yeridir
Niye gidiyon dar vakit wc yeAğlamak istiyorum ya adet oldum su saatte olacak iş miydi bi saat kalmıstı ya o kadar tuttum
Görmeseydim keşke olduğumu
Bende çok acıktım yemeye alışmayım diye bişey yemem bende gözüm pilava baktı ahsen yerkenSahur yapan eşimden daha çok açım şuan
En son dün akşam yemeği yedim
Valla ağlamak istiyorum senin gibi bende en son iftarda yemistimUff o çok kötü yaa
Geçmiş olsunDün hiç uyumadık eşim rahatsızdı biraz bir türlü uyuyamadı beni de uyutmadı sabah 11 e kadar yattım sonrada kızımı okuldan aldım.
Göz dr una götürmüştüm hafta içi gözlüğü yenilendi geldi taktı bulanık görüyor.
Eski dr una tekrar götürdük bugün gözlükçü yanlış yapmış aksları yanlış olmuş dedi şaşırdı.
Gelince çocuklara yemek hazırladım hiç.bir iş ettiğim yok
Tövbe yarabbim. Nasıl becerdiyse yanlış yapmayıDün hiç uyumadık eşim rahatsızdı biraz bir türlü uyuyamadı beni de uyutmadı sabah 11 e kadar yattım sonrada kızımı okuldan aldım.
Göz dr una götürmüştüm hafta içi gözlüğü yenilendi geldi taktı bulanık görüyor.
Eski dr una tekrar götürdük bugün gözlükçü yanlış yapmış aksları yanlış olmuş dedi şaşırdı.
Gelince çocuklara yemek hazırladım hiç.bir iş ettiğim yok
Gidiyimde abdest alıyım dedim yemek hazırlıgına baslıcaktım aksamı yemekten sonra kılıyım hemen diye gitmez olaydımNiye gidiyon dar vakit wc ye
Ben 2 haftadır topluca yıkıyorum missBende sırf bunun icin salata yapmıyorum bugün balık var menüde mecbur yapcam salata gidiyim suya ıslayım yeşillikleri otur otur üşüme geldi
Gidiyimde abdest alıyım dedim yemek hazırlıgına baslıcaktım aksamı yemekten sonra kılıyım hemen diye gitmez olaydım
Üsenmezsem bende yapıyorum böyle ama ben çoban salata cok seviyorum zaten yeşillikle salatayı her yemekte aramıyorumBen 2 haftadır topluca yıkıyorum miss
Aşırı kolaylık oluyor bundan sonra böyle yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?