- 2 Ağustos 2013
- 36.156
- 113.483
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoktun sen görünmüyorBen kapatmıştım görünüyor muyum
Burda mısınBenim gözüküyor mu
Anladım canım tamamAltta konuyu görüntüleyenler çıkıyor ya artık orda yoksun bide nerde olduğun kimin konusunda olduğun gözükmez
Şimdi şöyleLavaboya tıktın....bide bunu iş yapmış gibi...tik mi attın
Ay bu gözler ne okuyor böyledünden
![]()
Heemen yıkanması gerekse hemen yıkardım diyosunŞimdi şöylegece börek yaptım ya sahurda boşalttım ee bunu ıslatmak gerekiyordu ıslattım yattım sabahta yıkadım
![]()
Normalde yıkardım sahurda çok uykum vardı emin değilim yıkar mıydım bu seferHeemen yıkanması gerekse hemen yıkardım diyosun![]()
Aman ben aksam yemeginden sonra cıkan seylerin cogunu yıkamıyorum onla mı uğraşcamNormalde yıkardım sahurda çok uykum vardı emin değilim yıkar mıydım bu sefer![]()
Yemekten sonra bizde pek bişey çıkmıyor çay falan içmiyoruz öyleAman ben aksam yemeginden sonra cıkan seylerin cogunu yıkamıyorum onla mı uğraşcam![]()
Bizde çay içmiyoruz cogunlukla cok nadir ama esim sagolsun durmadan abur cubur biseyler yer kola icer cekirdek citler yatmadan önce acıkır dün 11de cucuk ekmek yedi meselaYemekten sonra bizde pek bişey çıkmıyor çay falan içmiyoruz öyle![]()
Aman aynı şey dün başıma geldiAğlamak istiyorum ya adet oldum su saatte olacak iş miydi bi saat kalmıstı ya o kadar tuttum
Görmeseydim keşke olduğumu
Şuan burdayımBurda mısınburdaysan gözükmüyor
Bu mu yemediğiniz halinizBizde çay içmiyoruz cogunlukla cok nadir ama esim sagolsun durmadan abur cubur biseyler yer kola icer cekirdek citler yatmadan önce acıkır dün 11de cucuk ekmek yedi meselaarkasından 3 tane eticin yedi cips yedi ufak tefek seyler cıkıyo onlarıda ellemiyorum
Hicte aksama dogru oldugumu bilmem her zaman sabah olurum hiç şaşmaz. Çokta zor gecmisti bugun neyse kısmet degilmisAman aynı şey dün başıma geldi
İki aydır olmayan o saati beklemiş
Yemiyoruz demedim be çay içmiyoruz dedimŞuan burdayım
Bu mu yemediğiniz haliniz![]()