Düzenli Evimiz & Hayatımız

Canıııııım hoşgeldin ve byby bana😂 amma valla süpürdüm sildim evin bi kısmını tembellik ten çıktım😂😂bi eferin alayım😂
Olsun olsun hiç yoktan iyidir 😍
İyi aksamlar kızlar Nego Nego hoş geldin ben de burada itirafta bulunduktan sonra yatmadan önce toplamaya karar verdim :KK37:
Bugün neler yaptım;
Sabah önce dağınıklığı topladım
Kahvaltı yapıldı Bulaşık toplandı bulaşık makinesini çalıştırdım
Çamaşır atıldı 1 makine
Yatak odası oturma odası detaylı temizlik yapıldı
Banyo temizlendi banyodaki halı fircalandi
Yemek yapıldı mutfak toplandı
Makyaj masası düzenlendi
1 poşet kıyafet atıldı :dondurma:
Eline sağlık epey iş yapmışsın
Ben neden saçak diye hatırladım.🙄🙄🙄
Bilmem ki, benim halılarda saçak yok 😂

Efoo şimdi ben bütün gün senden mesaj bekledim. Ben bakacakmışım ödeve galiba her gün yanlış anladım. Bu saatte halıları fırçalayamam ben de gardrobun içini gözden geçirdim şifonyeri konMari yöntemiyle düzenledim yarın sabah işe gitmeden halıyı süpürürüm iyi uykular 😴💤🌙 herkese.....

selam ben neler yaptım kahvaltı yapıldı masa toplandı mada örtüsünü makinaya atım yıkansın diye temiz bulaşıkları dizdim kirlileri katım
buz dolabını düzenledim sildim komşuya çıktım kahve içtim gelince halıları fırçaladım ve tam oturacaktım
misafirim geldi eltim yemek yap çay demle sofra ser kaldır o kadar kapanış

Olsun olsun hiç yoktan iyidir 😍

Eline sağlık epey iş yapmışsın

Bilmem ki, benim halılarda saçak yok 😂
Aynen benim halilarda sacaksiz firca isi iyi oldu valla erteledigim bi isti supurup geciyoruz ama kil tuy sac dolaniyor iclerine .
Camlari ben bayram oncesi silmistim ama bayramda 2 gun asiri ruzgar oldu toz doldu gene yagmurda yaginca cumartesi mecburen bugun yeniden sildim ay haftada 1 cam siliyorum a dostlar 😁😁😁

selam ben neler yaptım kahvaltı yapıldı masa toplandı mada örtüsünü makinaya atım yıkansın diye temiz bulaşıkları dizdim kirlileri katım
buz dolabını düzenledim sildim komşuya çıktım kahve içtim gelince halıları fırçaladım ve tam oturacaktım
misafirim geldi eltim yemek yap çay demle sofra ser kaldır o kadar kapanış
Ellerine sağlık 😍
Aynen benim halilarda sacaksiz firca isi iyi oldu valla erteledigim bi isti supurup geciyoruz ama kil tuy sac dolaniyor iclerine .
Camlari ben bayram oncesi silmistim ama bayramda 2 gun asiri ruzgar oldu toz doldu gene yagmurda yaginca cumartesi mecburen bugun yeniden sildim ay haftada 1 cam siliyorum a dostlar 😁😁😁
Vay vay haftada bir cam mı 😍 ben ayda bir bile silmiyorum yav 😂

Çamaşır katlamak yerleştirmek, makina ya kalkar kalkmaz çamaşır atmak, bulaşık makinesi boşaltmak, her gün bir çekmece dolap içi düzenlemek. Yapmak isteyene iş çoook
Neyyy Neyyy neler okuyor bu hassas narin gözlerim :duduk:

Üşenme zaman çok kıymetli her dakikası bir nimet

Kaçma hiç acımayacak 😂😂

Kıymetimi bilen bir öğrenci çok şükür 😍 😍

Allah Allah tek çalışan sen misin acaba :duduk:hep bahane, sanki dışarda çalışmayan evde yan gelip yatıyor :63:

:KK4:buraya giriş var çıkış yok :KK70:

Yer miyim hiç bende var mı o göz :cool:

Harikasın ertelemediğin için :sampiyon:

Ellerine sağlık canım 😍
kız ben çalışmayan ev kadinlara imreniyorum :işsiz:

günaydin dün benim yaptığım liste:
işten çıkışında eşim almaya gelecek. tamam
çamaşır toplanacak. tamam
yemek yapılacak tamam
bulaşıklari makineye konulacak. o işi eşim yaptı ben namaza gitmişim :KK70:
mutfak temiz tutacak. tamam yine dagildi eşim temizledi
çamaşır katlanacak. yerleştirecek. tamam annemler gelmeden hallettim.
ütü yapılacak tamam
23:00 uyku inşaallah:) saat 12 de :bicak:

Günaydın 🧡

Ödevlere uyamıyorum uymak istiyorum çok.
Kaşık çekmecem düzenli ama kaldırıp bi silmem lazım.

Zaten 3 çekmecem var biri baya derin birinde kaşık birinde kepçe ıvır zıvır blender falan zor sığdırıyorum.
bi düzen bulmam lazim çok karmakarışık. yemegi yapacak kaşık bulamiyorum. :olamaz:

X