Büyük konuşmayayım ama ikinci kere gitmem o eve. Hem de benim küçük cadiyla. Bütün evin altını üstüne getirir.Onu birkaç kez bende yaşadım,kendini sıkmaktan misafirliğe adapte olamadım,çocuğuda bunalttım. Kalktıktan sonra rahat bir nefes aldım ama. Baziları cidden çok abartıyor,insanın 2. kez evine gidesi gelmiyor
Amin canım amin, sağlık olmasa hangi işi yapabiliriz ki. Hep duamdır Allahım kimseye iş muhtaç etme bana güç kuvvet ver diye.Evet benziyoruz bende aynıyım malesef.. Allah sağlığımızı daim etsin yaparız artık birşekil..
Kolay gelsin canımOoooo odevimi çok sevdim birazdan yemek için mutfağa geçicem o arada yaparım
Amin amin inşallah. Bende ikizlere hamileyken yaşadım, hep yattım, annem baktı ama çok bunaldım. Başkasına bağlı olmak zor cidden.Amin canım amin, sağlık olmasa hangi işi yapabiliriz ki. Hep duamdır Allahım kimseye iş muhtaç etme bana güç kuvvet ver diye.
İkinci oğlum da düşük riskim yüzünden her iş yasaktı, temizlik belasına kanamam açılıncakv me muhtaç oldum. Sonradan hepsini başıma kalktı, o yüzden Allah bir daha muhtaç etmesin diyorum.
Kolay gelsin canım
Bugün bende de bir tembellik var. Mutfak öylece duruyor ama ben kızımla ayakkabı kutusundan bir şey yaptık. Eski kırtasiye malzemelerini değerlendirdik.Ev aşırı dağınıktı bir baktım kızım toplamış çook sevindim. Oyuncakları,eşyaları topladı,benimle birlikte çamaşır katladı
Yatakları topladım
Mutfağı topladım
B.makinesini boşalttım
Bugün tembelliğim üzerimde oğlum çok huysuz anca uyudu. O kalkana kadar süpürge işi beklemede. Kalkıp banyo, wc yi yıkayım bari
Aaa senin ikizlerin mi var?? Ne muhteşemAmin amin inşallah. Bende ikizlere hamileyken yaşadım, hep yattım, annem baktı ama çok bunaldım. Başkasına bağlı olmak zor cidden.
Ben de çalışıp sürekli şikayet eden kadınları anlamıyorum bir türlü, o zaman çalışma canım.
Ayrıca ev hanımları 24 saat çalışıyor, çalışmayan ev hanımı görürsen bana da söyle
vallah bende bilmiyorumKatya ne bacım ben bilmiyorum da
Hamilesin sen olur öyle tembellik aradaMerhaba kızlar bu aralar gece uykularım firarda oyuzden erken uyanmakta zorlanıyorum haliyle tembellik oluyor mesela şuan kahvaltımı yeni yaptım azıcık dinleneyim diye uzandım ne yaptıysam sankimutfak beni bekliyor sonra yemek yapmam lazım eşim 3 de isten cikiyor geldiğinde acıkmış olabilir diye erken yapıyorum ama çoookkkk isteksizisim tv karşısında uzanmak çok keyifli geldi
Ne güzel olmuş, üretmeyi üreten insanları çok severimBugün bende de bir tembellik var. Mutfak öylece duruyor ama ben kızımla ayakkabı kutusundan bir şey yaptık. Eski kırtasiye malzemelerini değerlendirdik.
Teşekkür ederim. Senden ilham aldım. ❤❤❤Ne güzel olmuş, üretmeyi üreten insanları çok severim
Yorgun anneannem aşkı memnuda firdevs hanımın hizmetçisi katya'yı diyorlarmışvallah bende bilmiyorum
Hamilelik takvimi var ya canımbeybisi35 hamile misin? Ben küçük bebişin var sanıyordum.
Hamilelik takvimi var ya canım
İsminin altında direk görünüyor ama sende niye görünmüyor acabaNerden bakılıyor? Profilden mi?
hamile emojisi var. Şimdi fark ettim ama takvim göremedim..İsminin altında direk görünüyor ama sende niye görünmüyor acaba
Tamam canım Bu işte, kaçıncı hafta da yazıyor hamileliğihamile emojisi var. Şimdi fark ettim ama takvim göremedim..
Çok özür diliyorum ama ben fark edemedim yine. Çok sordum farkındayım.Tamam canım Bu işte, kaçıncı hafta da yazıyor hamileliği