Teşekkürler abla, bozuldu maalesef, ömrü bitmişhayırlı olsun yeni makinen güle güle kullan pinhancım
bozulmuşmuydu diğeri
bende inşallah yarın evde olurum her sene cumartesileri işe gitmiyorum ramazanda izin alıyorum,
bugün tekrar söylicem bakalım
aynen canım mübarek ramazanda 1 gün yetmiyo 2 gün olunca en azından iftara misafirde alabiliyorum ,Teşekkürler abla, bozuldu maalesef, ömrü bitmiş
Her sene izin veriyorlarsa bu senede olur inşallah. Senin için daha rahat olur en azından 2 gün evde olmak.
SağolasınÇok geçmiş olsun, göz enfeksiyonu olabilir mi?
Sarımsak anne sütüne geçiyor ama bebekler o tadı seviyormuşHastalanmayancocuk sayfasından mı gördün. Hatta çocuk hastalanınca anne bundan yapıp sürekli emzirsin çocuğu diyor. Emziriyor muydun sen cookiie bende loraya önerdim de sütün tadı değişir mi acaba demişti arada kalmıştık
Yüksek masada yap kv öyle yapıyor ağırlığı masada oluyor birde daha az eğiliyorAbimin bebeği olacak. Şu elle örülen kadife iplerden battaniye yapayım dedim. Eğildiğim için mi neyse kafam nasıl ağrıyor
Evet ya ya da dizimin üzerinde falan yapayımYüksek masada yap kv öyle yapıyor ağırlığı masada oluyor birde daha az eğiliyor
Bizde de derler acı ekşi falan yeme diye de ne kadar doğru bilmiyorumyediklerimiz sürün tadını değiştirmez bence , hiç böyle bişe duymadım
Niye eğildin yaslan kucağına al öyle yapAbimin bebeği olacak. Şu elle örülen kadife iplerden battaniye yapayım dedim. Eğildiğim için mi neyse kafam nasıl ağrıyor
Boynuna zarar masada en iyisiEvet ya ya da dizimin üzerinde falan yapayım
Geçmiş olsunKızlar o kadar mutluyum ki kardeşimin sonuçları temiz çıktı rabbime şükürler olsundua eden herkesten Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?