İçebilen içsin çok şifalı. Annanem bana kızardı rahmetli yemesende tarlasından geçecekmişsin derdiAa tamam o zamn olmaz
Hastalanmayancocuk sayfasından mı gördün. Hatta çocuk hastalanınca anne bundan yapıp sürekli emzirsin çocuğu diyor. Emziriyor muydun sen cookiie bende loraya önerdim de sütün tadı değişir mi acaba demişti arada kalmıştıkBirde instagramda bir sayfa var ben ordan görüp bi kür yapmıştım ilk grip geldiğinde 3 gün falan ondan belkide çok hafif geçti kürü bıraktım öksürüğüm arttı ama dün doktor geçirmişsin sen bu kalıntısı dedi. Bugün yine yapıcam onu.
1 diş sarımsak ezilmicek doğrayarak
Bal limon karıştırıp 1 yemek kaşığı içtim. Hep taze hazırlaayıp.
Bunu cocuklara yapıyolarmış bağışıklık için 1 çay kaşığı olarak. Ben kendime yaptım 1 yemek kaşığı
Tadınımı sevmiyosun, dokunuyo falanmı yoksaİçebilen içsin çok şifalı. Annanem bana kızardı rahmetli yemesende tarlasından geçecekmişsin derdi
Evet ordan gördüm ama emzirmiyorum malesef yaa benim bebek yoğunbakımda uzun yatınca biberona alışmıştı eve gelince memeyi istemedi bir süre ara ara denedim tam emmeye başladı süt iyice azaldı azaldı bittiHastalanmayancocuk sayfasından mı gördün. Hatta çocuk hastalanınca anne bundan yapıp sürekli emzirsin çocuğu diyor. Emziriyor muydun sen cookiie bende loraya önerdim de sütün tadı değişir mi acaba demişti arada kalmıştık
Olsun canım sağlıklı olsunlar da yapacak bir şey yokEvet ordan gördüm ama emzirmiyorum malesef yaa benim bebek yoğunbakımda uzun yatınca biberona alışmıştı eve gelince memeyi istemedi bir süre ara ara denedim tam emmeye başladı süt iyice azaldı azaldı bitti
Aynen öyle ama hastanedeki sürecte evdede bir süre sağarak verdim sürekli. Hastanedeyken düzenli sağıyodum komple sütle beslendi mama almamıştı hiç. Sütte yetiyodu o dönem dolabada stoklamıştım. Eve gelince düzenli sağamadım dolaptakileden gittik bir süre sonra emme + mama yaptık sonra komple mamaya geçtik.Olsun canım sağlıklı olsunlar da yapacak bir şey yok
Kaynının bahçesini ekip biçiyorsunuz swetim doğru mu? Böyle iyi güzel ama yarın bi gün büyün çabanız boşa gidecek mal onun olduğu içinBurası bahçe. Aslında arsa almıştık biz kaynımın da çok büyük yeri var orayı kullanmıyor bize dedi gelin oturun boşuna diğer yerle uğraşmayın. Bizim için de daha iyi oldu ağaç falan alıp diktik. Evi var tek göz onu genişletcez falan. Gerçekten bi nefes evde insan bunalıyor. Benim köyüm var çok yakın merkeze dedemler falan var sürekli köydeyiz kışın haftada bir gideriz yazın aklımıza estikçe sürekli
Normal kekik olur mu ki ? Bi de demleme şeklinde mi kaynatma şeklinde mi yapayım ?Kekik mutlaka için kızlar dün unuttum yazmayı boğazımın yanması geçti kekiğe bağlıyorum
Oyyy kolay gelsin bonusumDün çıkmadan 2 dk önce perde bitti asayım dedim eşim de stresten huysuzluk yaptı kaldı perde öyle durulama programına aldım bari suda dursun diye.
Tabi gece gelince kaldı sabah çıkardım kırışmış. Birini ütüledim diğerini ütülüyorum şimdi
Anaam sanada mı bulaştırdık limonsuz geçmiş olsunBilin bakalım kimin kolunu bile kaldıracak hali yok
Güzel bulaştı hem deAnaam sanada mı bulaştırdık limonsuz geçmiş olsun
NOrmal kekikse demle limonsuzum geçmiş olsun.Kaynının bahçesini ekip biçiyorsunuz swetim doğru mu? Böyle iyi güzel ama yarın bi gün büyün çabanız boşa gidecek mal onun olduğu için
Normal kekik olur mu ki ? Bi de demleme şeklinde mi kaynatma şeklinde mi yapayım ?
Oyyy kolay gelsin bonusumkeşke çıkarıp koltuğun üstüne yaysaydın kırışmazdı fazla
Sevmiyorum canım hele yoğurtla oyyyTadınımı sevmiyosun, dokunuyo falanmı yoksa
Yoo gitmeyecek bize verdi çünküKaynının bahçesini ekip biçiyorsunuz swetim doğru mu? Böyle iyi güzel ama yarın bi gün büyün çabanız boşa gidecek mal onun olduğu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?