Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dün çıkmadan 2 dk önce perde bitti asayım dedim eşim de stresten huysuzluk yaptı kaldı perde öyle durulama programına aldım bari suda dursun diye.

Tabi gece gelince kaldı sabah çıkardım kırışmış. Birini ütüledim diğerini ütülüyorum şimdi

Birde instagramda bir sayfa var ben ordan görüp bi kür yapmıştım ilk grip geldiğinde 3 gün falan ondan belkide çok hafif geçti kürü bıraktım öksürüğüm arttı ama dün doktor geçirmişsin sen bu kalıntısı dedi. Bugün yine yapıcam onu.

1 diş sarımsak ezilmicek doğrayarak
Bal limon karıştırıp 1 yemek kaşığı içtim. Hep taze hazırlaayıp.
Bunu cocuklara yapıyolarmış bağışıklık için 1 çay kaşığı olarak. Ben kendime yaptım 1 yemek kaşığı😂😂
Hastalanmayancocuk sayfasından mı gördün. Hatta çocuk hastalanınca anne bundan yapıp sürekli emzirsin çocuğu diyor. Emziriyor muydun sen cookiie bende loraya önerdim de sütün tadı değişir mi acaba demişti arada kalmıştık

Hastalanmayancocuk sayfasından mı gördün. Hatta çocuk hastalanınca anne bundan yapıp sürekli emzirsin çocuğu diyor. Emziriyor muydun sen cookiie bende loraya önerdim de sütün tadı değişir mi acaba demişti arada kalmıştık
Evet ordan gördüm ama emzirmiyorum malesef yaa benim bebek yoğunbakımda uzun yatınca biberona alışmıştı eve gelince memeyi istemedi bir süre ara ara denedim tam emmeye başladı süt iyice azaldı azaldı bitti 😥

Evet ordan gördüm ama emzirmiyorum malesef yaa benim bebek yoğunbakımda uzun yatınca biberona alışmıştı eve gelince memeyi istemedi bir süre ara ara denedim tam emmeye başladı süt iyice azaldı azaldı bitti 😥
Olsun canım sağlıklı olsunlar da yapacak bir şey yok

Olsun canım sağlıklı olsunlar da yapacak bir şey yok
Aynen öyle ama hastanedeki sürecte evdede bir süre sağarak verdim sürekli. Hastanedeyken düzenli sağıyodum komple sütle beslendi mama almamıştı hiç. Sütte yetiyodu o dönem dolabada stoklamıştım. Eve gelince düzenli sağamadım dolaptakileden gittik bir süre sonra emme + mama yaptık sonra komple mamaya geçtik.
Öyle öylr sağlıklı olsunda en azından bir süre aldı diye kendimi teselli ediyorum

Burası bahçe. Aslında arsa almıştık biz kaynımın da çok büyük yeri var orayı kullanmıyor bize dedi gelin oturun boşuna diğer yerle uğraşmayın. Bizim için de daha iyi oldu ağaç falan alıp diktik. Evi var tek göz onu genişletcez falan. Gerçekten bi nefes evde insan bunalıyor. Benim köyüm var çok yakın merkeze dedemler falan var sürekli köydeyiz kışın haftada bir gideriz yazın aklımıza estikçe sürekli
Kaynının bahçesini ekip biçiyorsunuz swetim doğru mu? Böyle iyi güzel ama yarın bi gün büyün çabanız boşa gidecek mal onun olduğu için 🙁
Kekik mutlaka için kızlar dün unuttum yazmayı boğazımın yanması geçti kekiğe bağlıyorum
Normal kekik olur mu ki ? Bi de demleme şeklinde mi kaynatma şeklinde mi yapayım ?
Dün çıkmadan 2 dk önce perde bitti asayım dedim eşim de stresten huysuzluk yaptı kaldı perde öyle durulama programına aldım bari suda dursun diye.

Tabi gece gelince kaldı sabah çıkardım kırışmış. Birini ütüledim diğerini ütülüyorum şimdi
Oyyy kolay gelsin bonusum 🙁 keşke çıkarıp koltuğun üstüne yaysaydın kırışmazdı fazla 🙁

Günaydın hayırlı cumalar 🌹 🥰
IMG_20250228_113423.webp

Kaynının bahçesini ekip biçiyorsunuz swetim doğru mu? Böyle iyi güzel ama yarın bi gün büyün çabanız boşa gidecek mal onun olduğu için 🙁

Normal kekik olur mu ki ? Bi de demleme şeklinde mi kaynatma şeklinde mi yapayım ?

Oyyy kolay gelsin bonusum 🙁 keşke çıkarıp koltuğun üstüne yaysaydın kırışmazdı fazla 🙁
NOrmal kekikse demle limonsuzum geçmiş olsun.
Top kekikse bi taşın kaynatıyorum

Yoo gitmeyecek bize verdi çünkü 😂😂😂 hissesini alcaz bizde nolur nolmaz diye ama sorun olacağını sanmıyorum

Sabah bi enerjiyle mutfak dolaplarına giriştim dolabın en üstünden başladım gazete ve karton sermiştim yağlanmış onları attım üst tarafını yağ çözücüyle cifle bir güzel temizledim duruladım tabi merdivene in çık tek başıma bayağı yoruldum ama olsun içime sindi tertemiz oldu☺️ yeni gazete ve karton yerleştirdim ✔️
Baharatların olduğu dolabi döktüm temizledim kavolanozları tek tek deterjanlı suyla sildim duruladım yerleştirdim ✔️
Tabak - bardakların olduğu dolaba geçtim hepsini indirip dolabı bir güzel cifleyip temizledim hepsini yerleştirdim ✔️
Daha işim var ama enerjim bitti 🙈😂😂

Back