Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yok gulumvyaa abartiyorlar her temizlikte mutfak dolabi silerim diyen bile var . Ben bunlari tanidim artik inanmiyorum kim kendinioyle ovup duruyoda emin ol oyle degil o is

Tamam tuvalet banyo mutfak tezgahı eyvallah ama çok düzenli bir eve gidince de diken üstünde oluyorum. Ya bir yere bir şey dökülürse, dağılırsa diye. Hiç rahat edemiyorum.
Bir de insanların benden cekinmesini de istemiyorum. O yüzden dağınıklığı hiç sorun etmem. Yardım edebiliyorsam kalkar kendim toplarım.

Dağınıklık illaki toplanır; maksat gönüller hoş olsun.

Habersiz gittiğim zaman bu dediğin çok normal ama önceden haberli gittiğim bir yerde dağınıklık bence hoş değil. Dağınıklıktan kastım oyuncak vs değil.
Evim derli topludur ama gelen hiç diken üstünde olmaz tam tersi çocuklar istedikleri gibi oyuncak döküp saçabilir eşyalara zarar verilmesine izin vermem tabi ki, bu kendi çocuğum içindr geçerli.

Geçen sene bayramda birinin evine gittim. Ev ev değil mağaza sanki. Herşey aşırı düzenliydi. Kızım az daha meyve suyunu dökecekti diye kolunu sıktım. Kalkana kadar diken üstündeydim. Sonra da öyle üzüldüm ki

Yok ya pis değiller sadece oyuncak,ıvır zıvır dağınıklığı.. mutfak,banyo,wc koku vs yok temiz ama dağınık. Ama ben misal her işimi yapayım bir kaç parça oyuncak olsun sanki ev üstüme gelir hemen toplayım isterim,buda beni yoruyor. Yada az salacağım diyim hepten salar busefer hiç toplamam oda kötü. Arasını bulamıyorum diye temizlik rutinime sıkı sıkı yapışıyorum. Aslında erkenden kalkıp televizyona,telefona takılmazsam max. 12-1 tüm işler tamamlanıyor,sadece hergün yapmak zorunda olmam bunaltıyor.
Anamın evine gidiyom kız deniz kum plaj yok yani
Kız bende yeni geldim anamdan. Ana evi varken deniz kum halt yemiş zaten :)

Kuzum benim evde düzenli ama tam tersi çocuklara öyle yeme içme konusunda kısıtlamalarına izin vermem tam tersi bırakın derim, hatta yer sofrası bile yaparım çocuklara özel, rahat rahat yiyip içip eğlensinler diye.
Senin dediğin gibi insanlarda var tabi ki, bende diken üstünde olurum öyle durumlarda anlıyorum seni

Onu birkaç kez bende yaşadım,kendini sıkmaktan misafirliğe adapte olamadım,çocuğuda bunalttım. Kalktıktan sonra rahat bir nefes aldım ama. Baziları cidden çok abartıyor,insanın 2. kez evine gidesi gelmiyor

Seninle benziyoruz desem bende ya hep ya hiç oluyorum böyle. Eğer öğlefr önce o işler yapılmadıysa akşama kadar ağırlık çöker darlanırım, iş aklımda olur ama kalkamam falan

Seninle benziyoruz desem bende ya hep ya hiç oluyorum böyle. Eğer öğlefr önce o işler yapılmadıysa akşama kadar ağırlık çöker darlanırım, iş aklımda olur ama kalkamam falan
Evet benziyoruz bende aynıyım malesef.. Allah sağlığımızı daim etsin yaparız artık birşekil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…