Olsun olsun hiç yoktan iyidirCanıııııım hoşgeldin ve byby banaamma valla süpürdüm sildim evin bi kısmını tembellik ten çıktım bi eferin alayım
Eline sağlık epey iş yapmışsınİyi aksamlar kızlarNego hoş geldin ben de burada itirafta bulunduktan sonra yatmadan önce toplamaya karar verdim
Bugün neler yaptım;
Sabah önce dağınıklığı topladım
Kahvaltı yapıldı Bulaşık toplandı bulaşık makinesini çalıştırdım
Çamaşır atıldı 1 makine
Yatak odası oturma odası detaylı temizlik yapıldı
Banyo temizlendi banyodaki halı fircalandi
Yemek yapıldı mutfak toplandı
Makyaj masası düzenlendi
1 poşet kıyafet atıldı
Bilmem ki, benim halılarda saçak yokBen neden saçak diye hatırladım.
Aynen benim halilarda sacaksiz firca isi iyi oldu valla erteledigim bi isti supurup geciyoruz ama kil tuy sac dolaniyor iclerine .Olsun olsun hiç yoktan iyidir
Eline sağlık epey iş yapmışsın
Bilmem ki, benim halılarda saçak yok
aynen bende diyorum insan daha çokYa buraya yazinca insanin bi isi daha cok yapasi geliyirmus bikac gun yapinca daha net idrak ettm sevdim valla.
Ellerine sağlıkselam ben neler yaptım kahvaltı yapıldı masa toplandı mada örtüsünü makinaya atım yıkansın diye temiz bulaşıkları dizdim kirlileri katım
buz dolabını düzenledim sildim komşuya çıktım kahve içtim gelince halıları fırçaladım ve tam oturacaktım
misafirim geldi eltim yemek yap çay demle sofra ser kaldır o kadar kapanış
Vay vay haftada bir cam mıAynen benim halilarda sacaksiz firca isi iyi oldu valla erteledigim bi isti supurup geciyoruz ama kil tuy sac dolaniyor iclerine .
Camlari ben bayram oncesi silmistim ama bayramda 2 gun asiri ruzgar oldu toz doldu gene yagmurda yaginca cumartesi mecburen bugun yeniden sildim ay haftada 1 cam siliyorum a dostlar
kız ben çalışmayan ev kadinlara imreniyorumÇamaşır katlamak yerleştirmek, makina ya kalkar kalkmaz çamaşır atmak, bulaşık makinesi boşaltmak, her gün bir çekmece dolap içi düzenlemek. Yapmak isteyene iş çoook
Neyyy Neyyy neler okuyor bu hassas narin gözlerim
Üşenme zaman çok kıymetli her dakikası bir nimet
Kaçma hiç acımayacak
Kıymetimi bilen bir öğrenci çok şükür
Allah Allah tek çalışan sen misin acabahep bahane, sanki dışarda çalışmayan evde yan gelip yatıyor
buraya giriş var çıkış yok
Yer miyim hiç bende var mı o göz
Harikasın ertelemediğin için
Ellerine sağlık canım
efooo benim çekmecelerim düzgün. ama şu ki kepçelerin olduğu yer çok daginik bi çözüm bulamadim.20 ağustos ödevi
Çatal kaşık koyduğumuz çekmeceyi düzenlemek (çabuk dağılan bir yer malum)
@malii
Bonus
yorgun anneanne
Skyler White
@Lices_s
Kmsl Hnd
O1deren87
Feslegen Kokulu Nane
D e f n e
@bellok
D dstn33
Psikolojik Deliii
-SWEET MOM-
Eymenliakifli
Nayro
beybisi35
Feminas
P Puddingmuf
C Cay6
I inessa armand
deniz diyette
H hasbeenandgone
Günaydın
Bin titili gidiyiimm
bi düzen bulmam lazim çok karmakarışık. yemegi yapacak kaşık bulamiyorum.Günaydın
Ödevlere uyamıyorum uymak istiyorum çok.
Kaşık çekmecem düzenli ama kaldırıp bi silmem lazım.
Zaten 3 çekmecem var biri baya derin birinde kaşık birinde kepçe ıvır zıvır blender falan zor sığdırıyorum.