- 2 Ağustos 2013
- 36.070
- 112.688
- 798
Geçmiş olsun canımGüzel bulaştı hem desağol canım
Geçmiş olsun canımGüzel bulaştı hem desağol canım
Ay ben gene dicektim hele yoğurtladamı sevmiyosun bi mantıyı sarımsaksızmı yiyosun diye ahahahahSevmiyorum canım hele yoğurtla oyyy
Çok geçmiş olsun, göz enfeksiyonu olabilir mi?Oğlumun ateşi var biraz burnu da tıkalı
Tam uyuttum göz kapağında pirinç tanesi kadar bi şişme olduğunu farkettim şimdi tamamını kapladı uyuyor şuan ama neden şişer ki göz kapağı
Bildiğim bir şeye alerjisi de yok bugün farklı bişey de yemedi
Uyur uyumaz şişmeye başladı
Daha önce böyle bşşey yaşayan varmı
Bugünün tarihini unutmuyoruz.
Bir nesilin geleceğine oynandı biri de bendim.
Ve size üniversitelerde okullarda yer yok diyen kör zihniyetler bilmeli ki; Cumhuriyet'e giden yolda ve devamında Nene hatun gibi başörtülü kadınlar 93 Harbi'nde, Kurtuluş Savaşı'nda, Çanakkale Zaferi'nde, Birinci Dünya Savaşı'nda aktif rol aldılar, bu ülkenin geleceğini belirlediler.
Ne kadar istemeseler de "Kadın" giyimiyle ayrıştırılmadan her yerde olmaya devam edecek.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin ablasağolasın Allah razı olsun canım
anneme iğne vermiş sabah akşam inşallah çabucak iyileşir
dün izin aldım gittim kız kardeşimin evinde biri bi koltukta biri bi koltukta yatıyolar kardeşim bronjit annemde zatüree dün baya kötüymüş hastaneye götürdüklerinde hastanede kardeşimin komşusu var çalışan ondan Allah razı olsun hep o koşturmuş serumdan sonra biraz iyi olmuş yoksa yoğun bakıma yatırıcakmış dr. akşamda geldi iğnesini yaptı sabahta yapmış işe gitmeden ne iyi insanlar var hakkını ödeyemeyizpapatyamm annen nasıl oldu abla?
amin canım çok sağolÇok geçmiş olsun Allah şifa versin abla
yediklerimiz sürün tadını değiştirmez bence , hiç böyle bişe duymadımHastalanmayancocuk sayfasından mı gördün. Hatta çocuk hastalanınca anne bundan yapıp sürekli emzirsin çocuğu diyor. Emziriyor muydun sen cookiie bende loraya önerdim de sütün tadı değişir mi acaba demişti arada kalmıştık
Geçmiş olsun limonsuzGüzel bulaştı hem desağol canım
hayırlı olsun yeni makinen güle güle kullan pinhancımSabah bulaşık makinem geldi çok şükür pek şükür.
Yarın açılacak ama olsun.
Okuldan geldim.
Açım.. Kahvaltı etmedim bu saate kadar.
Yarına prova yapıyorum sanırım.
Sabah önce uykum vardı, sonra adamlar ha geldi ha gelecek derken öğleni ettim birşey yemediğimi farketttim.
Yiyim sonra kahve içeceğim.
Gündüz yaptığımız kahve keyiflerine kısa bir mola vereceğiz. Şöyle kallavi bi cezve kahvesi içeyim
Çamaşır yıkanıyor.
Dün yıkananları katlamadım......................
Toptan halledicem.
Çok işim var bugun
Ramazan geliyeehh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?