Düzenli Evimiz & Hayatımız

Canıııııım hoşgeldin ve byby bana amma valla süpürdüm sildim evin bi kısmını tembellik ten çıktımbi eferin alayım
Olsun olsun hiç yoktan iyidir
Eline sağlık epey iş yapmışsın
Ben neden saçak diye hatırladım.
Bilmem ki, benim halılarda saçak yok

Efoo şimdi ben bütün gün senden mesaj bekledim. Ben bakacakmışım ödeve galiba her gün yanlış anladım. Bu saatte halıları fırçalayamam ben de gardrobun içini gözden geçirdim şifonyeri konMari yöntemiyle düzenledim yarın sabah işe gitmeden halıyı süpürürüm iyi uykular herkese.....

selam ben neler yaptım kahvaltı yapıldı masa toplandı mada örtüsünü makinaya atım yıkansın diye temiz bulaşıkları dizdim kirlileri katım
buz dolabını düzenledim sildim komşuya çıktım kahve içtim gelince halıları fırçaladım ve tam oturacaktım
misafirim geldi eltim yemek yap çay demle sofra ser kaldır o kadar kapanış

Olsun olsun hiç yoktan iyidir

Eline sağlık epey iş yapmışsın

Bilmem ki, benim halılarda saçak yok
Aynen benim halilarda sacaksiz firca isi iyi oldu valla erteledigim bi isti supurup geciyoruz ama kil tuy sac dolaniyor iclerine .
Camlari ben bayram oncesi silmistim ama bayramda 2 gun asiri ruzgar oldu toz doldu gene yagmurda yaginca cumartesi mecburen bugun yeniden sildim ay haftada 1 cam siliyorum a dostlar

Ellerine sağlık
Vay vay haftada bir cam mı ben ayda bir bile silmiyorum yav

kız ben çalışmayan ev kadinlara imreniyorum

günaydin dün benim yaptığım liste:
işten çıkışında eşim almaya gelecek. tamam
çamaşır toplanacak. tamam
yemek yapılacak tamam
bulaşıklari makineye konulacak. o işi eşim yaptı ben namaza gitmişim
mutfak temiz tutacak. tamam yine dagildi eşim temizledi
çamaşır katlanacak. yerleştirecek. tamam annemler gelmeden hallettim.
ütü yapılacak tamam
23:00 uyku inşaallah:) saat 12 de

Günaydın

Ödevlere uyamıyorum uymak istiyorum çok.
Kaşık çekmecem düzenli ama kaldırıp bi silmem lazım.

Zaten 3 çekmecem var biri baya derin birinde kaşık birinde kepçe ıvır zıvır blender falan zor sığdırıyorum.

bi düzen bulmam lazim çok karmakarışık. yemegi yapacak kaşık bulamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…