Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çok geçmiş olsun, göz enfeksiyonu olabilir mi?

Bugünün tarihini unutmuyoruz.
Bir nesilin geleceğine oynandı biri de bendim.

Ve size üniversitelerde okullarda yer yok diyen kör zihniyetler bilmeli ki; Cumhuriyet'e giden yolda ve devamında Nene hatun gibi başörtülü kadınlar 93 Harbi'nde, Kurtuluş Savaşı'nda, Çanakkale Zaferi'nde, Birinci Dünya Savaşı'nda aktif rol aldılar, bu ülkenin geleceğini belirlediler.
Ne kadar istemeseler de "Kadın" giyimiyle ayrıştırılmadan her yerde olmaya devam edecek.

"Kes sesini senin konuşmaya hakkın yok" diye uzanan el de ses de kazındı hafızamıza.

Gururla şerefle taşıyorum örtümü Allah hakkıyla yapanlardan eylesin

papatyamm annen nasıl oldu abla?
dün izin aldım gittim kız kardeşimin evinde biri bi koltukta biri bi koltukta yatıyolar kardeşim bronjit annemde zatüree dün baya kötüymüş hastaneye götürdüklerinde hastanede kardeşimin komşusu var çalışan ondan Allah razı olsun hep o koşturmuş serumdan sonra biraz iyi olmuş yoksa yoğun bakıma yatırıcakmış dr. akşamda geldi iğnesini yaptı sabahta yapmış işe gitmeden ne iyi insanlar var hakkını ödeyemeyiz
bende yemklerini yaptım iğneleri bitene kadar orda kalıcak annem Allah herkese şifalar versin
sen nasıl oldun

yediklerimiz sürün tadını değiştirmez bence , hiç böyle bişe duymadım

Sabah bulaşık makinem geldi çok şükür pek şükür.
Yarın açılacak ama olsun.

Okuldan geldim.
Açım.. Kahvaltı etmedim bu saate kadar.
Yarına prova yapıyorum sanırım.
Sabah önce uykum vardı, sonra adamlar ha geldi ha gelecek derken öğleni ettim birşey yemediğimi farketttim.

Yiyim sonra kahve içeceğim.
Gündüz yaptığımız kahve keyiflerine kısa bir mola vereceğiz. Şöyle kallavi bi cezve kahvesi içeyim

Çamaşır yıkanıyor.
Dün yıkananları katlamadım......................
Toptan halledicem.
Çok işim var bugun
Ramazan geliyeehh

hayırlı olsun yeni makinen güle güle kullan pinhancım
bozulmuşmuydu diğeri
bende inşallah yarın evde olurum her sene cumartesileri işe gitmiyorum ramazanda izin alıyorum,
bugün tekrar söylicem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…