- 20 Mayıs 2024
- 628
- 2.898
- 28
Çok sevindim gözünüz aydınKızlar o kadar mutluyum ki kardeşimin sonuçları temiz çıktı rabbime şükürler olsundua eden herkesten Allah razı olsun
Ne biliyim ya düzgün olsun diye yere serdim de yaptımNiye eğildin yaslan kucağına al öyle yap
Nasıl severim yağmuru ya. Yağsa şöyle yürüsem şıp şıpTüm evi havalandırdım, mutfağı topladım dışarı çıktık marketten alacaklarım vardı onları aldım yufka aldık. Yağmur yağıyordu ince baya dolandık
Yaa hayal hadi gözümüz aydın. Darısı senin güzel haberini almayaKızlar o kadar mutluyum ki kardeşimin sonuçları temiz çıktı rabbime şükürler olsundua eden herkesten Allah razı olsun
Ayy nasıl sevindim ya hayal gözünüz aydınKızlar o kadar mutluyum ki kardeşimin sonuçları temiz çıktı rabbime şükürler olsundua eden herkesten Allah razı olsun
Gözünüz aydın canımKızlar o kadar mutluyum ki kardeşimin sonuçları temiz çıktı rabbime şükürler olsundua eden herkesten Allah razı olsun
Gözünüz aydın canim çok geçmiş olsunKızlar o kadar mutluyum ki kardeşimin sonuçları temiz çıktı rabbime şükürler olsundua eden herkesten Allah razı olsun
Gözünüz aydınO kadar sevindim ki ramazanla beraber sevinç geldi çok şükür
Çok şükür hayalim çok sevindim gozunuz aydinO kadar sevindim ki ramazanla beraber sevinç geldi çok şükür
Benim yaoacaklarımı yazmışsın ellerine sağlıkMutfak dolap içleri komple bitirdim mis gibi oldu
Çekmeceleri çıkartıp içlerini cifledim sildim
Perdesini attım yıkandı camını sildim perdeyi astım
Kombiyi de merdivene çıkmışken cifledim sildim
Halısını fırçalayıp deterjanlı suyla elimle sildim
yer zemini elimle sildim
Mutfak kapısını sildim
Buzdolabını temizleyip düzenledim dışını sildim
Sofra bezlerini makineye attım yıkandı asılacak
Mutfak bitti giriş koridora geçtim çelik kapıyı sildim halıyı fırçaladım zemini elimle sildim
Oturma odası kanepe ve koltuğu elimle sildim halıyı fırçaladım silecem şimdi
Yaa çok sevindim canım benimm gözünüz aydınnnKızlar o kadar mutluyum ki kardeşimin sonuçları temiz çıktı rabbime şükürler olsundua eden herkesten Allah razı olsun
Ne güzel bir yazı bu yaa içimi ısıtıyorMutfak toplu
Bugün teravih var
Ooyy çok güzel bi haber çok sevindim canimm şükürler olsunKızlar o kadar mutluyum ki kardeşimin sonuçları temiz çıktı rabbime şükürler olsundua eden herkesten Allah razı olsun
Yaaaaa hadi gözünüz aydın çok sevindim hayalKızlar o kadar mutluyum ki kardeşimin sonuçları temiz çıktı rabbime şükürler olsundua eden herkesten Allah razı olsun
Ona bel boyun ne desin yavrum işkence gibiNe biliyim ya düzgün olsun diye yere serdim de yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?