Ben yaptım dün onuda yaptimmmm19 ağustos ödevi
Halılarda ki saçları fırçalamak
@malii
@Bonus
yorgun anneanne
@Stockholm
@Lices_s
@Kmsl Hnd
@O1deren87
Feslegen Kokulu Nane
D e f n e
@bellok
@dstn33
Psikolojik Deliii
@sweet mom
@Eymenliakifli
@istanbula
beybisi35
@Feminas
@Zinmem
C Cay6
I inessa armand
@ozenti
@MigiMadid
hangi program kız bi söyle bakimBizim program başladıizleyekte feyz alak
Temizlik benim işim.izle abla izle midem kalktı..hangi program kız bi söyle bakim
a başladım kız ama benim kız başka program izliyorTemizlik benim işim.izle abla izle midem kalktı..Fox da
Arada bak o zamana başladım kız ama benim kız başka program izliyor
Ya da izleme abla ya iğrenç gerçektena başladım kız ama benim kız başka program izliyor
Yok canım halının üstünü fırçalamak, saç kılları içinNego ben yanlış mı anladım ödevi? Halıların saçakları fircalanacakti. Benim halılar bayramdan hemen önce yıkandı zaten. Saçaklı bir halim vardı. Onu da hallettim.
Günlük bütün işlerimi yaptım. Banyo tuvalet hariç. Eşim gelince yapacağım onları.
Hatta bu saatte yemeyin hazır
Sona kalmadı çok şükür.
Çamaşır katlamak yerleştirmek, makina ya kalkar kalkmaz çamaşır atmak, bulaşık makinesi boşaltmak, her gün bir çekmece dolap içi düzenlemek. Yapmak isteyene iş çoookşu sabah yapacak iş bulamiyorum;
5 te kalkıyorum da. ne yapacagima sasiriyorum.
Neyyy Neyyy neler okuyor bu hassas narin gözlerimBen sabah uyandığımda mutfakta akşamdan kalan bulaşıklar oturma odasında bardaklar dolu külluklerle karsilasinca uyanir uyanmaz isler gözüme çarpıyor
Üşenme zaman çok kıymetli her dakikası bir nimetben tekrar uyuyakalmak istiyorum da namaza kalkıyorum. direk kahvaltı yapıyorum.
kişisel bakımı yapıyorum. bugün nemlendirici sürdüm yüzüme.
sonra spor yapacaktim çok üşendim:/
kitap okuyacaktim sosyal medyaya daldim.
makyaj yapacaktim vazgeçtim
yatak odasindaki üstte daginiklari topladim.
çamaşir toplayacaktim. akşama toplarim ütü yaparim dedim
ay inşallah üşenmem.
gerçekten çok üşengeçlik var bende
Kaçma hiç acımayacakŞimdi böyle diyince bi kaçasım geldi iyce ya gi
Kıymetimi bilen bir öğrenci çok şükür@Efo sağolsun tüm camları bayramdan önce sildirtti bize
Allah Allah tek çalışan sen misin acabaohoo bayram öncesiymiş bize ceza verir kesin benim vaktim yok yahu.. çalışanim:/
Şeyyy kem küm ocakta yemeğam var dirim Kaçarım
Yer miyim hiç bende var mı o gözEfooo Acep yermi çalışma bahaneniçalışanların evini puhh götürmüyor degilmi diye azarlamasın şimdiden kaçalım atla
Harikasın ertelemediğin içinNego ben bugün ödevi yapamammm çünkü misafirlerim var :)Ama bu saate kadar balkon yıkandı ev supuruldu kahvalti hazırlanıp toplanıp makinaya yerleştirildi. Ertelemiyorum
Ellerine sağlık canımSevgili efo odevimi yaptim bugun uslu ogrenciyim
Once makineye koltuk ve hali ortulerimi attim sonra halilardaki saclari fircaladim . Sonra camlarimi sildim . Sonra toz aldim ve evi supurdum. O esnada ortuler yikanip kurutmada kurutuldu . Ortuleri serdim. Tuttum kizimin elinden hamburgercide aldik solugu
Canıııııım hoşgeldin ve byby banaÇamaşır katlamak yerleştirmek, makina ya kalkar kalkmaz çamaşır atmak, bulaşık makinesi boşaltmak, her gün bir çekmece dolap içi düzenlemek. Yapmak isteyene iş çoook
Neyyy Neyyy neler okuyor bu hassas narin gözlerim
Üşenme zaman çok kıymetli her dakikası bir nimet
Kaçma hiç acımayacak
Kıymetimi bilen bir öğrenci çok şükür
Allah Allah tek çalışan sen misin acabahep bahane, sanki dışarda çalışmayan evde yan gelip yatıyor
buraya giriş var çıkış yok
Yer miyim hiç bende var mı o göz
Harikasın ertelemediğin için
Ellerine sağlık canım
Yok canım halının üstünü fırçalamak, saç kılları için