Gelmez olur muyum hiç?
Sağol Daha iyi canım ateşi az ama yine biraz varGeçmiş olsun gönül şimdi nasıl
Sağol ablacım evet belki de öyle bişeyGonulmeyvesi geçmiş olsun gönül göz nezlesi olmuştur belki öyle de göz şişiyor
Şimdi daha iyi canım çok sağolGeçmiş olsun gönül suan nasıl iyidir inşallah
YAp yap annem de bize yapardı şifa olsun inşallahSağol ablacım evet belki de öyle bişeysabaha şişi geçti hafif kaldı şimdilik burun akması falan yok gözlerini takip ederim bide
Geçen haftasonu kızarmıştı çayla pansuman yaptım geçti belki de o tekrarladı
Sağol ablaGeçmiş olsun canım
Şuan durumu nasıl oğlunun
Evet banada annem yapardı hepYAp yap annem de bize yapardı şifa olsun inşallah
Benim etiketim yalnış oluyo galiba başka cookiye gidiyo ya hep böyle oluyor
evet sen deyince farkettim sende 2 i var onda 2 eBenim etiketim yalnış oluyo galiba başka cookiye gidiyo ya hep böyle oluyor
Çok az bi fark bende tek o mu yapsam direk çıkayım napayımevet sen deyince farkettim sende 2 i var onda 2 e
Birde instagramda bir sayfa var ben ordan görüp bi kür yapmıştım ilk grip geldiğinde 3 gün falan ondan belkide çok hafif geçti kürü bıraktım öksürüğüm arttı ama dün doktor geçirmişsin sen bu kalıntısı dedi. Bugün yine yapıcam onu.Kekik mutlaka için kızlar dün unuttum yazmayı boğazımın yanması geçti kekiğe bağlıyorum
Sarımsak içemem Allah mecbur bırakmasınBirde instagramda bir sayfa var ben ordan görüp bi kür yapmıştım ilk grip geldiğinde 3 gün falan ondan belkide çok hafif geçti kürü bıraktım öksürüğüm arttı ama dün doktor geçirmişsin sen bu kalıntısı dedi. Bugün yine yapıcam onu.
1 diş sarımsak ezilmicek
Bal limon karıştırıp 1 yemek kaşığı içtim. Hep taze hazırlaayıp.
Bunu cocuklara yapıyolarmış bağışıklık için 1 çay kaşığı olarak. Ben kendime yaptım 1 yemek kaşığı
Aa tamam o zamn olmazSarımsak içemem Allah mecbur bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?