Düzenli Evimiz & Hayatımız

kız ben çalışmayan ev kadinlara imreniyorum
Ben de çalışıp sürekli şikayet eden kadınları anlamıyorum bir türlü, o zaman çalışma canım.
Ayrıca ev hanımları 24 saat çalışıyor, çalışmayan ev hanımı görürsen bana da söyle

çok hakettin bunu
Günaydın
Bin titili gidiyiimm
Senin heyecanını yerim
O ödevler yapılacak bınıs hınım

günün 9 saat çalışarak geçiriiyor
akşam 5-6 saat ailesiyle ev işleri ile...
ee ne yapacak geçim sağlamak için çalışıyoruz.
bölesi iyiyim

günün 9 saat çalışarak geçiriiyor
akşam 5-6 saat ailesiyle ev işleri ile...
ee ne yapacak geçim sağlamak için çalışıyoruz.
bölesi iyiyim
@MigiMadid canım evin geçimini sen düşünmek zorunda değilsin. Mesleğin varsa çalışırsın. ( bu arada ne iş yapıyorsun)
Eşin düşünmek zorunda. Çok bunalıyorsan yardımcı tutarsın haftada bir iki ohh mis.
Hem dışarda yorul hem de gel evde yorul. Bizim bünyemiz ne ki?
Benim iki çocukla ve ev işleriyle canım çıkıyor. Sonra eşimle iki dakika muhabbetimiz kalmıyor yorgunluktan.
Ondan sonra herkesin kocasıyla veya karısıyla arasında soğukluk var.

eşimle temizlik yapıyorum sağolsun yardim ediyor.
muhabbet edecek de yemek yerken ediyoruz çok şükür.
günler ölece akıp gidiyor.

eşimle temizlik yapıyorum sağolsun yardim ediyor.
muhabbet edecek de yemek yerken diyoruz çok şükür.
günler ölece akıp gidiyor.
Yaaa yanlis anladin. Ben kendimi anlattım sadece. Dışarıda çalışmadığım halde çok yoruluyorum demek istedim.

Günaydın kızlar. Daha kaşkar kalkmaz rutin işler aklıma geliyor vallahi kalkıp evi terkedesim geliyoooo yap yap bitmiyor,her gün bir öncekinin aynısı.. yapmasan bı sefer b.k sırtlayıp götürecek onada bırakamam evimi annem hiç günlük iş yapmıyordu 2 günde 1 oturulan oda ve mutfağı süpürürdük ev hiç kendi evim gibi batmazdı bana. Aynı şekilde bir kaç arkadaş var çocuklar evi yıkar kadın hep pozitif hiç temizlik delisi de değiller bana onun dağınıklığı bile normal gelir.. acaba benmi kendimi yıpratıyorum diyorum bazen,ama yapmayınca da büyümezmi o iş ortası sanırım annem gibi yapmak. Zamanında benden beterdi, yaş aldıkça birde çalışınca ev umrum dışı diyor artık :) çalışmaya karar verdim ama 2 sene sonra çocuk az büyüyünce

Ellerine sağlık

Vay vay haftada bir cam mı ben ayda bir bile silmiyorum yav
Ben bahardà beri ayda bir siliyorum hep oyle cok kirlenmeden silince usenmiyor zorlanmiyor insan. Bende guldum kendime de yazarken bayram oncesi cam sildim , dunde cok kirlendiler toz toprak cok ruzgar esti diye silince boyle anlatirya bazjlari hafta da 1.cam.silerim ayy diyesim geldi

Herkesin kriteri doğrusu kendine göre bence. Ben mesela dağınık evde asla pozitif olamam, bu başkasının evi içinde geçerli, wc si pis kokan, mutfak tezgahı kalabalık dağınık insanların evinde ruhum sıkılıyor hoşlanmıyorum. Kendi evimde de biriken her iş beni ruhen yorar, bugünün işini yarına bırakmayı sevmiyorum.

Eki Görüntüle 2300007 var mı tanıdığı bir Katya olan
Bana da lazım iyi bir temizlik ama az daha durucam
Ayy haftada bir silemem o kadar da değil yani haftada bir perde yıkayan varmış hayret ettim mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…